Neznam koji im je cjenovni rang, no nebi dao iznad 4k kn za njih, molio bi preporuku za monitor jer bih ga kupio ovih dana, hvala!!
29-30inch Monitor Preporuka
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.929
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam koji im je cjenovni rang, no nebi dao iznad 4k kn za njih, molio bi preporuku za monitor jer bih ga kupio ovih dana, hvala!!
Teško ćeš naći ispod 4k najjeftiniji kojeg sam ja našao je 9.500 kn.
Tesko da nades 30" za tolike novce...
Pogledaj 27" modele. Ja bih odabrao Dell U2711 (IPS, 2560 x 1440)
Opet ovisi za sto ce ti sluziti monitor... mozda ce ti biti dovoljan jeftiniji TN monitor.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2711.htm
Dobro ti kažu možeš zaboraviti 30'' za te novce. Ovaj Dell koji ti je forumaš iznad preporučio je vrlo dobar izbor samo ti je i to iznad 4k...
http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.9bcb78a7d9aa4c339bb7cbd5aec42adc.monitor-lcd-27-dell-u2711.aspx
Opet možda mi griješimo u odabiru jer nam nisi rekao za što ti točno treba. Ako si nekakav prosječan korisnik koji ga treba za igranje, face i te gluposti onda možeš proći i puno ispod 4k. Ako je namijenjen za nekakav posao onda ovih 5k uopće ni nije puno...
Nemoj tako škrtariti za te pare nema neki 27" ili 30" nego neki bolji 24HD sa TV-om i sve.
Ma ne treba mi neki 24HD tv zato sta sam uzeo tv od 64 incha samsungov, nisam znao da su cjene monitora tako visoke. trebao bi minimum 29 incha, sad vidim da su svi skupi tak dosta, moze onda koja preporuka za neki 29 inch, nisam vidjeo nigdje na bugu best buyeve za tako velike monitore
A neki TV ( 32" ) ?
Jel ovo dobro šta?Vidim da kosta oko 6200kn
Pa za što ti treba monitor? po meni je Dell u2711 odličan izbor.
Treba mi veci monitor, sad za šta nije neznam koliko je to bitno, napisao sam lijepo da tražim od 29-30 incha monitore, tak da mi ne trebaju preporuke ovih manjih, makar nemam ništa protiv preporuka :)
Treba mi veci monitor, sad za šta nije neznam koliko je to bitno, napisao sam lijepo da tražim od 29-30 incha monitore, tak da mi ne trebaju preporuke ovih manjih, makar nemam ništa protiv preporuka :)
Ma pitam za što ti treba monitor?
Ako ti treba za neki profesionalni posao ili ako misliš igrat na njemu?! 27" (2560x1600 reza) ti je i više nego dovoljno..
Ako baš želih 30" evo: