Samsung galaxy s3 problem

poruka: 11
|
čitano: 11.648
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Drustvo hitno mi treba pomoc, od jucer mi ne radi galaxy s3.  Sam se non stop resetira, pojavi se na zaslonu ono sucelje gdje pise Samsung Galaxy S3 GT-I9300 i nista ne reagira nemogu ga ugasiti ni upalitit nista , pokusao sam spajat na punjac, pojavi se punjenje na moment i opet isto. I kad bateriju izvadim isti problem nista ne pomaze?

U cem je problem, molim vas pomagajte

0 0 hvala 0
13 godina

home+power+volume up pa onda napraviti wipe/factory reset

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to sam pokusao ali kad mi se to otvori mob se ugasi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta bi jos mogao napraviti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bok drustvo!Naime imam jedan problem,molim vas pomizite mi. Radi se naravno o samsungu jel vama staklo stoji normalno? Meni je kao malo krivo zaljepljeno,pucam na tvornicku gresku.Nikad do sad ni jedan moj mobitel nije bio tako u krivo zaljpljen.radi se o supljini niz duz cijele ljeve strane.staklo je, odnosno display u desno bacen tako da mi sva prasina upada tu ljevo u zljeb,izmedju okvira plastike i ekrana,a i strah me znojnih dlanova,imam osjecaj da ce mi ga korozija dohvatit. Inace sam ih par u ruci drzal,al su svi normalno ravnomjerno zaljepljeni jedva da nokat uguras,a u mene komodno ceckalica moze stajati. sto mislite,dal da se obratim servisu i dal imate slicnih iskustava?
Srdacan pozdrav!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Dobar dan.Imam jedan problem sa S3.ugasio se sam od sebe,prilikom ponovnog paljenja pokazuje mi samo logo,a nakon toga nema više ni loga samo bijeli ekran s crticama..i ništa više ne mogu s njim raditi..Sad me zanima u ćemu je kvar,jel tko imao takav problem?možda matična ili ekran ošo?molim za savjete..Hvala

goros

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung galaxy s3 problem
goros kaže...

Dobar dan.Imam jedan problem sa S3.ugasio se sam od sebe,prilikom ponovnog paljenja pokazuje mi samo logo,a nakon toga nema više ni loga samo bijeli ekran s crticama..i ništa više ne mogu s njim raditi..Sad me zanima u ćemu je kvar,jel tko imao takav problem?možda matična ili ekran ošo?molim za savjete..Hvala

Jesi probao izvaditi bateriju pa ponovo upaliti?

Da li je mobitel rootan?

TrustNo1
10 godina
neaktivan

mobitel je bio rotan ali više nije prije 5-6 mjeseci vračen na početne postavke..a bateriju sam izvadio i vratio i opet samo bijeli ekran s crticama.

goros

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam i ja jedan problem,neznam kako da mi se stvari skidaju na memorijsku i da snimam i slikam a da sprema na memorijsku,sve je unutra,mob je prepoznao,ali nista nejde na memorijsku karticu nego na pohranu telefona,hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung galaxy s3 problem
rocky94 kaže...

imam i ja jedan problem,neznam kako da mi se stvari skidaju na memorijsku i da snimam i slikam a da sprema na memorijsku,sve je unutra,mob je prepoznao,ali nista nejde na memorijsku karticu nego na pohranu telefona,hvala

Za direktno skidanje preko Web preglednika na SD karticu trebaš samo odabrati u postavkama Web preglednika da ti sprema na SD karticu a slike i video default mjesto pohranjivanja mjenjaš preko aplikacije Fotoaparat

Tarzan skače u mekinje.
10 godina
neaktivan

Ljudi imam samsung s3. Sve je u redu,sve radi. Samo kad ga upalim radi sve dok se sam ne ugasi,tj.zakljuca. i onda kad ga ponovo zelim otkljucati ne moze. Nece da se upali. Moram izvadit beteriju i sve ispocetka. Da li neko zna sta je u pitanju?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice