Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 Jelly Bean

poruka: 391
|
čitano: 169.905
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Tjedan dana na J.B.-u i sve 5 {#}

Čak mi i baterija duže traje {#}

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neki dan sam odnio svoj Advence na popravak u T-com, tipka za zaključavanje je otišla sve ostalo je bilo ok.

Imao sam na njemu Jelly Bean sad me zanima jel ce ga vratiti na Android 2.3.6. ili će mi staviti novi jelly bean ili će ostati onaj moj što je bio

Vidio sam na netu da ga imaju taj mob u ponudi sad ne znam jel dolazi sa 4.1.2. ili sa 2.3.6.

0 0 hvala 0
15 godina

Pa ako ti je otišla tipka onda će to zamijenit i neće dirati po softweru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako, ovo sto cu sada pitati nema veze sa Jelly Beanom, ali ako mi ko moze odgovoriti je li u redu, neka odgovori.

Htio sam instalirati TWRP, rootati i instalirati JetMod(Custom ROM) na svoj S Advance. Eh sad, je li ovo u redu:

1. Instaliram root kernel preko odina(da rootam samo telefon),

2. Instaliram TWRP preko odina na telefon, te poslije prebacim preko usba na mobitel SuperSu i JetMod,

3. Preko TWRPa napravim backup, te se uputim na instalaciju SuperSu-a,

4. Kada se zavrsi SuperSu instalacija, rebootujem telefon, te udjem u TWRP i instaliram Jetmod.

Da li je to uredu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zasto meni pise da moj uredaj ne podrzava nadogradnju softvera programom kies?

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A gdje to točno piše?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz. trenutno sam na verziji I9070XXLQ4, isplati li se ići naI9070XXLQE?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 Jelly Bean
vins11 kaže...

pozz. trenutno sam na verziji I9070XXLQ4, isplati li se ići naI9070XXLQE?

Tvoja je malo starija Ruska verzija a LQE je novija Europska pod koju spadamo i mi...LINK

Evo ti direktno SAMSUNG LIVE FIRMWARE UPDATES

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 22:57 (andi.cro).
12 godina
neaktivan

Testirao sam verziju LQG   JB i mogu reci da samm pozitivno iznenadjen u odnosu na dosadasnje verzije od onih ruski do evropski LQE verzija.

U  ovoj verziji rijeseni su problemi kod videa, youtuba i interneta sve radi normalno bez ikakvih problema cak internet brze radi nego kod GB.Do sada koliko ga koristim nije  se desilo nikakvo stekanje kod ovih aplikacija .(video,youtube ,internet).

Opcenito rad ove verzije je dosta bolji i imam osjecaj da u nekim stvarima radi boje od GB  tako da je ovo pravi plus,zasad samo pohvala za ovo da su napokon rijesili ove probleme.Jedino me razocaralo da alarm nisu jos uvijek popravili koliko sam primjetio ostalo je ono da zvoni 1,2 sec al to se lahko rijesi pa i nije neki pproblem.

0 0 hvala 0
14 godina

Meni je mob sa GB,JB tešk s____e,šteka za popi_dit,spor,prije nego želim gledat video moram pogasit sve živo i neživo,pored standarnih aplikacija koje već dolaze sa JB imam instaliran :Viber,WhatsApp,Easy Task Killer,Squeezbox remote,Skype i dvi igrice!!

Svako malo vadim bateriju zbog blokavanja cilo moba,s iPhone 4s u godinu dana mi se to nikad nije desilo!!

Jel kod boljih mobitela tipa SGS3,4,HTC One je ovaj problem prisutan ili ne,ovog mi je puna kapa više,ne želim potrošit 2-3 tisuće kuna za isto !

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam evo dns rooto svog JB i stavio superchager v6 i ugodno sam se iznenadio kako sada radi fluidno na LQE verziji.
A msm da bi cak bolje radio na GB,al je softwer prestar :/ 

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

superchager v6  ??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
volegradele kaže...

superchager v6  ??

V6 Supercharger

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 14:46 (andi.cro).
14 godina

Hvala za link,ali meni kao laiku za rootanje i slično ovo izgleda prekomplicirano!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam presao na JB cim je izasla ona prva ruska verzija i onda kako su nove izlazile tako sam i ja mjenjao i mucio se jedno pola god,znaci da sam skoro pa sve verzije isprobao i uvijek isto video,net,youtube steka, mada mi je nekako LQE bila najgora mob totalno poludio pa je poceo da steka na svemu i vratim se na GB koji mi je radio bez problema ,ali poslije JB nekako mi zastario i nikako da se naviknem pa me to zivciralo :) i onda cisto haj da isprobam ovu LQG pa da vidim sta ce da bude i et za sad je dobro ,ono isprobavam sve i ponasa se hajmo rec normalno mislim od onih verzija dosta bolje.et jedino stmo mi smeta a vec sam naglasio alarm i koliko vidim ni scren shot nisu ustimali to je ostalo kao i u proslim verzijama.Hmm dosad nisam radio root nes mi se to nesvidja to me nekako podsjeca na one prilagodjene OS windowse pa kakav je ciji ukus tako i prilagodi opcije i neda mi se to radit.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I sad dok imam supercharger imam 300 mb slobodne memorije :D

A i problem je u JB sta nije optimiziran.

Siky
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 14:53 (Silvio12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

300mb slobodne mem. je odlično ,ja sad trenutno imam 513MB/625MB!!Znači pišljivih 112 MB,ne da Bog da pokrenem koju aplikaciju{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ali da ti kazem nest mob uopce nije brzi al barem nema laggova.
A sto se tice toga sta ja imam 300 mb slobodno msm da bi to bolje radilo na GBU je on ima malo manje memorije neg JB. 

EDIT:

Jos moras cekat punu optimizaciju JB.

Siky
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 17:11 (Silvio12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Silvio12 kaže...

EDIT:

Jos moras cekat punu optimizaciju JB.

Kaj to znači?

Misliš da će Advance dobiti još neki "upgrade"?

Moš mislit!!!

4.1.2 je najviše šta moš službeno upgrejdat.

Jedino kaj možeš još napraviti je upgrade na 4.2.1. preko CyanogenMod-a sa rootanim mobom!

LINK

12 godina
neaktivan

pozz svima slucajno sam naletio na ovaj forum trazeci rjesenje sa svoj galaxy i9070, dakle presao sam na JB 4.1.2 prije par mjeseci i od tada mob. mi konstantno trosi oko 500mb ram memorije nerazumijem kako cak sam probao sa task killer bez veceg rezultata sad me zanima imali kakvo efikasno rjesenje za to i dali mi moze netko ako ima volju malo pojasniti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam instaliro LQG i na pocetku sam bio dosta zadovoljan, nista nije stekalo, al nakon nekoliko dana opet sve po starom. Youtube se uopce nije mogo gledat od stekanja. Prije tri dana sam deinstaliro sva azuriranja youtubea i uklonio upciju da ga automatski azurira, od tada video radi odlicno bez trzanja. Probajte pa javite, mozda i vama pomogne.

0 0 hvala 0
15 godina

Ma ja bi najradije uklonio sve predinstalirane gluposti i instalirao samo ono što mi treba, vjerujem da bi tada mobitel postao F1 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Napravio Antutu benchmark...koji iznos sam dobio {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 21:41 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

može link za stabilni cm 10.1 za galaxy s advance

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

može link za stabilni cm 10.1 za galaxy s advance

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250565 xda developer forum ili ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2362273&page=3 na ovome ima dosta posla nakon instalacije i video playback ima malih problema, ali MX player bude dobar.

Pogledaj ali mislim da je prvi link bolji jer je developer jako dobar i gledaj da ti je firmware kompatibilan.

Bug na romu : GPS ne radi i treba gledati sa kojim Firmware JB je kompatibilan za prvi link. Ako imaš koji od navedenih tamo onda stavi. GPS ima problema.

Stavljaš na svoju odgovornost i stavljaj Stable verziju. Za moguće probleme ne odgovaram.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 9:35 (Fero).
13 godina
neaktivan

Ne znam zašto ne koristite Slim JB http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2212315&page=21.

Mobitel će biti brži i baterija duže trajati, a instalirate od Google aplikacija samo ono što vam treba.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Fero kaže...

Ne znam zašto ne koristite Slim JB http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2212315&page=21.

Mobitel će biti brži i baterija duže trajati, a instalirate od Google aplikacija samo ono što vam treba.

Ne kužim kak se to radi...jel bi mogao napraviti neki "TUT for Dumies" za ovo?

13 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
Fero kaže...

Ne kužim kak se to radi...jel bi mogao napraviti neki "TUT for Dumies" za ovo?

Prvo nandroid backup napravi iz recoverya i onda slijedeće:

Budem ti samo okvirno : Ovako skineš rom na sd card,

uđeš u Recovery Cwm ili TWRP ovisno koji imaš

odeš na mount all partitions

napraviš wipe cache i factory reset

i ideš install zip from Sd card,

odabereš Rom koji imaš na sd card i instalacija kreće

pojavljuje se nekakav novi ekran, a to ti je Aroma installer

i tamo odabireš što zeliš u Romu koji browser, build prop. , Xposed, Launcher, kakav mod za Ubrzanje, itd... samo pratiš što ti nudi i odabireš kroz

taj Aroma installer i kad je gotovo onda se valjda mobitel restarta i sistem podiže.

Ne panićari ako nebude za 5 do 10 min podignut sistem, ako se sistem prilikom podizanja freeza izvadi bateriju i ponovo ga upali i čekaj.

Važno: Update provjera ti defaultno ide svaka 24 sata kroz GOO Manager ali to možeš povećati ili smanjiti u postavkama Goo Managera , kad odabereš Ota Update nemoj ga automatski updatati kroz Goo Manager nego kroz Cwm recoveri, ta to će te pitati da li želiš Open instalaciji kroz Goo Manager , ti odaberi da ćeš kroz Recovery instalirati Ota Update, i onda odeš u Recovery i odabereš instal zip from Sd card, update se nalazi u mapi Ota Update na sd kartici i tamo će ti stajati taj  update.zip.

Evo ovo je okvirno kako ide instalacija i ako bude kakvih problema zbog pogrešaka ne odgovaram jer tutorijal je samo preveden sa xda developer foruma, tamo na linku postoji i tema za taj rom i mogući problemi tako da pogledate i tamo ako nešto ne radi možda je netko napisao riješenje.

12 godina
neaktivan

Problemi sa stekanjem kod gledanja you tuba na JB rjese se instalacijom flash playera i poslije radi bez problema :) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Telefon mi je zaključan na BHTelecom.Da li smijem ubaciti zadnji JB za Hrvatsku (TRA)?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice