T-Com Reklamacija Modema zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 31.246
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Evo i mene {#}!!

Imam modem Thomson TG782 i mogu rec da mi polako sve vise ide na zivce svaki bozji dan barem 2-3 puta rikne veza pa dode za 2-3 h (samo pukne nesto i ode veza) ali to nebi bio toliki problem da kad rikne veza onda ne radi ni telefon ni maxtv!

Bili su mi vec 3 put likovi doma prvi put su nes po zicama kopali nis nisu napravili delalo e taj dan drugi gecrk.

Drugi put dopeljali novi modem jer se stari sam ugasio i vise se nije palio a ja tjedan dana dok nisu dosli bez maxtv bez net-a a i telefona, i tak oni slozili novi modem kad mi li kaze da se ne cudim ak opet krepa jer ti modemi dolaze sa servisa to oni poprave i daju dalje!

Treci put dodu opet slagat nekog boga oko zica pa modem nes otvarali i sad na kraju opet po starom internet puca stalno vec mi na zivce ide ak ga jedan dan ne zabim u zid!

NEZNAM jel Thompson tolko sranje ili se to sam meni dogada al dok sam imo D-linkov stari vea je puknula mozda 5-6 puta u sve godine kaj sam ga imal!

1 0 hvala 0
15 godina
Re: T-Com Reklamacija Modema

Meni osobno nikada ni sa jednim routerom nije pucala veza....ni sam onim starim, crnim SpeedTouch routerima ni sam ovim novim Thomson TG782 tako da sumnjam da je stvar do routera. Ista situacija je i kod D-linka koji mi je u drugome stanu tj. kod roditelja, nikada veza ne puca (a buraz je stalno na netu) a router se nikada ne gasi kao ni moj...znaci svi rade 365/24/7 bez greske. Vjerojatno ti ne valja veza ili nesto sasvim deseto posto evo iskreno kazem da je meni od kako je dosao adsl u Hrvatsku mozda pukla veza max 5 puta na svim routerima zajedno (ako ovdje ubrajam i router koji sam sam stragao). Ili imam neku totalnu srecu sto se tice routera ili imam ok vezu kod kuce....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Prvo sam imao DLINK 584T, bio je ok modem, trajao je 3 godine kada je pretkraj vijeka nonstop pucala veza, i na kraju se uopce vise nije mogla uspostaviti. Onda sam dobio od T coma thomson tg782w zbog produzanja ugovora, katastrofa, veza je pucala svaki dan po par puta, dop*zdio mi pa sam ga prodao. Sad na kraju imam siemensa sx763 i mogu reci da je fenomenalan, veza je svega par puta pukla od kad ga imam, ne grije se puno, pouzdan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
T-Com Reklamacija Modema

Do prije 3 mjeseca, imao sam onu malu Kasdu...SAVRŠEN RUTER, trajala mislim 4-5 godina, i jednostavno 0/24 radila, i dala život domovini. Veću brzinu od deklarirane sam imao, upload i download. I NAT type, OPEN!!!

Dobio sam šugavi Thomson 782, šugavo smeće, pola portova zatvoreno, NAT type svugdje STRICT, dnevno ostajem bez veze 3-5 puta, nekad mi fakat pukne po pol sata, nekad na par sekundi, dovoljno za Connection Interrupted, ili prcanje bilo čega vezanog uz internet. I uvijek kad mi najviše treba.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Da, Kasda je bila dobra jer je otvorena prema svim portovima uvijek.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Meni je osobno bio najbolji D-link kojega je djelio t-com, ali ne mogu se ni pozaliti ni na ostale kada ni ne znam da ih imam. Jos sam routere pricvrstio iza radnoga stola tako da ih uopce ne vidim.... Mislim da je najvece smece bila ona glupost koja se spajala na komp putem USB-a, a djelio ih je t-com. To su bili prvi routeri, a t-com je davao ljudima na odabir dali hoce onaj koji se spaja putem USB-a ili onaj drugi (Siemens ako se dobro sjecam) koji se spajao normalno putem etherneta. Znam samo da su ljudi imali problema sa tom USB kutijicom i vezom koja je pucala ko' blesava. Sva sreca sto sam uzeo "normalnu" verziju routera posto se sa ovim drugim ne bih bas usrecio.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
T-Com Reklamacija Modema

Istječe mi ugovor s t-comom skoro, pa sam gledo imaju li šta na akciji, samo je bio prijenosni hard koji mi netreba i neki glupi popusti na laptope. Pa me zanima ako netko zna koliko oni  često mjenjaju te akcije i da li će imati što novo uskoro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Ljudi sta se mucite, imate na njuskalo te modeme za 100kn..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma sta se mucis sa tim akcijama....ionako su uvijek sugave! Pa necu se prodat na dvije godine za npr hard koji kupim za cca 250 kn! Ista stvar je sa svim drugim "akcijama"! Ljudi su bili ono poludili kada se djelio PS2 koji se odmah prodavao po netu za 400 kn! OMG
Jos je ova akcija sa Apple prijenosnicima meni osobno najbolja....bar dobijes popust kod kupovine, a ne neki nepotrebni i ultramali HDD.
16 godina
win32 kaže...
Ma sta se mucis sa tim akcijama....ionako su uvijek sugave! Pa necu se prodat na dvije godine za npr hard koji kupim za cca 250 kn! Ista stvar je sa svim drugim "akcijama"! Ljudi su bili ono poludili kada se djelio PS2 koji se odmah prodavao po netu za 400 kn! OMG
Jos je ova akcija sa Apple prijenosnicima meni osobno najbolja....bar dobijes popust kod kupovine, a ne neki nepotrebni i ultramali HDD.

Slazem se, ali sto ako.....

1. Ako nam je dostupan samo t-com

2. Ako ne mozemo bez interneta

3. Mobilni internet ne dolazi u obzir pored adsl-a

4. Ako nemamo mnogo novaca za kupovinu skupih apple proizvoda, takvima ne pomaze ni popust jer je ionako skupo

Takvi ce produziti ugovor na 2god i uzeti si PS2/hard kako god, a oni s debljim dzepom (ako im je dostupan samo t-com) ce uzeti apple uz popust, hdd ih bas nece zanimati

Ukratko, sto je bolje? biti na t-comu 6 godina i placati/koristiti internet ili biti na t-comu 6 godina i placati/koristiti internet, i jos uz to dobiti svake druge hdd/ps2/fotic i sl?

To se isplati onima koji su sigurni da ce jos dugo biti samo na t-comu, drugima je pametnije da odu od t-coma

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:17 (lovac82).
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Slazem se, ali sto ako.....

1. Ako nam je dostupan samo t-com

2. Ako ne mozemo bez interneta

3. Mobilni internet ne dolazi u obzir pored adsl-a

4. Ako nemamo mnogo novaca za kupovinu skupih apple proizvoda, takvima ne pomaze ni popust jer je ionako skupo

Takvi ce produziti ugovor na 2god i uzeti si PS2/hard kako god, a oni s debljim dzepom (ako im je dostupan samo t-com) ce uzeti apple uz popust, hdd ih bas nece zanimati

Ukratko, sto je bolje? biti na t-comu 6 godina i placati/koristiti internet ili biti na t-comu 6 godina i placati/koristiti internet, i jos uz to dobiti svake druge hdd/ps2/fotic i sl?

To se isplati onima koji su sigurni da ce jos dugo biti samo na t-comu, drugima je pametnije da odu od t-coma

Wireless adapter od 1 ili 2w te neka usmjerena vanjska antena za wireless, ulozis nekih 300-400kn  i imas net koji neces nikad vise morat placat (spojis se na neki nezasticeni i kilometar dalje, ponekad moguce i vise)

(a tu je uvijek i opcija probijanja neta od susjeda al to je druga tema)

15 godina
Escudo kaže...

Wireless adapter od 1 ili 2w te neka usmjerena vanjska antena za wireless, ulozis nekih 300-400kn  i imas net koji neces nikad vise morat placat (spojis se na neki nezasticeni i kilometar dalje, ponekad moguce i vise)

Mda..genijalno..kradi, to je rješenje!

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Spajanje na udaljeni gradski hot spot nije nikakva krada, malo se informiraj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Escudo kaže...

Ne, samo netko drugi plaća, a ti koristiš njegovo, nije uopće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:47 (perkoxcar).
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
Escudo kaže...

Svrha gradskih hot spot-ova i jeste ta da ljudi besplatno koriste net, kao famozni RIJEKA-FREEACESS koji pokriva cijeli centar rijeke

Jos jednom, informiraj se onda komentiraj

Gotovo svi gradovi imaju takve hot-spot-ove, pogotovo na moru, a sa dobrom umsjerenom antenom i 2w adapterom se mozes spojiti i ako si 2km udaljen od grada/hot-spota

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:52 (Escudo).
15 godina
Escudo kaže...

Pa jesi napisao:

Escudo kaže...

Spajanje na gradski hotspot?! Koliko blizu centra tu moraš biti? A spajanje WiFi-om na kilometar je skup i nepouzdan sport.

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Escudo kaže...

Pa jesi napisao:

Escudo kaže...

Spajanje na gradski hotspot?! Koliko blizu centra tu moraš biti? A spajanje WiFi-om na kilometar je skup i nepouzdan sport.

Tu recenicu o probijanju neta sam prekrizio i rekao da je to druga tema

A kod spajanja na gradski hot spot nemas sta probijati, takve mreze su otvorene za sve.

I nije istina da je skupo, koliko platis t-comu kroz 2 godine? par tisuca kuna! a koliko kosta antena i adapter? par sto kuna..

A veza moze biti sasvim stabilna, al to ovisi o puno faktora.

16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
perkoxcar kaže...
Escudo kaže...

Svrha gradskih hot spot-ova i jeste ta da ljudi besplatno koriste net, kao famozni RIJEKA-FREEACESS koji pokriva cijeli centar rijeke

Jos jednom, informiraj se onda komentiraj

Gotovo svi gradovi imaju takve hot-spot-ove, pogotovo na moru, a sa dobrom umsjerenom antenom i 2w adapterom se mozes spojiti i ako si 2km udaljen od grada/hot-spota

Očito nisi bio u našoj situaciji pa nas ni ne možeš razumjeti! Ne živimo svi u gradu i to još na moru pa da imamo pristup hot-spotu. Ne može se netko samo osloniti da se spaja preko spota. Šta kada spot ne bude iz nekog razloga u funkciji, a tebi hitno treba net. Skenirat ćeš okolicu i baviti se probijanjem WEP zaštite koju ima još mali broj ljudi.

15 godina
Escudo kaže...

Tu recenicu o probijanju neta sam prekrizio i rekao da je to druga tema

A kod spajanja na gradski hot spot nemas sta probijati, takve mreze su otvorene za sve.

I nije istina da je skupo, koliko platis t-comu kroz 2 godine? par tisuca kuna! a koliko kosta antena i adapter? par sto kuna..

A veza moze biti sasvim stabilna, al to ovisi o puno faktora.

Kako god okreneš to nije nikakvo riješenje.

16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Ma druga je to stvar kada živiš u malom gradu, a ne u Zagrebu, ja sam na T-com-u i vjerojatno ću uvijek biti jer je na mom području to najbolja opcija od mogućih, ili kada istekne onaj ugovor o pokrivenosti za nekih 50.god. i ponovno raspodijele područja. I naravno da ću uzet produženje ugovora i hdd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 22:24 (perkoxcar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DAXY011 kaže...

Očito nisi bio u našoj situaciji pa nas ni ne možeš razumjeti! Ne živimo svi u gradu i to još na moru pa da imamo pristup hot-spotu. Ne može se netko samo osloniti da se spaja preko spota. Šta kada spot ne bude iz nekog razloga u funkciji, a tebi hitno treba net. Skenirat ćeš okolicu i baviti se probijanjem WEP zaštite koju ima još mali broj ljudi.

Gle, nisam ni rekao da je hot spot savrseno rijesenje za sve, samo dajem do znanja da postoji i ta opcija kao alternativa t-hitleru jer koliko vidim cak i u ovoj temi velik broji korisnika nema pojma za tu opciju.

U cepinu imas Vip WLAN hot spot, a cepin je selo.. (pokraji osijeka)

Naravno sa laptopom ga ne lovis pa ni neznas da postoji :)

16 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Evo primjera u praksi kolika se udaljenost moze pokrit dobrom antenom i pojacalom, lik se iz opatije spaja na rijecki hot spot :)

Racunajuci da zivi na trecem katu i nema fizickih zapreka izmedu njega i rijeckog free acess udaljenost se pokrila bez problema, veza je stabilna i sasvim ugodna za surfanje, jedino za gaming bas i nije nazalost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Gle, nisam ni rekao da je hot spot savrseno rijesenje za sve, samo dajem do znanja da postoji i ta opcija kao alternativa t-hitleru jer koliko vidim cak i u ovoj temi velik broji korisnika nema pojma za tu opciju.

U cepinu imas Vip WLAN hot spot, a cepin je selo.. (pokraji osijeka)

Naravno sa laptopom ga ne lovis pa ni neznas da postoji :)

To stoji da je alternativa, ali samo na kraći period, jer nitko ne želi ovisiti o drugome. Preko spota možeš vjerojatno samo posjetiti ''osnovne'' stranice, a druge su vjerojatno blokirane.

Jedno selo u odnosu na sva sela u Hrvatskoj je ništa.

Escudo kaže...

Evo primjera u praksi kolika se udaljenost moze pokrit dobrom antenom i pojacalom, lik se iz opatije spaja na rijecki hot spot :)

Racunajuci da zivi na trecem katu i nema fizickih zapreka izmedu njega i rijeckog free acess udaljenost se pokrila bez problema, veza je stabilna i sasvim ugodna za surfanje, jedino za gaming bas i nije nazalost.

Takvi slučajevi su rijetki! U ostatku Hrvatske ne može se takva udaljenost ostvariti jer prepreka je previše!

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 23:02 (DAXY011).
16 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Neznam zasto mislite da su hot spotovi tako nesigurna stvar, veliku vecinu njih vode gradovi/zupanije ili firme i jos nisam dozivio da neki hot spot nestane preko noci, osobno zivim na relaciji rijeka-osijek i znam da rijecki hot spot vec nekoliko godina radi bez problema (dobro, poneki pad brzine kao i pucanje veze na par sec se dogada, al toga ima i kod t-com kucnih veza, i to bome cesto) al da nestane ili da ga se ugasi na par dana jos nisam dozivio, isto vrijedi za Vip WLAN koji pokriva dobar dio osijeka i okolnih sela.

Pogledaj i koliko ljudi placa t-hitleru po 200+ kn mjesecno pa imaju brzine upola manje od deklariranih i slicne probleme, meni osobno ako imam mogucnost uvijek cu ici na hot spot jer je uvijek jeftinija opcija, al ok, tema je tu i iznijeli smo dobre i lose strane obiju opcija pa nek ljudi odluce sta ce {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Reklamacija Modema
Ha gledaj ja T-comu za net placam nekih 150 kn(flat) i da recimo to otkazem nabavim antene, pojacala.....(zanemarimo cijenu toga)opet to ce mi biti dosta za neko surfanje, otvorit fejs, vijesti i tako, ali recimo za downloadati pjesmu cu cekati 10 minuta, a racunaj s tim da mi se zna mjesecno nakupit 1tb prometa.Sto se tice Vip Wlana ako mislis na ono sranje od sticka tu imas 2 opcije ili pretplata znaci 150 kn za mislim 5gb ili na bonove 1kn = 1mb. Trenutno skroz neisplativo za zahtjevne ali za otvorit fejs ok.Ali isto tako vjerujem da ce za 5-6 godina cijene toga toliko pasti da bumo svi to furali s laptopima kam god se maknemo, ali normalno tada ce doci i vece brzine mozda i optika makat sumnjam ali ako nista dignut ce brzine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imao sam isti identicni problem da se sam od sebe gasio, zvao sam tcom 5puta dosao tehnicar dao mi je novi modem, a za taj stari je kao rekao da je losa serija i da se pri padu napona restarta
Win Osama in hide and seek
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
Ha gledaj ja T-comu za net placam nekih 150 kn(flat) i da recimo to otkazem nabavim antene, pojacala.....(zanemarimo cijenu toga)opet to ce mi biti dosta za neko surfanje, otvorit fejs, vijesti i tako, ali recimo za downloadati pjesmu cu cekati 10 minuta, a racunaj s tim da mi se zna mjesecno nakupit 1tb prometa.Sto se tice Vip Wlana ako mislis na ono sranje od sticka tu imas 2 opcije ili pretplata znaci 150 kn za mislim 5gb ili na bonove 1kn = 1mb. Trenutno skroz neisplativo za zahtjevne ali za otvorit fejs ok.Ali isto tako vjerujem da ce za 5-6 godina cijene toga toliko pasti da bumo svi to furali s laptopima kam god se maknemo, ali normalno tada ce doci i vece brzine mozda i optika makat sumnjam ali ako nista dignut ce brzine.

Ne mislim na Vip WLAN stick vec na wireless hot spot koji se tako zove :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 1:06 (Escudo).
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Samo cu reci, blago tebi {#}

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Evo ako nekoga zanimaju performanse tog diska sto t-com dijeli

Imam ga osobno i mogu rec da nije los, osim kabla koji dobijete s njim koji se raspadne u roku odmah, i kad se nesto veliko prebacuje na njega vibrira cijeli stol

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Escudo kaže...

Evo ako nekoga zanimaju performanse tog diska sto t-com dijeli

Imam ga osobno i mogu rec da nije los, osim kabla koji dobijete s njim koji se raspadne u roku odmah, i kad se nesto veliko prebacuje na njega vibrira cijeli stol

ehm kada skinem taj program pomocu kojeg ti testiras hdd, nod 32 mi kaze da je zarazeno (win defender takoder)..... false positive?

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 19:27 (lovac82).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice