Specifikacije jedno, stvarnost drugo-Samsung P2250

poruka: 7
|
čitano: 3.647
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo imam neki neobičan "problemčić",

imam monitor Samsung P2250 kupljen pred cca. godinu i pol. Sve je bilo u redu dok se nisam sada uhvatio malo proučavanja specsa ovog monitora. Monitor radi i sve je s njime u redu. Muči me to što specifikacije pokazuju da ovaj monitor ima DVI-D, a moj monitor ga nema. Ima samo VGA. To me smeta jer sam mislio probat spojit PS3 na ovaj monitor da malo isprobam kako je tako gejmat, ali budući da je VGA analogan onda nemogu.

Imate li vi možda kakvo objašnjenje za ovo?

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesi siguran da je P2250?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Specifikacije jedno, stvarnost drugo-Samsung P
Father_Dougal kaže...

Jesi siguran da je P2250?

Evo slika:

Open source is collective power in action. The power of a worldwide community of highly skilled experts that build, share and improve the very latest software together - then make it available to all
16 godina

Jesi li s njim mozda dobija dvi to vga adapter? Ja sam sa svojim monitororm (Philips 190C) kad sam kupio dobio i to jer isto ima samo vga ulaz. 

0 0 hvala 0
16 godina

P2250. Mora imati DVI, poklopac?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Hm,zbilja zanimljivo...i sam imam Samsung SyncMaster P2250 i ima DVI-D  connect.

Vjerojatno postoje modeli sa samo VGA,a to što tebi u specifikacijama za monitor

piše da je DVI-D a ustvari je VGA...to na dušu onome tko ti je prodao...

Čudi me da prije nisi to primjetio...

Nažalost,tu pomoći nema...jedino da ti "kihne" pa da onda držimo svi palčeve da

ćeš dobiti u zamjenu(ako je pod garancijom) isti takav ali s DVI-D connectom:)

Insomniac XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Hm,zbilja zanimljivo...i sam imam Samsung SyncMaster P2250 i ima DVI-D  connect.

Vjerojatno postoje modeli sa samo VGA,a to što tebi u specifikacijama za monitor

piše da je DVI-D a ustvari je VGA...to na dušu onome tko ti je prodao...

Čudi me da prije nisi to primjetio...

Nažalost,tu pomoći nema...jedino da ti "kihne" pa da onda držimo svi palčeve da

ćeš dobiti u zamjenu(ako je pod garancijom) isti takav ali s DVI-D connectom:)

Ma nisam ja prije ni gledao specifikacije monitora. Vidio sam sliku na njemu kod prijatelja i bila je daleko bolja od mog starog LG CRT-a.

Kupio sam ga u METRO-u. I primjećujem sada na slikama da su svima dolje kod touch tipki malene točkice, a ja imam: MENU, gore, dolje, potvrdi, AUTO i ON/OFF button

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice