Problemi s kablom

poruka: 5
|
čitano: 1.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problemi s kablom

Nisam siguran da li je problem s kabelom ali cini mi se da ima veze s njim.

Imam spojen pc s ruterom i trebao sam spojiti laptop na drugom djelu kuce pa sam kupio 30m cat5 kabela i provukao ga do laptopa. E problem je sto mi kabel ne pokazuje nikakve znakove zivota kada ga spojim u ruter i laptop.

Ako pak spojim pc s laptopom trazi mrezu itd. Sad jesam trebao uzeti kakav drugi kabel ili je problem u poziciji zica u kabelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Problemi s kablom

Zasto laptop ne spojis bezicno?!?

nicky.sl
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Re: Problemi s kablom

Slab signal, pokusavao sam s homemade antenom pojacat signal ali nisam puno dobio i stalno puca veza

16 godina
The coon kaže...

Nisam siguran da li je problem s kabelom ali cini mi se da ima veze s njim.

Imam spojen pc s ruterom i trebao sam spojiti laptop na drugom djelu kuce pa sam kupio 30m cat5 kabela i provukao ga do laptopa. E problem je sto mi kabel ne pokazuje nikakve znakove zivota kada ga spojim u ruter i laptop.

Ako pak spojim pc s laptopom trazi mrezu itd. Sad jesam trebao uzeti kakav drugi kabel ili je problem u poziciji zica u kabelu.

Da li je kabel kupljen već krimpan ili si ga ti krimpao?

Probaj za probu spojiti laptop na port na ruteru u kojem ti je sada PC ili probaj spojiti laptop kabelom od PC-a, da vidimo da li ti mrežna ispravno radi na laptopu (driver).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Kupljen zakrimpan.

Probao sam spojiti kabel iz pc u laptop i normalno se spaja na internet, probao sam i mijenjati portove na ruteru da mozda nije nespravan koji port ali oba rade.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice