Help oko monitora

poruka: 4
|
čitano: 988
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Help oko monitora

Pozz svima!

Evo došlo je vrijeme i da ja kupim novi lcd monitor i da se riješim starog 17"lcd monitora

Što mislite ovim monitorima,koji da uzmem,ako ga ko ima nek napiše dojmove....

LG 2361 v - trenutno ga nema u ADM-u tamo je koštao oko 1450kn

Samsung P2250

Samsung P2270

Neka netko predloži bolji monitor približno iste cijene ako postoji

I zanima me koju cijenu ja moram gledati ako mislim naručiti monitor (gotovina,kreditna,devizna kartica)? to baš ne razumijem

Znači ja bi njima uplatio uplatnicom

Otprilke kolika bi još bila poštarina

Hvala

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Help oko monitora

evo ja imam lg w2353v, to je možda stariji ili slabiji model od ovog tvog 2361, ima sve moguće ulaze, rezolucija 1920x1080, kupljen u trgovini konikom u osijeku (cijena je bila negdje oko 1600 kn prije 3 mjeseca) i stvarno sam zadovoljan i sa kontrastom i svjetlinom i prikazom boja, ako naletiš negdje na njega kupi ga.

ako plaćaš uplatnicom na račun firme u nekoj banci onda se to smatra kao plaćanje gotovinom, nisam nikada naručivao ništa tako veliko kao monitor, ali sam recimo za neku fotografsku opremu koja je bila težine oko 2 kg platio oko 50 kuna, i to za hp express

15 godina
neaktivan
Help oko monitora

preporucam samsung ;)

Neoverclockabilni - Shit happens, Prodajem G9x zapakiran za 500kn.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Help oko monitora
rebelsy kaže...

preporucam samsung ;)

e puno hvala!

sad sve znam Belji se

tak je netko mogao napisati lg

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice