LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.285
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
16 godina
neaktivan
RE: LG GT540- modovi i nadogradnje
cagliostro13 kaže...

ma kuzhim ja to..samo mi nie jasno zash je to tak jer je gt540 dosta jeftiniji mob sa dosta boljim performansama pa mi nie jasno zash se za njega ne radi vishe stvari..ok, hero je i dosta stariji pa se duzhe prchka po njemu..mozhda bude i za nash tak nesh sa vremenom,ne..

kaj niko nema neke novije karte za IGO?

ajmo malo logike:

1. kad je izašao gt540 - prije pola godine

kad je izašao hero   - prije godinu i pol

2. kako su pozicionirani mobiteli:

gt540 -entry level, za one koji nemaju para ili im ne treba skupi smartphone

hero   -kad je izašao bio je u topu ponude, imao je super ekran i svi su ga hvalili, uostalom on je bio jedan od onih 1. uređaja koji je otvorio vrata androidu

3. mentalitet:

-zapadnjaci ne priznaju jeftine, entry level mobitele, vole skupo i kvalitetno, a kod njih su i mobovi dosta jeftiniji, tako da su se mnogi odlučili za nešto skuplje od gt540

naravno još uvijek se razvijaju romovi za gt540, nadam se da će se to s vremenom još ubrzati i povećati, pa ćemo i mi doći na svoje ;)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina

A dal to modanje samo za ovaj mob, ili može i na druge android mobove? šta je sa xperiom x8? koji je mob bolji s obzirom da koštaju skoro jednako

a kako se onda unlocka na sve mreže besplatno?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo86 kaže...

A dal to modanje samo za ovaj mob, ili može i na druge android mobove? šta je sa xperiom x8? koji je mob bolji s obzirom da koštaju skoro jednako

Nema đabe ni u stare babe

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

1. modeficira se svaki mob sa bilo kojim operativnim sustavom koji nije dummy (znači može se modeficirati: android, win mobile, symbian, maemo (ili kak se već zove ono čudo od nokie), bada os)

2. ovo sa x8 i gt540 ovisi na kaj ciljaš, odi u t com/vip/tele2 pa isprobaj

3. nije nigdje besplatno niti za jedan android mob

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina

Mislio sam na taj cyanogen mod i ostalo iz ovog tuta, dal se to može primjenit  x8 ?

Pogleda sam usporedbu na GSM areni i vidim na je razlika u ekranu, CPU, i da x8 ima malo više RAM-a, ali se ne razumijem u to, jel onda x8 bolji po performansama?

14 godina
neaktivan
gt540 je bolji od x8 u svakom slucaju, iako x8 izgleda bolje na papiru
16 godina
neaktivan

Jel ima tko ovdje sa orginalnim 2.1 rom-om i ROOT-om? MOLIM VAS JAVITE MI SE, stvarno vas trebam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
max1919 kaže...

Jel ima tko ovdje sa orginalnim 2.1 rom-om i ROOT-om? MOLIM VAS JAVITE MI SE, stvarno vas trebam...

ja imam org V20d i root, ako na to misliš

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Imam ti ja V20b ako sto trebas samo reci kaj treba!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 13:08 (Crazy_dog).
14 godina
neaktivan

dakle,  nov sam u ovome pa molim za pomoć.

dakle: ako radim update sa lg stranice kolko će cijeli postupak trajati ? da li spajam mob sa usbom dok je upaljen ili ugašen ? Na što trebam paziti ?

da li je pametno raditi update prek njihove stranice, koja je alternativa ( želim prije brz rad sustava na mobitelu, ak ta info pomaže ).

Hvala na pomoći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
allinone147 kaže...

dakle,  nov sam u ovome pa molim za pomoć.

dakle: ako radim update sa lg stranice kolko će cijeli postupak trajati ? da li spajam mob sa usbom dok je upaljen ili ugašen ? Na što trebam paziti ?

da li je pametno raditi update prek njihove stranice, koja je alternativa ( želim prije brz rad sustava na mobitelu, ak ta info pomaže ).

Hvala na pomoći.

Postupak ti traje max pola sata, ali ja sam to rjesio za 15 minuta. Ako ides preko lg stranice reci ce ti sam kada spajas mob, trebas jedino paziti na to da ti ne nestane struje {#} ja nisam radio update preko njihove stranice nego sam skinuo zadnji update na komp i preko kdz-a ga puknuo u mob.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 14:22 (Crazy_dog).
14 godina
neaktivan

Ajde ti meni reci kako si skinuo originalni zadnji update. Nisam vidio nigdje tu moćnost, nego samo da se nadogradi sa njihove stranice, nakon čega se update obriše sa kompa. Htio bi skinut original zbog hrvatskog menija, pošto je nestao nakon nadogradnje na verziju v20d, a niti nakon naknadnog vraćanja na euroopen se nije vratio. Primjetio sam da nakon prve nadogradnje sa originala hrvatski meni ostaje, ali poslije sljedeće ga više nema i nikako se ne može vratiti usprkos naknadnih nekoliko flashanja sa raznim verzijama. Sada sam opet na v20d na engleskom i čekam neko rješenje za moj problem. Makar sam pročitao dosta postova prije da se može vratiti hrvatski meni, da ga euroopen ima, meni se nije pojavio u izborniku za odabir jezika. Pa ako netko ima rješenje, neka kaže šta sad napraviti. Da napomenem, cijelu temu sam pregledao, ali nisam našao rješenje.

16 godina
protjeran

Mala anketica.

Vi, koji imate nekih neobjasnjivih i ocitih problema sa 2.2, glasajte da otkrijemo da li su ti problemi nastali zbog vracanja "settings" iz backupa sa proslog 2.1 roma jer se meni cini da je upravo zato.

Dakle. Da li ste vratili settings iz backupa poslije instaliranja 2.2 i jeste li naisli na probleme kod koristenja sustava?

0 Da, i imam problema.
0 Da, i nemam problema
8 Ne, nemam problema
3 Ne, imam problema

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja nemam apsolutno nikakvih problema, jedino, ko shta sam i napiso vech, zhivcira me shta power gadget zna zezat tu i tamo, kaj ne radi mms i shta kamera ne izoshtri sliku onak kak bi trebala..kameru sam rijeshio sa fx camom a ovo dvoje ostaje za rijeshit..

15 godina
neaktivan
Vac kaže...

Ajde ti meni reci kako si skinuo originalni zadnji update. Nisam vidio nigdje tu moćnost, nego samo da se nadogradi sa njihove stranice, nakon čega se update obriše sa kompa. Htio bi skinut original zbog hrvatskog menija, pošto je nestao nakon nadogradnje na verziju v20d, a niti nakon naknadnog vraćanja na euroopen se nije vratio. Primjetio sam da nakon prve nadogradnje sa originala hrvatski meni ostaje, ali poslije sljedeće ga više nema i nikako se ne može vratiti usprkos naknadnih nekoliko flashanja sa raznim verzijama. Sada sam opet na v20d na engleskom i čekam neko rješenje za moj problem. Makar sam pročitao dosta postova prije da se može vratiti hrvatski meni, da ga euroopen ima, meni se nije pojavio u izborniku za odabir jezika. Pa ako netko ima rješenje, neka kaže šta sad napraviti. Da napomenem, cijelu temu sam pregledao, ali nisam našao rješenje.

imao sam euro i imao je hr. napravi hard reset

16 godina
neaktivan
bnaci kaže...

Mala anketica.

Vi, koji imate nekih neobjasnjivih i ocitih problema sa 2.2, glasajte da otkrijemo da li su ti problemi nastali zbog vracanja "settings" iz backupa sa proslog 2.1 roma jer se meni cini da je upravo zato.

Dakle. Da li ste vratili settings iz backupa poslije instaliranja 2.2 i jeste li naisli na probleme kod koristenja sustava?

? kaj je netko vračao stari settings.apk? zkj bi to radio?

16 godina
neaktivan

izašla je alpha 2.3...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379

ali skoro ništa ne radi xD

niti radio, niti skidanje app sa marketa, niti SD kartica, a niti phone i message funkcije ne rade naj bolje

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 21:43 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
bnaci kaže...

Mala anketica.

? kaj je netko vračao stari settings.apk? zkj bi to radio?

tko zna što je pjesnik htio reći

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...

izašla je alpha 2.3...

niti radio, niti skidanje app sa marketa, niti SD kartica, a niti phone i message funkcije ne rade naj bolje

radit ce :D

16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
max1919 kaže...

izašla je alpha 2.3...

radit ce :D

naravno... tako je krenuo i 2.2 ;)

samo što ova ver. 2.3 nije cyanogen...

14 godina
neaktivan
samo da mob n e sjebe špa odustane XD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

joj jedva cekam 2.3..ovaj 2.2 jest brz i to sve je u redu ali pisanje poruka, prisilno zatvaranje prozora za poruke, budalasto restartovanje na 800+mhz, ne radjenje tipke za kameru kod okinuca slike .. DAJ BOZE BUDI STABILAN I FINALAN 2.3 ( i nek ga radi neko ko nece odustat na pola stvari ) {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam problem : kada instaliram LGmobile suport tool - on mi kaže da nemam instaliran usb driver, kliknem na instalaciju usb drivera i nakon uspiješne instalacije mi i dalje govori da nemam driver i tako se to nastavlja u nedogled. Što napraviti !?

15 godina
allinone147 kaže...

imam problem : kada instaliram LGmobile suport tool - on mi kaže da nemam instaliran usb driver, kliknem na instalaciju usb drivera i nakon uspiješne instalacije mi i dalje govori da nemam driver i tako se to nastavlja u nedogled. Što napraviti !?

kad spojis mob to ti se nece pojavljivat vise dok ga opet ne odspojis

14 godina
neaktivan

istina, promijeni se natpis,ali kada krene sa provijerom veze s mobitelom ili ga odspoji odmah ili kada kliknem na ažuriranje izbaci poruku da uređaj nije spojen s kompom ( IAKO JE SPOJEN ) i traži da ga spojim !

kako nadograditi na 2.1 ?????? već sam lagano iznerviran !

14 godina
neaktivan

kaj donosi 2.3? nadam se flash ak ne koi je smisao 2.2 da je u funkciji ima sve

0 0 hvala 0
16 godina

Danas idem po svoj mob {#}{#}{#}{#}

Max, kolko sam skužio ti si počeo raditi svoju verziju 2.2, to još nisi dovršio?

Onda stavim ovo sa prve strane? Dal bude sve radilo?

oprostite al pogubio sam se malo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma sve bu radilo normalno osim radija nadamo se da bu 2.3 celi samo neznam kaj donosi tocno 2.3

btw dobro si odabrao ovaj mob je savrsen :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 11:41 (Pri3s7).
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Danas idem po svoj mob {#}{#}{#}{#}

Max, kolko sam skužio ti si počeo raditi svoju verziju 2.2, to još nisi dovršio?

Onda stavim ovo sa prve strane? Dal bude sve radilo?

oprostite al pogubio sam se malo

da... ja sam zapeo zbog nedostatka vremena i znanja :/

14 godina
neaktivan

ma dobro je max, bude valda 2.3 tu, aj mi reci kaj ocekivat od 2.3? ne kuzim kaj on moze donest a 2.2 nema, zakaj ne naprave 2.2 do kraja

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice