Micro SD unexpectedly removed!

poruka: 6
|
čitano: 1.727
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Unexpectedly removed

Imam Samsung note 1 i micro sd card od 32 gb u njemu sve je radilo dve godine bez problema do jucer kad mi iz čista mira mobitel javio poruku Micro sd card unexpectedly removed i karticu mobitel vise ne prepoznaje pokusao sam je stavit u tablet isto ne prepoznaje kao ni kompjuter!

Imali rijesenja za ovu čestu gresku android uređaja jer na kartici imam preko 1000 slika koje bi zelio vratiti! 

vujakovic

0 0 hvala 0
17 godina

I meni se desila ista shema na Sensationu... Karticu vise niti jedan uredjaj nije kuzio...

Svasta sam pokusavao, al bacio sam ju i stavio drugu...

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Unexpectedly removed
vuko+jevic1 kaže...

Imali rijesenja za ovu čestu gresku android uređaja jer na kartici imam preko 1000 slika koje bi zelio vratiti! 

Jesi siguran da je to greška s mobitelom/Androidom, a ne s memorijskom karticom?

Uzmi neki recovery softver, npr. ovaj: http://www.easeus.com/resource/memory-card-format-recovery.htm

Kad/ako spasiš sadržaj, formatiraj karticu s ovim programom: http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/

Ako se ne da spasiti sadržaj, a da se formatirati, barem ti ostane kartica. Ako se ne da formatirati tim programom ili eventualno nekim drugim, karticu slobodno možeš baciti.

15 godina
neaktivan

Sve podate mi pronade al za recover mi trazi licence key!

vujakovic
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 13:58 (vuko+jevic1).

0 0 hvala 0
16 godina

tema je gotova, ali možda nekome pomogne i ovo..

-u većini slučajeva (kvarova), sadržaj se može spasiti (recoveryjem..) jer je tako zamišljen standard, dok se ugl ne da formatirati-spasiti kartica.

-na nekim modelima (mobiteli i sl.) relativno često crkne, nešto s temperaturom-baterijom.. ili androidov loš powermanagment. Ništa pametnog osim možda ne koristiti fotič nakon punjenja ili ako osjetite da je malo topliji mob, ili je samo stvar (ne)sreće...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pisao sam ovo već u temi o G300, ali sam tek sada našao ovu temu, pa da c/p ovdje...

Imam problemčić sa svojim Huawei Ascend G300, točnije SD karticom.

Imao sam GSkill SD karticu 16Gb class 10, istrajala evo 17 mjeseci. Prije par dana je otkazala poslušnost. Probao sam ju formatirati preko telefona - nemože, preko kompjutera - nemože, dignem Linux Live da probam preko toga - nemože. Problem je i što se kartica "izgubi" par sekundi nakon što ju kompjuter ili telefon prepoznaju.

Proglasim ju mrtvom i odem kupim drugu - Sada Sony 32Gb class 10.

Ubacim ju u telefon, formatiram preko Recovery-a, i radilo OK - jedno vrijeme. Onda opet počelo zezanje. Napravim hard-reset telefona, dakle sve na nulu, pa i format kartice ujedno, nije pomoglo. Dok je SD u telefonu, i tako telefon spojim na kompjuter, kompjuter očita sam unutarnju memoriju telefona, SD ne očita. Izvadim SD iz telefona, spojim ju preko njenog adaptera na kompjuter - očitava ju skroz normalno, svim podacima pristupam bez problema.

Jel to telefon baca kašiku ili šta mu je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice