Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.688.866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Koji monitor kupiti
rtg 1989 kaže...

kupljen dell u2412m i..... savrsenstvo ljudi monitor je zakon slika kristalna velicina taman ni prevelik ni premal nema nikakvih problema s pixelima savrseno  odusevljen sam kupljen u adm u 1978 kn, za kartice me kosto 2189kn... sve preporuke svima ... revizija je a00 9 mjesec 2013 g...,

Gdje se nalazi ta oznaka revizije, dali se može vidjeti prije kupnje ili pitati prodavača za oznaku?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
13 godina
neaktivan

nalazi se na kutiji sa strane gdje je barcode i moze se bez problema pitat u adm decke nema problema s njima nikad.. rekli su da im je to nova posiljka..

13 godina
Ljudi hitno je pomagajte
I Love Milka
12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozdrav,kupujem monitor pa mi je za oko zapeo ovaj Dell:http://www.nabava.net/monitori__90/dell-monitor-p2414h-ips-lcd-led__5186971.Zanimaju me vaša mišljenja i možda ako tko posjeduje taj model njegova iskustva.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
rambox kaže...
Comi123 kaže...

Planiram kupiti neki 19" LED monitor do 100 evra, treba mi najviše za igre. Našao sam ViewSonic VA1931WA. Kakav je i dal postoji nešto bolje u sličnom cenovnom rangu? Dobro bi bilo da neko ko već ima ovaj monitor prenese iskustva. Kakve su boje, kontrast, oštrina slike, i slično?...

Zbog čega danas kupovat 19 monitor, pa to uopče nema smisla kad za okvirno 100eura moš kupit 22 monitor i to sa DVI priključkom kaj drugo.{#}

Preporučite mi onda neki 1600x900 LED do 100 evra za gaming.

11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

od neki dan posjedujem Dell u2412m i mogu reci da je monitor odlican. namjeravao sam uzeti 2312 ali pogodila se prilika za 24". postolje je izvrsno, podesivo, cvrsto, stvarno odlicno. ekran je melem za oci, igram igricu po 1,2 i stvarno opusta. nije potrebno naprezat vid. prvih sat vremena je ono "stani pani" stvarno nemres vjerovat koja je to dijagonala naspram LG-evog flatrona od 17" kojeg sam prije posjedovao. sve pohvale za taj monitor. igranje je prava uzivancija, pravo malo kino ispred ociju. ali brinu me kad sam na net-u preko ekrana mi svakih sat,dva produ neki valovi, odozgo prema dole, ako netko zna sto bi to bilo, neka objasni..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Lp.

planiram za kojih par mjeseci uzeti neki monitor koji ce mi prvenstveno sluziti za gaming!! izdvojio bi kojih 1500 do 2000 k! moze preporuke!

za sad sam pronašao ovo... Dell ultrasharp u2312HM

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 13:04 (NephaL).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Bok svima !!

Ovako, bit ću kratak, treba mi monitor 24" koji bi koristio za surfanje, gledanje filmova (hd) te kao TV (odnedavno imam viptv s hd programima). Čitam da spominjete neki tf, ips, pls, baš i ne kužim o čemu je riječ, nemojte zamjerit.

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 13:43 (krokan).

0 0 hvala 0
17 godina
1950Killer kaže...

Ljudi eo me frend gnjavi koji monitor da uzme, vazno mu je da ima zvucnike ugradene jer misli spajati na konzolu (PS4) i misli dati oko 1000-1200 kn, ducan nije vazan.

Moraš obavezno imat u vidu ovo,Nevinašce da su ti zvučnici na svim tim jeftinijim monitorima prilično loše kvalitete i zvuk je slab to sigurno.Takvi zvučnici se koriste onako za silu, ako baš nemaš ništa drugo ali igrat igrice preko PS4 sa takvim lošim zvukom preko monitor to ne valja fučkaj ga sad.Smijeh

krokan kaže...

Bok svima !!

Ovako, bit ću kratak, treba mi monitor 24" koji bi koristio za surfanje, gledanje filmova (hd) te kao TV (odnedavno imam viptv s hd programima). Čitam da spominjete neki tf, ips, pls, baš i ne kužim o čemu je riječ, nemojte zamjerit.

Hvala unaprijed.

Trebaš možda monitor/TV, koji ima DVB-T prijemnik ili tražiš samo klasičan monitor 24 veličine jel?{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
1950Killer kaže...

Ljudi eo me frend gnjavi koji monitor da uzme, vazno mu je da ima zvucnike ugradene jer misli spajati na konzolu (PS4) i misli dati oko 1000-1200 kn, ducan nije vazan.

Moraš obavezno imat u vidu ovo,Nevinašce da su ti zvučnici na svim tim jeftinijim monitorima prilično loše kvalitete i zvuk je slab to sigurno.Takvi zvučnici se koriste onako za silu, ako baš nemaš ništa drugo ali igrat igrice preko PS4 sa takvim lošim zvukom preko monitor to ne valja fučkaj ga sad.Smijeh

krokan kaže...

Bok svima !!

Hvala unaprijed.

Trebaš možda monitor/TV, koji ima DVB-T prijemnik ili tražiš samo klasičan monitor 24 veličine jel?{#}

Da trebam ovo prvo što si naveo znači monitor/tv koji ima dvb-t prijemnik, zvučnike, hdmi priključak (da mogu spojiti viptv)

17 godina
krokan kaže...

Da trebam ovo prvo što si naveo znači monitor/tv koji ima dvb-t prijemnik, zvučnike, hdmi priključak (da mogu spojiti viptv)

Onda ok eto uzmi ovaj LG model, i nema problema ima sve potrebne priključke tu je IPS LCD ekran i to je to.Cool

http://www.lg.com/hr/monitori/lg-24MA53D-personal-tv/technical-specifications

http://www.edigital.hr/Monitor/LG_24MA53D-PZ_MPEG4_monitor-p35002.html?bid=&partner=10001

http://www.nabava.net/monitori__90/lg-monitor-tv-24ma53d-ips-led__3712661

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
NephaL kaže...

Lp.

planiram za kojih par mjeseci uzeti neki monitor koji ce mi prvenstveno sluziti za gaming!! izdvojio bi kojih 1500 do 2000 k! moze preporuke!

za sad sam pronašao ovo... Dell ultrasharp u2312HM

Za par mjeseci??? Pa onda se javiš 2 dana prije kupnje pa ces dobiti preporuku.

12 godina
Comi123 kaže...
rambox kaže...
Comi123 kaže...

Planiram kupiti neki 19" LED monitor do 100 evra, treba mi najviše za igre. Našao sam ViewSonic VA1931WA. Kakav je i dal postoji nešto bolje u sličnom cenovnom rangu? Dobro bi bilo da neko ko već ima ovaj monitor prenese iskustva. Kakve su boje, kontrast, oštrina slike, i slično?...

Zbog čega danas kupovat 19 monitor, pa to uopče nema smisla kad za okvirno 100eura moš kupit 22 monitor i to sa DVI priključkom kaj drugo.{#}

BenQ GW2255 ovo ti je best buy u jeftinoj klasi monitora. VA panel. 
13 godina
odjavljen
roby27 kaže...

Comi123 kaže...

Prvo, hvala na odgovoru. Drugo, mene zanima jel znaš čitati? Napisao sam da želim dobar gaming monitor do 100 evra rezolucije 1600x900. A ti mi ovamo preporučuješ sve neke Full HD. Na to ne idem.

12 godina

O fino još si i bahat, onda traži sam pa se zajebi.

13 godina
Comi123 kaže...
roby27 kaže...

Comi123 kaže...

Prvo, hvala na odgovoru. Drugo, mene zanima jel znaš čitati? Napisao sam da želim dobar gaming monitor do 100 evra rezolucije 1600x900. A ti mi ovamo preporučuješ sve neke Full HD. Na to ne idem.

Prvo, promjeni ton i nastup kad ti netko pokusava pomoc.. ovdje to nitko nije duzan i svako to radi svojom dobro voljom i trosi svoje vrijeme da bi ti pomogao, nije u redu.

Drugo, u doba kad vec skoro svaki pristojni mob ima HD rezoluciju i IPS ekran ti trosis novac da se vratis korak unazad. U financijsku situaciju ne ulazim, ali ako imas 100 eura za monitor, ustedi jos 30 i kupi nesto ovako http://www.edigital.hr/Monitor/LG_IPS_22EA53VQ-P_22_LED_monitor-p33922.html?bid=&partner=10001..  IPS i hd, 22"  razlika je nebo i zemlja i jedino sta ces dobit tih desetak fps-a na manjoj rezoluciji zapravo pada u vodu jer gledajuci tvoju konfiguraciju uskoro neces moc fluidno igrat igre na bilo kojoj "normalnoj" rezoluciji ukoliko ne obavis nadogradnju. a kamoli nadolazeci fallout 4 koji u svojoj temi toliko zeljno iscekujes.

Kad jednom probas IPS i full HD vjeruj mi da ti nece past na pamet vise nista ispod toga, a sad ti kako hoces. btw monitor te rezolucije ces tesko naci, jedino neki tv monitor 1366x768 ali i ti premasuju cijenu ovoga sta sam naveo. toliko od mene. sretno u kupnji.

12 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Bok ekipa,

Trebao bih solidan monitor uglavnom za igrice. Cijena od 800-1000 kn, što manja cijena to bolje. Veličina 22'', 23'', možda hdmi priključak ako mislite da je to potrebno (ili je dovoljan samo DVI) i fullHD reza.

Nisam pratio u zadnje vrijeme monitore tako da nisam upućen baš u novije tehnologije i sve to :)

Vidim da se tu po forumu spominju BenQ GW2255 do 800 kn te LG IPS 22EA53VQ-PAOC I2269VWM do 1000 kn.

Zanima me da li se za to novce može kupiti solidan monitor sa kvalitetnom slikom koji će poslužiti za sat, dva igranja dnevno.

Znam da nije neki veliki budget, ali unaprijed hvala na svakom odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 11:24 (crocked).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
roby27 kaže...

O fino još si i bahat, onda traži sam pa se zajebi.

Tebi je bahat onaj ko ti se zahvali? Svašta...

13 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...

Prvo, promjeni ton i nastup kad ti netko pokusava pomoc.. ovdje to nitko nije duzan i svako to radi svojom dobro voljom i trosi svoje vrijeme da bi ti pomogao, nije u redu.

Drugo, u doba kad vec skoro svaki pristojni mob ima HD rezoluciju i IPS ekran ti trosis novac da se vratis korak unazad. U financijsku situaciju ne ulazim, ali ako imas 100 eura za monitor, ustedi jos 30 i kupi nesto ovako http://www.edigital.hr/Monitor/LG_IPS_22EA53VQ-P_22_LED_monitor-p33922.html?bid=&partner=10001..  IPS i hd, 22"  razlika je nebo i zemlja i jedino sta ces dobit tih desetak fps-a na manjoj rezoluciji zapravo pada u vodu jer gledajuci tvoju konfiguraciju uskoro neces moc fluidno igrat igre na bilo kojoj "normalnoj" rezoluciji ukoliko ne obavis nadogradnju. a kamoli nadolazeci fallout 4 koji u svojoj temi toliko zeljno iscekujes.

Kad jednom probas IPS i full HD vjeruj mi da ti nece past na pamet vise nista ispod toga, a sad ti kako hoces. btw monitor te rezolucije ces tesko naci, jedino neki tv monitor 1366x768 ali i ti premasuju cijenu ovoga sta sam naveo. toliko od mene. sretno u kupnji.

Prvo. Nisam bahat kao što je kolega gore protumačio, samo sam jasno dao do znanja šta želim, još sam mu se i zahvalio. Drugo. Hvala i tebi na preporuci i savetima. Planiram i konfu da nadogradim u skorije vreme, a i monitor ulazi u to. Za 22 ću razmisliti.

15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Poštovani molio bih vas pomoć. Naime stari 17" CRT monitor se pokvario i doslo je vrijeme za kupnju novog monitora. Medutim nisam tolko u toku pa bih vas molio pomoc. U cjenovnom razredu 1000-1200kn bi kupio monitor. Namjena je gledanje filmova, surfanje, svakodnevni rad uglavnom. Veličina 22"-24".

ja sam se zagleda u sljdeca dva monitora ali naravno vase sugetsije dolaze u obzir ako mislite da su bolji neki drugi modeli.

LG 23EA63V-P

Dell S2240L

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koji monitor kupiti

Trebam monitor na touch za windows 8 od 22-24 incha  naravno full hd preferiram dell,samsung,sony al nemora biti ni jedan od ta tri ali nesmije biti asus ni u ludilu. 

necu navest neku cijenu jer neznam ni kolko neki dobar kosta netrebam neki za soma eura al neznam cca 2000kn jel to dovoljno za takav monitor kakav ja zelim???

Mali EDIT napisao sam da ne zelim asus ista stvar vrijedi i za acer.  on njih ne zelim nikad vise ni jedan uredaj u svojoj kuci pa makar bila baterija za misa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 20:21 (omomomomoomm).

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Kako da odvojim zvuk monitora od sistema 5.1 kabalk zvuka monitor ide u zvucnu externu  probao sam da ga ubodem  u maticnu ali ne ide ili jedno ili drugi ja hocu i jedno i drugo ali tako da mi zvuk monitoa i 5.1 bude nezavistan..Monitor je ASUS mx279h,trenutno je povezan sa ps hd-dvi kablom dali mi hd-hd resava problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti
Trebam pomoć! Trebam gamerski monitor 21.5" i da mora biti ta veličina,reza 1920x1080 može hp,dell, samsung...hdmi priključak po mogučnosti.Cijena do 2000 kn. Hvala unaprijed!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 23:33 (djorg).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Dobra večer,

kako ste u ovo hladno pahuljasto vrime,
imam zamolbu pa se nadam se da mi možete pomoči kupujem novi monitor pa sam našao
ovaj: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=14042

mene zanima da ima IPS i HDMI i da je oprilike kao ovaj monitor po cijeni 1,334,99
recite mi svoje mišljene ako ste imali AOC ili neki drugi sa IPS-om i da ste zadovoljni s njim i s cijenom.

Hvala Unaprijed

Živi što bolje možeš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Preporučujem LG ;)

15 godina
neaktivan

Znači kupio sam na kraju 23ea63v-p i to 13.11., kad smo pisali o tome. Monitor je vrhunski, slika je ludnica, stvarno sam bio zadovoljan(odziv nije nis posebno, ali je zadovoljavajuć..) međutim odmah prvi dan navečer me ubolo u oko probijanje pozadinskog osvjetljenja. Konkretno u ljevom donjem kutu doslovno ubija ledica ili dvije i cijeli ćošak ekrana je previše osvjetljen. Definitvno se ne radi o IPS glowu(mada je i on naravno primjetan, al to na takvom monitoru i treba bit tak i nisam ni očekivo pravu crnu po mraku na tamnim scenama, niti me to smeta) jer ako se malo s prstom kvrcne po okviru ekrana LEDica zatreperi jer se ugasi, znači u ljevom kutu svjetli LEDica koja ne bi smjela. Monitor je reklamiran odmah idući dan, međutim iz Extreme Digitala se još nisu udostojili javiti ništa, niti nakon više poslanih mailova nisu odgovorili kad/na koji način će bit rješen popravak. Super monitor, povoljan, ali evo nisam imo sreće i olito sam naletio, a Extreme Digital se pokazao kao loša trgovina bez obzira na jako povoljne cijene. Osoblje im je općenito koma, prodavača nešto pitam, odgovor je:"A ja vam baš ne znam to, ja sam novi".. Tak se poso ne radi, ak si novi imaš tam par njih koji su stari, veliš stranki samo sekundi da pitam kolegu, znači očaj... Izgubili su mušteriju, a bilo mi je u planu ostavit poveću svotu kod njih za TV, međutim ima i drugih dućana s ok cijenema i super uslugom tak da....

14 godina

Pozdrav, dvoumim se izmedu dva Asus-ova monitora pa da pitam i vas za misljenje.

Po cijeni su isti tocno u lipu, tako da to nije presudno.. Radi se o:

Asus VG248QE , te Asus MX279H

Sluzbene stranice:

http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VG248QE/#overview
https://www.asus.com/Monitors_Projectors/MX279H/#overview

Ja osobno nekako naginjem vise prema MX279H zbog toga sto ima 2 HDMI prikljucka te ugradene zvucnike, sto bi mi bilo prakticnije jer bi mogao spojiti i kompjuter i konzolu na monitor, te je 27" dok je ovaj drugi gamerski 24"..

Kako sam i spomenuo, drugi je gamerski s 144Hz refresh rate-om, takoder je i 3D sto meni bas neigra ulogu jer nemam NVidia graficku karticu.. a i citao sam dosta da nisu bas boje nesto, dok je MX279H monitor s IPS sto znaci odlicne boje..

Kao sto vidite, u dosta velikoj sam dilemi pa bih cijenio i vasa strucna misljenja..

Hvala i pozdrav jos jednom

I`m not Jesus, but He`s my son..
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 21:29 (Skidy).
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ja ima Mx279h odlican je monitor imao sam pre Samsung 24 kada sam preso na 27 to je revolucija u svakom slicaju glas ide za 27 uvek{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Koji monitor kupiti

moes rec ako igras,kako igrice izgledaju na tom monitoru,da li ima kakvih problema ili je sve kak treba ( kak neki znaju imat problema sa bojom,slab odaziv,crna nije ok-presvjetla i sta vec sve ne)

thx 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja nisam video problem sa slikom (imas u da stellujes hoses standard,rgb,imas dva seta ko tv i game mod) slia je odlicna imas 2x3w zvicnike koji nisu za bacanje sve u svemu ok je.Steta sto nije u 1440p

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice