Sve EA igre su 0.99 USD (Monopoly, Tetris, Dead Space, Battlefield, NFS, FIFA...)
Ultimativna tema za iPhone aplikacije
- poruka: 348
- |
- čitano: 180.024
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Pozdrav svima, htio bih vam predstaviti aplikaciju “ZGflights”. Aplikacija omogućava uvid u dnevne odlazne i dolazne letove u Zračnoj luci Zagreb.
Više o aplikaciji –> http://itunes.apple.com/us/app/zgflights/id433853526?mt=8&ls=1
Free Running Canabalt ripoff, požurite dok je ima! Free
Free Running Canabalt ripoff, požurite dok je ima! Free
Skinuto!
Nisam zelio otvarat novu temu pa da vas pitam: moze li se iphone 3gs korisiti kao vanjski disk? Znaci cim ga prikljucim prek usb-a da ga mogu koristiti da prebacujem stvari na njega kao na obican usb i bez itunesa??
Može samo s nekim softverom, nemam pojma kojim ili preko Wifija.
zna tko?
Nisam zelio otvarat novu temu pa da vas pitam: moze li se iphone 3gs korisiti kao vanjski disk? Znaci cim ga prikljucim prek usb-a da ga mogu koristiti da prebacujem stvari na njega kao na obican usb i bez itunesa??
Možeš, ako imaš jailbreakan iPhone, otvori Cydiu, odi na Manage > Sources > Edit > Add i upiši apt.dmytro.me, s tim će ti se instalirat USB drive, kroz koji ćeš mu odredit kolko GB želiš. Ima opcija Drive+Itunes, Default ili drive only
Jedino što ga formatira u Fat32
Imaginary range strip i igra u jednom, zanimljivo i besplatno
Jackie Rose #1 neloš strip u stilu Indiana Jonesa - .99
Evo jedne odlične igre:
Metal storm- letite avione te se napucavate protiv kompjutera. A možete igrati multiplayer protiv ljudi ili co-op protiv kompjutera. I još ktome besplatna. Pa ako tko hoće igrati u co-op ili versus neka me doda na game center stoja16
Ima neka aplikacija za slanje preko Bluetootha i kako dodavat stranice u Slooshaju (to moram predložit na njihovoj stranici ili ne)?
Ima neka aplikacija za slanje preko Bluetootha i kako dodavat stranice u Slooshaju (to moram predložit na njihovoj stranici ili ne)?
Za slanje čega? Slike/muzike i sl? Mislim da ti za to treba JB i moraš na cydia-i skinuti aplikaciju. Ovo za slooshaj neznam, ja imam tune in radio koji ima tisuće stanica i gomilu mogućnosti. Svakako se isplati dati tih 1$ za nju
Za slanje čega? Slike/muzike i sl? Mislim da ti za to treba JB i moraš na cydia-i skinuti aplikaciju. Ovo za slooshaj neznam, ja imam tune in radio koji ima tisuće stanica i gomilu mogućnosti. Svakako se isplati dati tih 1$ za nju
Slao bih muziku i slike.
Bez jb se ne može nikako slati preko bluetootha na druge uređaje nikako? Slooshaj nema neke radio postaje koje bih slušao, a imaju za preko interneta pa sam ih mislo dodat.
Pozz ljudi, evo danas kupio iPhone 3GS pa bih trebao preporuke must-have appova
i da, zanima me postoji li app s kojim mogu koristiti iphone kao prijenosni hard ali da ne trebam nikakav program na komp instaliravati?
i da, zanima me postoji li app s kojim mogu koristiti iphone kao prijenosni hard ali da ne trebam nikakav program na komp instaliravati?
Bez JB-a nemožeš. Bez JB-a možeš pomoću appa tipa iflashdrive, ali ti na kompu treba itunes...
Bez JB-a nemožeš. Bez JB-a možeš pomoću appa tipa iflashdrive, ali ti na kompu treba itunes...
Onda budem JB napravio, samo mi reci neku takvu aplikaciju(ali bez dodatnih programa).
Zna netko??
Ljudi pozdrav! imam jedno pitanje u vezi izrade aplikacije.
da li itko zna gdje i koga kontaktirati, npr.programere ili ljude koji se bave iskljucivo izradom aplikacija?
znaci:ja imam ideju i sve na papiru.a netko treba napravit aplikaciju. probavao sam sam,ali nije bas jednostavna pa to nece ic...
hvala!
najzabavnija irica ikad- Feed me oil, morate probati
Ima tko preporuku za neku MMORPG igru?
može mi netko preporučit multiplayer igru, iphone vs iphone
ja preporučujem za multiplayer PES 2011 i Monopoly
može mi netko preporučit multiplayer igru, iphone vs iphone
ja preporučujem za multiplayer PES 2011 i Monopoly
http://gigaom.com/apple/27-bluetooth-enabled-multiplayer-iphone-games/
A ja ti preporucujem Doodle Jump, Fruit Ninja i Gravity Guy.
Croatia POI trenutno besplatna, pa pozurite