Ultimativna rasprava-Koji OS je najbolji!

poruka: 24
|
čitano: 6.747
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Ultimativna rasprava-Koji mobilni OS je najbolji!

Pošto se na mnogim temama ode off-topic samo zbog ove rasprave (i ja sam jedan), vrijeme je da otvorimo temu samo za ovo... Navalite! 

P.S. Nadam se da neće biti prijetnja..il nečeg ''jačeg''... 

JustFigher
Moj PC  
0 11 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna rasprava-Koji mobilni OS je najbol

Kratko i jasno: Android :)

13 godina
neaktivan

hahahah. nebi se složio...previše je tu nedostataka..još je on zelen. :) iOS je puuuno fluidniji...a i oni koji kažu da se nemože personalizirati(valjda sam dobro rekao xD), očito nistu otkrili sve ćari Cydie ;) 

JustFigher
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj koji ti najbolje odgovara.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina

Gentoo Linux.

/thread

s14.___.org/qthrwcptb/NO_DONT_PLEASE.jpg What heretics expect...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najbolji?
Svi su oni dobro samo neki ti pasu vise neki manje.Npr iOS mi ne lezi,ne svida mi se al inace os je super.Nema stekanja igrica i videa.WP san koristia par dana,zakon OS jedina zamjerka je sto moras placati igrice {#}.Android je dobar,ne toliko fluidan kao ova 2 ali je velika podrska za njega,koristim trenutno android mobitel i je da ima malo trzanja,force closa na aplikacijama al svejedno je meni najdrazi jer ima veliki niz mogucnosti prlagodavanja sucelja vlastitim zeljama.

Prilikom kupnje sljedeceg mobitela ici cu na WP {#}

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Ultimativna rasprava-Koji OS je najbolji!
in_rust_we_trust kaže...

Najbolji?
Svi su oni dobro samo neki ti pasu vise neki manje.Npr iOS mi ne lezi,ne svida mi se al inace os je super.Nema stekanja igrica i videa.WP san koristia par dana,zakon OS jedina zamjerka je sto moras placati igrice {#}.Android je dobar,ne toliko fluidan kao ova 2 ali je velika podrska za njega,koristim trenutno android mobitel i je da ima malo trzanja,force closa na aplikacijama al svejedno je meni najdrazi jer ima veliki niz mogucnosti prlagodavanja sucelja vlastitim zeljama.

evo ga opet..neznam zašto ljudi misle da iOS se nemože prilagodit ? ima mali miljun twakova na cydiji s kojima možeš pretvoriti iOS u g*vno ili u ultra mob :D zato i ja volim iOS. ja na svojemu 3gs-u mogu igrat Asphlat 7 sasvim fluidno, dok na motoroli defy mini (koja je po performansama malo jača) možeš igrati samo asphalt 5 s trzajima...
iOS je puno bolje napravljeni... nadam se da će se i Android popravit..zakomplicirali su ga do bola... 

JustFigher
15 godina
neaktivan
gave233 kaže...

iOS je puuuno fluidniji...

Ta izjava vise ne stoji. Sad dolazi Jelly Bean kojemu je UI lockan na 60fps.

Btw, ne vidim svrhu ove teme. Uvijek zavrsi na isti nacin: postoji skupina koja je na strani Androida, skupina koja je na strani iOSa i eventualno jedna skupina koja je na strani Windows Phonea. Svaka skupina ima svoje teznje i argumente koji uzdizu sustav koji oni preferiraju, odnosno grde sustav koji ne preferiraju. 

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
13 godina
neaktivan

.

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 0:23 (in_rust_we_trust).
17 godina
neaktivan
gave233 kaže...
in_rust_we_trust kaže...

Najbolji?
Svi su oni{#} dobro samo neki ti pasu vise neki manje.Npr iOS mi ne lezi,ne svida mi se al inace os je super.Nema stekanja igrica i videa.WP san koristia par dana,zakon OS jedina zamjerka je sto moras placati igrice {#}.Android je dobar,ne toliko fluidan kao ova 2 ali je velika podrska za njega,koristim trenutno android mobitel i je da ima malo trzanja,force closa na aplikacijama al svejedno je meni najdrazi jer ima veliki niz mogucnosti prlagodavanja sucelja vlastitim zeljama.

Prilikom kupnje sljedeceg mobitela ici cu na WP 

evo ga opet..neznam zašto ljudi misle da iOS se nemože prilagodit ? ima mali miljun twakova na cydiji s kojima možeš pretvoriti iOS u g*vno ili u ultra mob :D zato i ja volim iOS. ja na svojemu 3gs-u mogu igrat Asphlat 7 sasvim fluidno, dok na motoroli defy mini (koja je po performansama malo jača) možeš igrati samo asphalt 5 s trzajima...
iOS je puno bolje napravljeni... nadam se da će se i Android popravit..zakomplicirali su ga do bola... 

Ovu temu si otvorio kako bi sam hvalio iOS.
Pitaš koji je OS najbolji. OS na čemu, na vešmašini, mobitelu, osobnom računalu, firmi, superračunalu? Svaki korisnik će sam nać OS koji mu najbolje odgovara.

Koristim iOS skoro dvije godine i nije toliko bajan, pogotovo nakon cydie koje spominješ i dodavanje tweakova. Bez cydie radi onako kako su ga zamislili ljudi iz Appla, a to je pouzdano, ali ograničeno. Igre rade fluidno, stvar je u tome da svaki OS ima svoje prednosti i mane.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
15 godina
neaktivan

Iz ultimativne rasprave ovo će se pretvoriti u ultimativni flame war. 

6 0 hvala 0
16 godina

Svi su dobri, niti jedan nije savršen. Meni najviše paše iOS, a to je zbog kvalitete appova, ali ne mogu reći niti za jedan da je loš.

Savršen OS bi po meni imao UI od WPa, fluidnost i jednostavnost iOSa i malo naprednije postavke dobrog Android ROMa

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Topic je bezveze,otvoren samo da bi autor uzdizao iOs... Lame...
Ak je android zelen,sta je onda iOs koji ima isto sucelje otkad je stvoren....?
Sad se iOs moze izvlacit na fluidnost i jednostavnost al cinjenica jest da apple gubi usere zbog svoje politike,a ios 6 nis ne mjenja. Kolega gore je.reko pametno, kad dode jellybean android ce bit najfluidniji os,probo sam na nexusu od kolege koji ima jb custom rom, butter smooth :D
A sad je do usera tko voli.raznovrsnost na mobu velik ljep ekran za oku ugodno browsanje i gejmanje i vece administrativne mogucnosti uzet ce.android
Ko ce mob koristit za zvanje i angry birds te osnovno za net i mail te mob-modni detalj-iphone
htc desire z vip s garancijom 1100kn
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poruka za autora teme: Not sure if troll,or just being stupid.

Otvorio si ovu temu i odma počeo hvaliti iOS,dakle ova tema je potpuno nepotrebna...

Govoriš da je Android zelen a ni neznaš ništa o ICS-u i JB-u koliko fluidnije rade od ostalih Androida

Ovo će biti samo rat između šminkera i androidaša...i naravno ovih luzera što koriste Windows phone {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
5 5 hvala 1
14 godina
Tu se*ete po nekom jer je apple fanboy, a vi 'androidasi' puno vise pametujete i filozofirate nego li itko drugi.
LoL NordicEU : Heineken01

3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Naravno da svaki OS ime svoje prednosti i mane.Upustati se u glupe rasprave tipa: Android-iOS, Barca-Real, CoD-Battlefield je jednostavno djetinjasto.

4 0 hvala 0
16 godina
in_rust_we_trust kaže...

Najbolji?
Svi su oni dobro samo neki ti pasu vise neki manje.Npr iOS mi ne lezi,ne svida mi se al inace os je super.Nema stekanja igrica i videa.WP san koristia par dana,zakon OS jedina zamjerka je sto moras placati igrice{#}.Android je dobar,ne toliko fluidan kao ova 2 ali je velika podrska za njega,koristim trenutno android mobitel i je da ima malo trzanja,force closa na aplikacijama al svejedno je meni najdrazi jer ima veliki niz mogucnosti prlagodavanja sucelja vlastitim zeljama.

Neznam za tebe, ali ja sam Jailbreakao svoju omniu 7 i skinuo aplikaciju private marketplace i sve imam besplatno;)

filipvk1000 kaže...

Poruka za autora teme: Not sure if troll,or just being stupid.

Otvorio si ovu temu i odma počeo hvaliti iOS,dakle ova tema je potpuno nepotrebna...

Govoriš da je Android zelen a ni neznaš ništa o ICS-u i JB-u koliko fluidnije rade od ostalih Androida

Ovo će biti samo rat između šminkera i androidaša...i naravno ovih luzera što koriste Windows phone {#}

Luzeri ha?

Jesi probao koristit WP, pritom ne misim na 10 minuta u trgovini ili od frenda?

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
13 godina
neaktivan

WP je dobar samo ne znam zašto im developeri sa xda foruma prilagođuju Romove bazirane na Androidu, a imao sam upita kako da se stavi Android Os na HTC mobitelu koji je upogonjen WP OS.

Eto toliko samo da se zna.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
symbian i windows mobile su mi bili ok dok nisam kupio htc evo 3d na kojem ics radi brzo i glatko.Znači android,ali neznam kako isti radi na nekom mobu ra 256 mb rama i 600mhz.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razlika između prilagodbe kod Androida i Ios-a je u tome sto se android moze prilagoditi korisniku po defaultu bez ikavog jailbreaka i tweakova iz cydie koji samo nepotrebno trose puno RAM memorije te ga cine trzavijim i sporijim..Koristim IPhone 4 pa znam koliko mob postane sporiji i tromiji sa nekom zahtjevnom temom ili s puno natrpanih tweakova iz cydie , a da negovorim o tome da tweakovi mogu smetati jedan drugome pa ih moras brisati kroz cydiin safe mod sto zna frustrirati jer se sve konstantno rusi dok ne pronađes onaj tweak koji smeta sustavu..No svejedno postoji puno programa koji mogu uljepsat izgled bar homescreena i lockscreena kao sto je pimp my screen iz app storea ali opet to nije na razini androida..Jedino se slazem u vezi ovoga za igrice i aplikacije Ios je tu puno fluidniji te jedan 3gs star 3 godine pokrece modern combat 3 , novu 3 i sl. igrice za koje na androidu trebas puno mocnije uređaje jer stariji ili nisu podrzani ili sve na njima steka (to je po meni jedini problem Androida)..

13 godina
neaktivan
gave233 kaže...
in_rust_we_trust kaže...

Najbolji?

Razlika između prilagodbe kod Androida i Ios-a je u tome sto se android moze prilagoditi korisniku po defaultu bez ikavog jailbreaka i tweakova iz cydie koji samo nepotrebno trose puno RAM memorije te ga cine trzavijim i sporijim..Koristim IPhone 4 pa znam koliko mob postane sporiji i tromiji sa nekom zahtjevnom temom ili s puno natrpanih tweakova iz cydie , a da negovorim o tome da tweakovi mogu smetati jedan drugome pa ih moras brisati kroz cydiin safe mod sto zna frustrirati jer se sve konstantno rusi dok ne pronađes onaj tweak koji smeta sustavu..No svejedno postoji puno programa koji mogu uljepsat izgled bar homescreena i lockscreena kao sto je pimp my screen iz app storea ali opet to nije na razini androida..Jedino se slazem u vezi ovoga za igrice i aplikacije Ios je tu puno fluidniji te jedan 3gs star 3 godine pokrece modern combat 3 , novu 3 i sl. igrice za koje na androidu trebas puno mocnije uređaje jer stariji ili nisu podrzani ili sve na njima steka (to je po meni jedini problem Androida)..

17 godina
neaktivan
gave233 kaže...

hahahah. nebi se složio...previše je tu nedostataka..još je on zelen. :) iOS je puuuno fluidniji...a i oni koji kažu da se nemože personalizirati(valjda sam dobro rekao xD), očito nistu otkrili sve ćari Cydie ;) 

meego - nokia n9

The things you own end up owning you.
16 godina

Meni su svi dobri,tj svi imaju svoje mane i prednosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

maemo linux n900

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice