LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.668
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
16 godina
neaktivan
RE: LG GT540- modovi i nadogradnje
fakEEE kaže...

jel zna neko i jel se kome desi ( jedini problem koji zaista iritira na 2.2 ) je da usred pisanja poruke se kao spusti tipkovnica, i jednostavno dalje kad zelim nastavit pisat ( znaci kliknem okvir za pisanje ) mi vise ne prikazuje slova koja pisem nego ih vidim tek kad posaljem por, odnosno ne spustim tipk. opet ?? to se popravi rebootom no svejedno ne mogu stalno rebootat :S plz pomoc !!

nisam imo takav problem (hvala bogu)

14 godina
neaktivan
RE: 2.3 na gt540
max1919 kaže...
zele87 kaže...
Pri3s7 kaže...
max1919 kaže...

evo par novosti o 2.3:

Joestone (mađarski developer) uspio je sklepati 2.3 za GT540.
Za sada ne radi:
- GSM/2G/3G
- OpenGL (3D)
- Bluetooth
- Sound
- App2SD (nativni)
- SD card
- Camera
- GPS (možda)

mozda  do ljeta bude 2.3 i to fankšnl :D

Riešit će on to za mjesec dana..

ako se požure za par mjeseci imamo gorov 2.3 ;)

za 2.2 je trebalo oko 4 mjeseca

pa dal ti se onda uopce isplati zajebavat s 2.2 ? 

14 godina
neaktivan

a super kaj nema nikakvi flash bar betha verzija da mogu tv gledat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
barbarosa82 kaže...

Hard reset sam vec probao i nista ostaje mi da probam sa drugom karticom...u svakom slucaju hvala na brzom odgovoru!

iamo isti problem i riješio

ugasi mob

izvadi sd karticu

upali mob

ubaci sd karticu dok je mob upaljen i radit će

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Pa sta taj OS 2.2 ima a da nema 2.1,jer vidim dosta se ljudi zali nereadi ovo neradi ono,....koji je zapravo razlog da se koristi 2.2 a ne 2.1 koji je officialni OS

15 godina
dogman kaže...

Pa sta taj OS 2.2 ima a da nema 2.1,jer vidim dosta se ljudi zali nereadi ovo neradi ono,....koji je zapravo razlog da se koristi 2.2 a ne 2.1 koji je officialni OS

evo ovak...2.2 naspram 2.1 radi bolje , nemoras se mucit s root-om i stavljanjem app2sd nego to sve vec imas...bolja je napravljena iskoristivost memorije , kad se memorija (ram) skoro napuni ne pocne stekat , da se clock-at i jos nekolicina toga...ak ti dobro radi na 2.1 nemoj dirat dok se ne upoznas s mobom i dok ti ne dosadi jednoteista radnja na njemu i dok ti sam izgled ne dosadi iako imaju razno razni launcheri za njega

edit: 2.2 ima par mana , al nista posebno...radio neradi , ne radi gumb za kameru , neg moras na zaslonu stisnut da slika i mozda jos pokoja sitnica ... meni vise ne smeta nista posto sam mu digo takt na 800Mhz i radi mi odlicno :)))

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 22:24 (Nocio).
14 godina
neaktivan
dogman kaže...

prva i najbitnija stvar je to što ima app2sd koji nikad neće raditi na 2.1 kao na 2.2

meni 2.2 radi odlično i nemam namjeru vraćati se na 2.1

na 2.2 je bitno ne koristiti puno widget-a i ne bubati puno prečica na početne zaslone

ja koristim widget (prognoza) i widget od owerclock-a , a sve prečace sam podijelio u foldere i stavio na početni zaslon (četiri foldera) koje sam imenovao :

programi

office

zabava

igre

i još nešto procesor sam clockao na 806mhz i let za sada

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Nocio kaže...
dogman kaže...

evo ovak...2.2 naspram 2.1 radi bolje , nemoras se mucit s root-om i stavljanjem app2sd nego to sve vec imas...bolja je napravljena iskoristivost memorije , kad se memorija (ram) skoro napuni ne pocne stekat , da se clock-at i jos nekolicina toga...ak ti dobro radi na 2.1 nemoj dirat dok se ne upoznas s mobom i dok ti ne dosadi jednoteista radnja na njemu i dok ti sam izgled ne dosadi iako imaju razno razni launcheri za njega

edit: 2.2 ima par mana , al nista posebno...radio neradi , ne radi gumb za kameru , neg moras na zaslonu stisnut da slika i mozda jos pokoja sitnica ... meni vise ne smeta nista posto sam mu digo takt na 800Mhz i radi mi odlicno :)))

da,da to app2sd je da stavljas app na karticu,.....a sta je root,.....ne mogu da vejrujem da nece da izbace 2.2 oficialni bez bagova,nemam mob jos se upoznajem preko foruma sa njegovim osobinama ali namjeravam kupit

14 godina
neaktivan

vidis meni radi tipka za kameru :D   

btw dobio sam od iskona sifru i user name do 31.3 da mogu gledat tv prek moba besplatno, ali neam flash :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

btw dobio sam od iskona sifru i user name do 31.3 da mogu gledat tv prek moba besplatno, ali neam flash :(

pa ak imas 2.2 valjda ima flash ugradjen

14 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

mislim da je ovo sa flash-om veliki nedostatak na ovom mobu ,mada sam prezadovoljan sa ovim mobom

ali kad bi imali još i flash to bi bila ludnica

14 godina
neaktivan

nema flash jer nije dovrsen 2.2, mozda 2.3 bude imao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

možda... iako sumljam :(

sa 2.2 sse zahebavam malo zbog opčenitih informacija oko sistema, a malo zato što sigurno par sličnih stvari nebude radilo na 2.3, pa ću moći lagano prebaciti... ;)

14 godina
neaktivan

evo ako nekoga zanima djelomično sam riješio problem sa feemailom (kod mene net.hr)

instalirao sam K-9 Mail

pokrenuo ga ukucao mail adresu i password

onda sam isao na IMAP (incoming pređe ok ali outgoing neće i prijavi grešku)

ali uđe u mail i mogu primati mail-ove sa freemaila na mob ali ne mogu slati

meni i ovo znači ,a ako baš moram poslati mail sa moba onda ću ga poslati sa gmail-a bitno mi je da bar mogu primiti sa freemaila

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Pri3s7 kaže...

možda... iako sumljam :(

sa 2.2 sse zahebavam malo zbog opčenitih informacija oko sistema, a malo zato što sigurno par sličnih stvari nebude radilo na 2.3, pa ću moći lagano prebaciti... ;)

to sam i mislio, najvise radi sebe da proucis to i je kul, a i zecer sam da bus uspio sve sredit kaj zelis :D 

kaj brijete da prodam to nekome kaj sam dobio za sikon ko ima flash ili ne, da ne propadne?

16 godina
neaktivan

Izgleda da će ipak izdati novi 2.2, evo novosti:

Boot v1.6 & System v4.5 (u izradi...)

fixiran restart

fixirana baterija

defaultni jezik je Ruski
izbrisan Root Explorer
izbrisan Terminal
izbrisan DevTools
izbrisan SparceParts
izbrisan Java Emulator
izbrisan Tsianogenovskie wallpaper
dodan native living wallpaper

dodan Widget - news about the weather
dodan OI Filemanager - replacement rootexplorer
dodani ruski apn-ovi
misle napraviti virtualnu tipku između ovih tipki na dodit "menu" i "backward"

sretno im bilo... ugl izgleda da otkako je quarx otišao ne radi se ništa na funkcionalnosti, samo na izledu i nekim površinskim promjenama (osim dodavanja ove tipke)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovako imam nekih novosti što se tiče   2.2. Ako želite da vam radi tipka za cameru onda skinite "fxcamera" aplikaciju. Pomoću nje tipka radi i puno bolje je iskorištena kamera. Što se tiče gledanja filmova, nisam otkrio program koji može reproducirat avi foramt i titlove (rockplayer beta koju imam ne prikazuje titlove) ali skinite si mVideo player. pomoću nekog convertera (ja koristim AVI to MP4 free) prebacite u mp4 format i ubacite titlove (naravno sa istim imenom) i ovaj player ih automatski očitava. Kako je neko već reko izbjegavajte puno widgeta. Ja koristim samo beautiful widget jer imam tu i vrijeme i sat i datum. Ako vam je to malo preporucujem circle widget. U njega ubacite shortcat za koliko hoćete aplikacija (plus ne zauzima puno prostora [1,1]). Eto meni su ove stvari dosta pomogle nadam se da će i vama

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
tenks na ovom!!!
ajd da sam josh neko otkrije tajnu mms-a, bilo bi odlichno!!!
i josh jedna stvar..jel ima iko problema sa autofocusom na kameri?
naime, fino izoshtri sliku i kad treba okinut, opet je malo zamuti pa nie onak chista ko kad je isfokusira..jel se i to reshi sa ovom fx camerom?

16 godina
neaktivan
cagliostro13 kaže...
tenks na ovom!!!
naime, fino izoshtri sliku i kad treba okinut, opet je malo zamuti pa nie onak chista ko kad je isfokusira..jel se i to reshi sa ovom fx camerom?

? meni je uvijek super fokusirana

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
cagliostro13 kaže...
tenks na ovom!!!

? meni je uvijek super fokusirana

i meni sve 5

14 godina
neaktivan
eto,meni nie..daleko je bolje sa ovom fx camerom.. mislim, ok je i sa ovom orginal al je dosta loshije nego na 2.1 il sa fx..budem stavio slike
da vidite razliku..
14 godina
neaktivan
kaj za mms niko nema nikakav savjet?
16 godina
neaktivan
cagliostro13 kaže...
kaj za mms niko nema nikakav savjet?

ti koristiš mms u tolikoj mjeri? pa za kaj ga koristiš?

ja u životu nisam niti jedan poslao...

Nezz, bilo je nekih priča da mms ne radi ok, ali sam mislio da su to sredili sa zadnjom zakrpom...

16 godina
neaktivan
ja isto nikad mms poslo. mene zanima nesto drugo. dal se negdje moze postavit da kad mu kazemo da nesto zapamti, da mu to ostane u memoriji i nakon reboota? zatim kako da smanjim broj stranica na pocetnom zaslonu sa 5 na 3? i na kraju trebam preporuku za neku aplikaciju koja sakrije druge aplikacije.
17 godina

Evo i ja sam namjerio staviti 2.2 na svojeg, i to Cyanogen

e sada može li netko objasniti točno što moram napraviti da se mogu vratiti na 2.1 ako budem morao na garanciju ići?

Moram li backupati aplikacije?

Imam ovaj v20.d on kao ima nešto kao fastboot, moram li ga svejedno staviti na onaj v20.b sa fastbootom

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja isto nikad mms poslo. mene zanima nesto drugo. dal se negdje moze postavit da kad mu kazemo da nesto zapamti, da mu to ostane u memoriji i nakon reboota? zatim kako da smanjim broj stranica na pocetnom zaslonu sa 5 na 3?
16 godina
neaktivan
Keklja kaže...
ja isto nikad mms poslo. mene zanima nesto drugo. dal se negdje moze postavit da kad mu kazemo da nesto zapamti, da mu to ostane u memoriji i nakon reboota? zatim kako da smanjim broj stranica na pocetnom zaslonu sa 5 na 3?

da... ok... vidjeli smo i 1. poruku ;)

mislim da je jedna od svrha reboota da nakon toga imaš čistu memoriju, tako da mislim da to nije moguće. za smanjenje broja stranica ti treba drugi home screen

mind_challenge kaže...

Evo i ja sam namjerio staviti 2.2 na svojeg, i to Cyanogen

e sada može li netko objasniti točno što moram napraviti da se mogu vratiti na 2.1 ako budem morao na garanciju ići?

Moram li backupati aplikacije?

Imam ovaj v20.d on kao ima nešto kao fastboot, moram li ga svejedno staviti na onaj v20.b sa fastbootom

eh, stavi rom sa fastbootom, onda stavi recovery, na to ide 2.2 i ako se želiš vratiti na 2.1 onda napraviš po uputstvima na 1. stranici... zapravo sve radiš sa uputstvima sa 1. stranice ;) sretno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 19:54 (max1919).
16 godina
neaktivan
ja isto nikad mms poslo. mene zanima nesto drugo. dal se negdje moze postavit da kad mu kazemo da nesto zapamti, da mu to ostane u memoriji i nakon reboota? zatim kako da smanjim broj stranica na pocetnom zaslonu sa 5 na 3? i na kraju trebam preporuku za neku aplikaciju koja sakrije druge aplikacije.
16 godina
neaktivan
17 godina
Keklja kaže...

ne pretjeruj

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice