Za sve koji bi htjeli otkljucati svoj GT-S6500D ili GT-S6500 uredaj na sve mreze!
Ovaj tutorijal je napravljen za sve koji imaju svoj uređaj zaključan na druge mreže
Tutorijal ima i na http://forum.xda-developers.com LINK
1. Provjerite prvo sa ukucavanjem kombinacije u biracu brojeva: *#7465625# Dali vam je ukljucen lock za mreze (on ili off)
2. Nakon provjere stanja mobitela, odite opet i ukucajte *#197328640# i otvorit ce vam se izbornik
3. Nakon sto vam se otvori izbornik stisnite na [1] DEBUG SCREEN4. Nakon sto vam se otvori izbornik stisnite na [8] PHONE CONTROL
5. Nakon sto vam se otvorio izbornik stisnite na [6] NETWORK LOCK6. Nakon sto vam se otvorio izbornik stisnite na [4] NW LOCK NV DATA INITIALLIZ
(Slucaj moj je bio da sam imao vec stavljeni drugi firmware i nisam imao opciju [4] ali
rješio sam to tako da sam Odinom vratio XXLK2 Link verziju i sve je poslje toga bilo)
Obavezno tvornicke postavke vratiti! Pa onda ponovite sljed i imat cete opciju 4.
7. Nakon sto ste stisnuli [4] sacekate 1-2min i izadete iz izbornika sa tipkom back
Ugasite uredaj i upalite i nakon provjere *#7465625# Vidjet cete da je sve na off i da mobitel radi sa svim SIM karticama.
Uživajte!!!
Napomena: Ovo radite na Vlastitu odgovornost! Ja sam sebi i drugima ovo napravio i sve je 100% uspješno bilo.
Ovo sam podjelio sa Vama da si isto možete uraditi. Ne odgovaram za eventualnu štetu i kvar ako se desi korištenjem
ovog tutoriala.