Novi mob - s kojim OS-om?

poruka: 4
|
čitano: 974
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

možda je pitanje glupo, ili je već negdje postavljeno, ali ja nisam našao. Planiram kupiti novi smartphone (moj prvi) pa bih molio savjet dali izabrati neki s androidom ili WP8 (ili nekim drugim, ako postoji). Hvala unaprijed!

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

moja preporuka je neki s Androidom 4.0 ...

neki noviji Samsung ili LG , iako sam čuo i dosta dobrih stvari o novoj Lumiji koja je na WP8 ali mi se nekako ne sviđa taj OS 

Keep calm because Valar Morghulis !!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Novi mob - s kojim OS-om?

Ovako, ja osobno jos uvijek koristim dummy phone, ali s vremenom cu uzeti pametni telefon i to cekam ili Ubuntu telefon (Canonical) ili Sailfish OS (Jolla). Ubuntu ponajvise zbog izrazito jednostavne integracije s desktop Ubuntuom kojeg koristim.

Ako koristis Win 8, ne znam kako situacija tocno stoji, ali MS se trudi integrirati sve te uredaje u jedan OS, pa bih ti preporucio onda WP8. Ako ti nesto tako nije bitno, onda ti je moja jedina preporuka, otidi u trgovinu, razgledaj nekoliko modela koji ti se svidaju i isprobaj ih. Malo se igraj s njima, vidi koji ti se vise svida i koji ti vise lezi i njega uzmi. Nece skoditi niti ako malo prodes po internetu pa da vidis sto koji nudi, a sto ne nudi. Na kraju se sve svodi na ono sto ti se vise svida.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
14 godina
Re: Novi mob - s kojim OS-om?

Sve ti ovisi o cijenovnom rangu

Ali moja preporuka je nekakav dual core android sa verzijom 4.0 pa dalje

robimarko@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice