stvarno me zanima Mreža, ali je u mom gradu (Našice) nema u kioscima.
zašto?
zašto?
zašto?
Ne brini, zadnji broj, ako se ne varam s temom Trendovi u web dizajnu, sam potražio na kraju u Zagrebu, a u Varaždinsku županiju, odnosno cijelu gore regiju pretpostavljam došlo doslovno par brojeva, u što sam se i osobno uvjerio pozivom u službu distribucije Tiska.
Sretno
zadnjih par mjeseci, svaki treći dan idem na kiosk ovako:
ja:"Dobar dan. Jel stigla Mreža?"
o:"Nije. Već je dugo nema."
meni se čini da je uopće nije bilo
P.S.
Našice je u osječko-baranjskoj, blizu Krndije, oko 45 km od Osijeka
zadnjih par mjeseci, svaki treći dan idem na kiosk ovako:
ja:"Dobar dan. Jel stigla Mreža?"
o:"Nije. Već je dugo nema."
meni se čini da je uopće nije bilo
P.S.
Našice je u osječko-baranjskoj, blizu Krndije, oko 45 km od Osijeka
Poštovani,
kontaktirali smo našeg distributera i zamolili da poprati slijedeću distribuciju Mreže koja ide ovaj tjedan.
Ne znam da li ste razmišljali o pretplati na časopis? Ukoliko Vas zanima pretplata molimo javite se na pretplata@bug.hr
Pozdrav
Ne znam da li ste razmišljali o pretplati na časopis? Ukoliko Vas zanima pretplata molimo javite se na pretplata@bug.hr
kad sam se pretplatio na bug nekoliko brojeva ili nije stiglo ili je netko ukro, pa ne želim riskirat
Pretplatite se na BUG ili Mrežu i rješite svoje probleme, ako te kradu imaš loš sandučić. Osiguraj si krvoločnog psa, bejzbol palicu, naci znak na sandučiću i nešto slično tome.
Normalni ljudi prijave točno gdje nestane pošiljka, kod kojeg poštara itd i onda se to brzo riješi.
gle odma pokraj mog stana (koji nije baš moderan) je zavod za zapošljavanje tako da je velika gužva, psa nemam gdje držat, mlađi sam od 18, a ponekad dođu i neki cigani
-dođe ko hoće i samo uzme=>bolje mi je kupovat na kiosku
ali sad dost o tome, pitao sam-zašto nema Mreže na kioscima?
da, jesi i ti?
gle odma pokraj mog stana (koji nije baš moderan) je zavod za zapošljavanje tako da je velika gužva, psa nemam gdje držat, mlađi sam od 18, a ponekad dođu i neki ušljivi cigani
Poštovani, kao što sam već ranije rekla kontaktirali smo našeg distributera i tražili da poprate slijedeću distrubuciju Mreže.
Nova Mreža će biti na većini kioska već u petak 18.10.2012.
A, što se tiče pretplate sada uz usluge HR pošte koristimo i usluge dostavne službe A1. Dostava pretplatnicima funkcionira bez većih problema, a ako bi se problem pojavio rješavamo ga brzo i na zadovoljstvo pretplatnika.
Ako se ipak odlučite na pretplatu, slobodno se javite na pretplata@bug.hr
pozdrav
gle odma pokraj mog stana (koji nije baš moderan) je zavod za zapošljavanje tako da je velika gužva, psa nemam gdje držat, mlađi sam od 18, a ponekad dođu i neki ušljivi cigani
Poštovani, kao što sam već ranije rekla kontaktirali smo našeg distributera i tražili da poprate slijedeću distrubuciju Mreže.
Nova Mreža će biti na većini kioska već u petak 18.10.2012.
A, što se tiče pretplate sada uz usluge HR pošte koristimo i usluge dostavne službe A1. Dostava pretplatnicima funkcionira bez većih problema, a ako bi se problem pojavio rješavamo ga brzo i na zadovoljstvo pretplatnika.
Ako se ipak odlučite na pretplatu, slobodno se javite na pretplata@bug.hr
pozdrav
Samo jedna mala korekcija. Mreža će biti na većini kioska u petak 19.10.2012.
da, jesi i ti?
da :)
danas sam bio na kiosku rekli su da Mreža nikad nije ni stizala
da, jesi i ti?
da :)
jel ideš u OŠ kralja Tomislava?