Pocetnik u iosu ipod touch 2g

poruka: 4
|
čitano: 2.077
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

pozdrav svim forumasima,evo zanima me samo pomoc mala ako moze,mijenjao sam blackberry za navodni ipod touch 3g koji je na kraju ispao da je 2g ali dobro slozio sam se i sa tim i sad prvo sam isao uprgrade na 4.2.1 . ios i uglavnom ja bih htio igratii grice i skinem neke sa itunesa besplatne(posto pise samo da su kompatibilne sa ipodom i iphonom a ne pise za koje verzije) i nijedna se ne zeli instalirati i 99 posto sam siguran da je problem u hardweru pa sam cito po forumima i ne znam kako doci do igrica za ipod touch 2g i jos jailbreak je kada se ubaci mali softver u ios i on omogucava igranje igrica koje su skinute sa piratskih stranica? pa kako da ga instaliram a da nesto ne pode krivim putem ? zahvaljujem se

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pocetnik u iosu ipod touch 2g

pozdrav!
link za skidanje programa pod nazivom greenp0ison

http://cache.greenpois0n.com/dl/gp_win_rc6.1.zip

- Spojite svoj uređaj na računalo
- Pronađite datoteku gdje se nalazi „Greenpois0n“
- Desnim klikom na ikonicu izaberite „Pokreni kao adaministrator“ (Run as Administrator)
- Nakon što je „Greenpois0n“ prepoznao Vaš uređaj kliknite na "Jailbreak" i pripremite se da stavite uređaj u DFU mode , upute će biti prikazane. Ako pogriješite tijekom stavljanja u taj način rada kliknite na „reset“
- Nakon što dobijete obavijest da je gotovo i potražite novu Loader ikonu na springboardu. Kliknite i pričekajte dok se učita (lodira). Nakon toga će vam se uređaj rebootati (ponovno pokrenuti) te se treba pojaviti Cydia ikona
- Ponovno pokrenite uređaj te bi tada trebao cijeli proces Jailbreaka biti izvršen

Apple je zabranio instalaciju nekih aplikacija na "starije" uređaje , kao što su i odustali od podrške za te uređaje
zato se ne žele instalirati

a druga stvar ako ih skinete s interneta i počneš preko iTunes-a instalirati  neće ti dati jer su igrice crackane , a uređaj nije,

a kada to u konačnici odradiš tj taj jailbreak , onda ćeš moći preko nekih programa instalirati druge aplikacije nabolje bi bilo kada biste našli popis igrica koje rade na 4.2.1
npr ovdje

http://iphone.mob.org/p365-iphone-421/

nadam se da sam pomogao ,

Pozdrav!

14 godina
neaktivan

jel postoji koja fora da se stavi ios 6 na ipod touch 2? Kao npr CM na androidima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Pocetnik u iosu ipod touch 2g
Migi86 kaže...

jel postoji koja fora da se stavi ios 6 na ipod touch 2? Kao npr CM na androidima

Android je open source.. IOS nije ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice