Bnet mrežni modem (carnet) i Siemens Gigaset

poruka: 2
|
čitano: 1.626
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Prvo pozdrav svima. 

U stanu imam Bnet i njihov modem koji ima jedan zicni izlaz bez mogucnosti bezicnog spajanja. Zanima me postoji li mogucnost da se on nekako natjera na suradnju sa starim Gigasetom? Citao sam nesto po internetu da postoji mogucnost da se spoje neki modemi, ali na ovakvno nesto konkretno nisam naisao. I da, bivsi cimer je spojio taj modem sa svojim Macom i i onda nekako shareo internet vezu bezicno. Njega vise nema pa nema ni nacina da se vise racunala spoji istovremeno. 

Pozdrav. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Flashaj Siemens najnovijim firmware-om (iako nije nužno ako ne misliš koristit sva 4 LAN porta i ako želiš ostavit original T-com firmware).Imaj na umu da radiš prvo spojen LAN kabelom samo na Siemens-a,isključi DHCP na siemens,dodijeli neku IP npr. ako ti je na B-Net modemu 192.168.5.1,na Simensu ukucaj 192.168.5.2 (prva tri broja obavezno stavi ista,a zadnji u rangu od 2-255 ili provjeri sa Start-Run-cmd-ipconfig/all da budeš siguran)osiguraj si WLAN (WPA/PSK) spremi postavke,spoji Siemens i B-Net modem i to je čini mi se sve.Sretno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 18:50 (explorer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice