Poštovanje i lijep pozdrav. Eto da ukratko objasnim u čemu je moj problem pa ako ima netko neku ideju ili rješenje. Monitor mi je Philips 220E (22 inch WIDE LCD MONITOR 220E1 ) spojen VGA kabelom .Rezolucija mi je nativna 1920x1080.Veličina zaslona mi je SMANJENA sa 21,5 inča na 21,1 tako da mi je stvarno vidljivo područje koje bi trebalo bit 476,64 x 268,11mm smanjeno te mi slika radne površine ima obrub i horizontalno i vertikalno a slika nije full. Probao sam sa driverima,menu sa raznim opcijama ali nema koristi. Da li je moguće da mi je neki program to napravio? Virusa nemam! Grafička mi je GeForce 7300 GT i ako preko nje pokušavam riješit problem slika mi se komplet miče ili lijevi ili desno ,ili gore ili dolje ( ne razvači je nego ). Da li u biosu mogu to promijenit ili registru i na koji način? Hvala .
Smanjena rezolucija na monitoru
- poruka: 4
- |
- čitano: 1.864
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto još jedne informacije. Phase - 34 , Clock - 50, H. Position - 55, V. Position - 55. Ma užas kako mi smeta taj crni obrub. Pokušavam sve i svašta ali blago rečeno, nemam pojma. Ajd ako ima tko kakvu ideju, sve ću isprobat.