Zrnata slika na monitoru

poruka: 9
|
čitano: 3.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Zrnata slika na monitoru
Pozdrav .. Imam DELL-ov monitor U2312HM. Sve je super,kvaliteta slike , ali imam jedan problem za kojeg pretpostavljam da nije vezan uz monitor direkt. Naime, kad gledam neki video ili film slika mi je uzasno zrnata , kao iz VHS-A iz 1980. godine.
Sad ne znam jel problem u grafickoj koji i nije bas nova ili u nekim postavkama ?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Zrnata slika na monitoru
mikizd23 kaže...
Pozdrav .. Imam DELL-ov monitor U2312HM. Sve je super,kvaliteta slike , ali imam jedan problem za kojeg pretpostavljam da nije vezan uz monitor direkt. Naime, kad gledam neki video ili film slika mi je uzasno zrnata , kao iz VHS-A iz 1980. godine.
Sad ne znam jel problem u grafickoj koji i nije bas nova ili u nekim postavkama ?

Nemora značit, al svejedno, koja je grafička?

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
13 godina
protjeran
mikizd23 kaže...

daj nam sliku pa da vidimo!LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
17 godina
Zrnata slika na monitoru

Pretpostavljam da se radi o lošijoj kvaliteti filma, neki dvd rip. Probaj pogledati neki full hd video.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Zrnata slika na monitoru

evo ga - nvidia geforce fx 5200 . 
da, slazem se ovi s losijom kvalitetom su negledljivi total, ali sinkronizacija na svima steka :/ probao sam na 10 filmova i nigdje glas i pokret nisu uskladjeni.. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 4:00 (mikizd23).

0 0 hvala 0
17 godina
mikizd23 kaže...

da, slazem se ovi s losijom kvalitetom su negledljivi total, ali sinkronizacija na svima steka :/ probao sam na 10 filmova i nigdje glas i pokret nisu uskladjeni.. 

Nemamo potpune specifikacije tvog kompjutera, ali fx 5200 je vrlo stara i slabašna grafička kartica. Ta grafička kartica i pretpostavljam neki stari model amd athlona ili pentuim procesora bi ti mogli praviti takve probleme (nisu sinkronizirani, trzanje ili zastajkivanje) pri gledanju HD filmova. Doduše dobri su za neke DVD ripove, ali već HD materijal bi mogao štekati.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
neaktivan
boxer kaže...
mikizd23 kaže...

Nemamo potpune specifikacije tvog kompjutera, ali fx 5200 je vrlo stara i slabašna grafička kartica. Ta grafička kartica i pretpostavljam neki stari model amd athlona ili pentuim procesora bi ti mogli praviti takve probleme (nisu sinkronizirani, trzanje ili zastajkivanje) pri gledanju HD filmova. Doduše dobri su za neke DVD ripove, ali već HD materijal bi mogao štekati.

Da, tako je, stari model Athlona tako da je to vjerovatno to . Kombinacija novog monitora i starog kompjutera. Hvala na odgovorima :) 

13 godina
protjeran
mikizd23 kaže...
boxer kaže...
mikizd23 kaže...

Da, tako je, stari model Athlona tako da je to vjerovatno to . Kombinacija novog monitora i starog kompjutera. Hvala na odgovorima :) 

daj barem stisni hvala kolegi boxeru!{#} LP ps. jer nevidim niti jedan...a red je ipak kad ti neko pomogne!{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 22:28 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
Zrnata slika na monitoru
Sorry novi sam ovdje pa sam napisao hvala u komentaru ali sad vidim da postoji i tipkica hvala svakom posebno. :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice