Do prije 2 sedmice sam koristio Yamakasi Sparta 301.
16:10, S-IPS, 2560x1600. Prejak monitor, ali ima onaj glupi passthrough, nema hardvera za scaling.
Onda je Nvidia sjebala nesto sa drajverima, i od 344.75, monitor prikaze desktop, i pola sekunde poslje, samo se ugasi.
Dok sam bio na GTX970, sve je bilo u redu, nisam apdejto drajvere i to je to.
Ali onda mi izletila 980TI pravo povoljno, ponuda koju nisam mogao propustiti :)
Uzmem nju, i onda sam bio prisiljen, protiv svoje volje uzeti i MG279Q :)
Mada je sam monitor manji, i to mi je smetalo prvih nekoliko dana, ne mogu se pozaliti ni sekunde.
Sve igre se doimaju totalno drugacije na 144hz. Iako je monitor freesync, jos nisam osjetio nikakvog tearinga, flickera ili slicno u igrama koje igram.
Topla preporuka

da taj Benq je bez ikakve konkurencije uloženo-dobiveno daleko najbolji izbor.U slučaju da moš kupovat preko interneta, onda je ovaj 24 Acer VA/AMVA LCD panel najbolji izbor, točnije 1020kn+besplatna dostava.
jer budimo realni jefitni IPS monitori imaju više mana nego prednosti to sigurno.

zato jer je cijena dostave za Hrvatsku 70kn pa nema frke.Dakle na kraju cijena 24 Acer AMVA monitora+dostava, to ispadne 1090kn opet najpovoljnije kaj drugo. Za tu lovu u hrvatskoj moš dobit samo 23 ili 24 TN monitor, i eventualno tapšanje po ramenu onako za utjehu.