Odabir monitora - LED ili LCD

poruka: 6
|
čitano: 2.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
lg

LG 22" Wide LED E2250V

LG 24" Wide LCD W2453TQ

Cijene su im približno iste. Važno mi je da mi bude slika što bolja. Prvo sam mislio LED, ali sam čitao na forumu da je to samo marketinški trik. Konkretno biram između ova dva modela, ako je slika stvarno bolja na ovom LED monitoru uzeo bi njega (laik sam ali čini mi se dobra stvar što on još ima i hdmi pa bi na PC spojio preko HDMI-a), ali ako je slika približno ista onda bi rađe LCD 24''. Vaše mišljenje?

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: lg
flip kaže...

LG 22" Wide LED E2250V

LG 24" Wide LCD W2453TQ

Cijene su im približno iste. Važno mi je da mi bude slika što bolja. Prvo sam mislio LED, ali sam čitao na forumu da je to samo marketinški trik. Konkretno biram između ova dva modela, ako je slika stvarno bolja na ovom LED monitoru uzeo bi njega (laik sam ali čini mi se dobra stvar što on još ima i hdmi pa bi na PC spojio preko HDMI-a), ali ako je slika približno ista onda bi rađe LCD 24''. Vaše mišljenje?

Unaprijed zahvaljujem.

Ako zelis bolju sliku onda ne gledaj pozadinsko osvjetljenje (lampe ili ledice) vec tip matrice. Ako zelis zive boje, kvalitetu slike onda trazi IPS matricu, ne TN matricu.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

Vidim da su dosta skuplji sa IPS matricom, ima li koji 22'' u cijenovnom rangu oko 1500kn?

A konkretno između ova dva monitora, šta misliš?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LG 22" Wide LCD W2220P e-IPS Panel Pivot

Koliko je recimo ovaj monitor bolji kvalitetom slike u odnosu na dva u prvom postu?

0 0 hvala 0
17 godina

Ja bi isao na 24''

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Odabir monitora - LED ili LCD
flip kaže...

LG 22" Wide LCD W2220P e-IPS Panel Pivot

Koliko je recimo ovaj monitor bolji kvalitetom slike u odnosu na dva u prvom postu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice