Samsung Galaxy S4 Root

poruka: 5
|
čitano: 2.645
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S4 Root

Pozdrav Svima!

Ovako kupio sam novi galaxy s4 i našao sam tutorial na internetu kako napraviti root na njemu, na ovoj stranici

http://gs4.wonderhowto.com/how-to/root-your-samsung-galaxy-s4-gt-i9500-0146685/  sam našao tutorial

Sve sam postupke pratio i radio kako piše i završio cijeli postupak ali imam problem

kada pokrenem SuperSU traži me da ažuriram SU binarni i odem na nastavi i piše mi instalacija nije uspjela, verzija SuperSU je 0.99, nakon toga sam probao ažurirati SuperSU preko marketa i nakon ažuriranja kad pokrenem SuperSU piše mi "There is no Su binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem! If you just upgraded to Android 4.3, you need to manually re-root - consult the relevant foeums for your device!

Sad što mi je činiti dalje!

Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S4 Root
Ako ti pise da nemas SU Binary to znaci da ti nije rootan, Na xda stranici nadji postupak roota za taj mob.
14 godina
neaktivan

Prvi put sam uspio instalirati ClockworkMod Recovery v6.0.4.4 hoće li biti šta ako sada napravim ponovo root, ali nekom drugom metodom, jer sam tek sad shvatio da je ono bilo za i9500 a moj je gt-i9505

13 godina
odjavljen
pa ako imas instalirani custom recovery odnosno Clockworkmod onda ti je dovoljno da preko njega flashas SUBinary..
Nece nista biti ako pokusas sa drugom metodom jer svejedno prva nije uspjela, ali opet kazem lako je sad ako imas custom recovery
17 godina
Samsung Galaxy S4 Root

Može li preporuka sa stranicom za rootanje galaxy s4 i9505, kupljen prije 3 dana, muči me problem šta je stim KNOX-om.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice