Mišljene o monitoru dell P2411h

poruka: 2
|
čitano: 1.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Mišljene o monitoru dell P2411h

Evo odlučio sam si uzet ovaj monitor, pa me zanima vaše mišljenje.....

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&redirect=1&s=bsd&sku=320-9327

Cirka nekih 1700kn......

mislim da se za taj novac nemore bolje, ili...........?

Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :) KUPUJEM ASUS CROSSHAIR IV FORMULA; PONUDE NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Mišljene o monitoru dell P2411h

Ima neki Dell IPS sa slicnom cenom samo manji za 1".

Mozes cisto u radnji da pitas da li imaju pa da uporedis.

Evo sada ga gledam monitor je ekstra i lep mu je ram, odlicno je sto je Austin Texas a nije smisljen Tai Pei Taiwan. 

Nema veze gde ga sklapaju. Bilo bi odlicno za mene kada bi mogao za godinu dana (ranije necu imati kes) da se dokopam nekog za Americko trziste.

Tada ce 24" full IPS kostati 220e mozda. Sada da sam sve resio stop se tice HW prodao bi ovaj Samsung da promenim u Dell i da zavrsim sa svim sa istokom.

Ali se to je zadnja rupa na svirali.

Ako ti nije bitno i taj 1" mozes da pogledas taj novi IPS panel mislim da je to U2311 cisto da ti ne bude krivo posle.

Mislim da je slicna cena.

U svakom slucaju lep je i ovaj nema one oble cyber ivice providne koje postanu monotone posle 3-4 meseca. 

Normalan kockast tanak okvir i to je to.

U svakom slucaju uzmi Dell, gledao sam jednom u radnji Dell i LG IPS i LG je imao neku zelenu groznu nijansu a ovi drugi neku ljubicastu a slika na Dellu je bila odlicna.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 21:04 (Vlada011).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice