Evo i mene  !!
!!
Imam modem Thomson TG782 i mogu rec da mi polako sve vise ide na zivce svaki bozji dan barem 2-3 puta rikne veza pa dode za 2-3 h (samo pukne nesto i ode veza) ali to nebi bio toliki problem da kad rikne veza onda ne radi ni telefon ni maxtv!
Bili su mi vec 3 put likovi doma prvi put su nes po zicama kopali nis nisu napravili delalo e taj dan drugi gecrk.
Drugi put dopeljali novi modem jer se stari sam ugasio i vise se nije palio a ja tjedan dana dok nisu dosli bez maxtv bez net-a a i telefona, i tak oni slozili novi modem kad mi li kaze da se ne cudim ak opet krepa jer ti modemi dolaze sa servisa to oni poprave i daju dalje!
Treci put dodu opet slagat nekog boga oko zica pa modem nes otvarali i sad na kraju opet po starom internet puca stalno vec mi na zivce ide ak ga jedan dan ne zabim u zid!
NEZNAM jel Thompson tolko sranje ili se to sam meni dogada al dok sam imo D-linkov stari vea je puknula mozda 5-6 puta u sve godine kaj sam ga imal!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win...  Mohandas Gandhi

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win...  Mohandas Gandhi