pozdrav svim forumasima,evo zanima me samo pomoc mala ako moze,mijenjao sam blackberry za navodni ipod touch 3g koji je na kraju ispao da je 2g ali dobro slozio sam se i sa tim i sad prvo sam isao uprgrade na 4.2.1 . ios i uglavnom ja bih htio igratii grice i skinem neke sa itunesa besplatne(posto pise samo da su kompatibilne sa ipodom i iphonom a ne pise za koje verzije) i nijedna se ne zeli instalirati i 99 posto sam siguran da je problem u hardweru pa sam cito po forumima i ne znam kako doci do igrica za ipod touch 2g i jos jailbreak je kada se ubaci mali softver u ios i on omogucava igranje igrica koje su skinute sa piratskih stranica? pa kako da ga instaliram a da nesto ne pode krivim putem ? zahvaljujem se
Pocetnik u iosu ipod touch 2g
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.077
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav!
link za skidanje programa pod nazivom greenp0ison
http://cache.greenpois0n.com/dl/gp_win_rc6.1.zip
- Spojite svoj uređaj na računalo
- Pronađite datoteku gdje se nalazi „Greenpois0n“
- Desnim klikom na ikonicu izaberite „Pokreni kao adaministrator“ (Run as Administrator)
- Nakon što je „Greenpois0n“ prepoznao Vaš uređaj kliknite na "Jailbreak" i pripremite se da stavite uređaj u DFU mode , upute će biti prikazane. Ako pogriješite tijekom stavljanja u taj način rada kliknite na „reset“
- Nakon što dobijete obavijest da je gotovo i potražite novu Loader ikonu na springboardu. Kliknite i pričekajte dok se učita (lodira). Nakon toga će vam se uređaj rebootati (ponovno pokrenuti) te se treba pojaviti Cydia ikona
- Ponovno pokrenite uređaj te bi tada trebao cijeli proces Jailbreaka biti izvršen
Apple je zabranio instalaciju nekih aplikacija na "starije" uređaje , kao što su i odustali od podrške za te uređaje
zato se ne žele instalirati
a druga stvar ako ih skinete s interneta i počneš preko iTunes-a instalirati neće ti dati jer su igrice crackane , a uređaj nije,
a kada to u konačnici odradiš tj taj jailbreak , onda ćeš moći preko nekih programa instalirati druge aplikacije nabolje bi bilo kada biste našli popis igrica koje rade na 4.2.1
npr ovdje
http://iphone.mob.org/p365-iphone-421/
nadam se da sam pomogao ,
Pozdrav!
jel postoji koja fora da se stavi ios 6 na ipod touch 2? Kao npr CM na androidima
jel postoji koja fora da se stavi ios 6 na ipod touch 2? Kao npr CM na androidima
Android je open source.. IOS nije ;)