Pomoc za odluku u vezi monitora

poruka: 5
|
čitano: 953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok svima....evo zanim me neki dobar monitor za 1500kn(100 +- kn gore,dolje nije bitno)....ovu graficku cu koristit uz njega "Sapphire HD 5850, 1GB GDDR5 256bit, Dual DVI + HDMI, PCI Ex".....najvise bi me zanimali LG,Samsung I Phillips al i ostali ako smatrate da su bolji....nista ispod 22"

Hvala svima za trud :))

0 0 hvala 0
17 godina

Hm ovaj prvi LG dole je zanimljiv kaj se tice boje tj dizajn, i funkcijama normalno pa ak ti se sviđa bit ce dobar izbor itekak a uklapa se u tvojih 1600 kn normalno. Drugi je ajmo rec klasicnog izgleda i bez HDMI priljucka ak ti je on potreban.Cool

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=8271

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=8315

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ciljaj neki full hd 24" monitor, da budeš miran 5-6 godina, u kombinaciji sa tom grafičkom to je fanazija. Obzirom da se sve to radi u Kini i sl. u principu svejedno koja marka, jedino bi bilo poželjno da ima HDMI ulaz ali takvi koštaju oko 1800-1900 pa vidi koliko ti je to važno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a dajj,prvo sam procitao "Pomoc za odluku u vezi" pa sam mislio da imas neke cure na raspolaganju pa nemozes odabran,a onda sam vidio "monitor" :(

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Pomoc za odluku u vezi monitora
the economist kaže...

Ciljaj neki full hd 24" monitor, da budeš miran 5-6 godina, u kombinaciji sa tom grafičkom to je fanazija. Obzirom da se sve to radi u Kini i sl. u principu svejedno koja marka, jedino bi bilo poželjno da ima HDMI ulaz ali takvi koštaju oko 1800-1900 pa vidi koliko ti je to važno.

definitivno ciljaj na 23/24" ali 5850 sa tim monitorima nije fantazija,moći ćeš igrat sve ali ne na najvećim detaljima prikaza

i nije baš svejedno koji je proizvođač,ipak su samsung i lg za jednu stepenicu bolji od ostalih a imaju i dobru servisnu podršku(samsung)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice