23” Dell UltraSharp U2312HM misljenje

poruka: 9
|
čitano: 3.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

treba mi za autocad, solidworks, catia... i tu i tam neki filmic

jel ga ima neko?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ga nedavno kupia,šta te zanima

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 23” Dell UltraSharp U2312HM misljenje

reci mi sve prednosti i nedostatke. tvoje misljenje. jel ga se isplati uzet. meni treba uglavnom za ove gore navedene programe i filmove. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 17:53 (ivek6).
16 godina
neaktivan

Imaju dvije teme vezane za taj monitor, u njima možeš sve pročitati!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

naso sam ih tek kad sam vec ovo napiso. jel mi mozes preporucit monitor 22-24" do 1600kn za ove gore navedene programe i filmove?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 17:56 (ivek6).
16 godina
neaktivan

Moja preporuka je DELL kojeg spominjete u naslovu, mislim da je najbolji monitor do 1500 KN, ali imam još jedan prijedlog i mislim da bi vam on puno bolje pasao ali samo ako ste u mogućnosti, za 1900 KN se može kupiti DELL U2412M, koji je 1920x1200 rezolucije, koja bi vam jako odgovara jer dobijete još 120 piksela u visinu, a to je jako korisno kod crtanja i web dizajna i sličnih stvari!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala

14 godina
neaktivan

meni je za filmove i igre fenomenalan,a što se tiče autocada i drugih programa ne bi ti zna reč,iman samo office i za to mi je dobar,ergonomija mu je vrlina jer ga možeš stvarno namjestiti i kut i visinu po svom guštu,plus još na njemu imaš 4 usb porta i normalno cable managment,do 1500 najbolji monitor s ips-om,tu su u cjenovnom rangu neki lg-evi ali bih ti između njih prije preporučija njega. ja ne igram baš pucačine pa ne znam za ghosting i slično al za rpg-ove  i fifu i pes mi je odličan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za ghosting nema problema, ja imam Dell-a U2311H koji je isti po tom pitanju sa U2312HM i U2412M, od aplikacija radim office. Auto-CAD, Inventor itd. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice