LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.964
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
14 godina
neaktivan
RE: LG GT540- modovi i nadogradnje
zele87 kaže...
max1919 kaže...
mind_challenge kaže...
max1919 kaže...

radio nemogu srediti, nezz točno gdje je kvar, ali čini se da nije jednostavno :(

mislim da je lgmail moguće fixirati, ali nisam još skužio kako...

što se tiče prijevoda to ne bi trebalo biti teško napraviti, ali nemogu nikako skužiti o čemu taj prijevod ovisi, tj u kojim je file-ovima taj language pack...

što se tiće prijevoda, ako nađeš te file-ove, meni nije problem prevest

pitao sam na xda-developers, možda dobijem pomoć... držite mi fige ;)

EH, pala mi je na pamet jedna ideja... ovako: koliko vas koristi onu tipku za search (ona pokraj kamere)? što kažete da dodam nešto što će pretvoriti tu tipku u nešto korisno...

Na onu tipku search stavi da UBIJA sve pokrenute aplikacije. 

dobra ideja 

14 godina
neaktivan
max1919 kaže...
mind_challenge kaže...
max1919 kaže...

radio nemogu srediti, nezz točno gdje je kvar, ali čini se da nije jednostavno :(

mislim da je lgmail moguće fixirati, ali nisam još skužio kako...

što se tiče prijevoda to ne bi trebalo biti teško napraviti, ali nemogu nikako skužiti o čemu taj prijevod ovisi, tj u kojim je file-ovima taj language pack...

što se tiće prijevoda, ako nađeš te file-ove, meni nije problem prevest

pitao sam na xda-developers, možda dobijem pomoć... držite mi fige ;)

EH, pala mi je na pamet jedna ideja... ovako: koliko vas koristi onu tipku za search (ona pokraj kamere)? što kažete da dodam nešto što će pretvoriti tu tipku u nešto korisno...

imas ovde dosta detalja pa probaj proucit ako ti se da ili pricekaj da ti vrate nesto jednostavnije ovi iz xda http://developer.android.com/guide/topics/resources/localization.html

Jeli dovrsen bluetooth..? otvaranje .mp4 formata..? A za radio sam nasao ovo na jednoj stranici..How to Flash the Radio Image! Copy the radio image file to SDK Tools folder like how you did with the recovery image earlier.Then flash it by the command:

fastboot flash radio ./fastboot flash radio Radio_20100203_2_Signed_PASSION.img 

nadam se da pomaze nesto od ovoga..{#}

14 godina
neaktivan
Jel neko reshio mms na cyanogenu? upiso sam postavke sa linka kaj je neko stavio par stranica ranie al i dalje ne ide..ak je neko to uspio poslozhit, nek napishe kak i postupak kak je poslozhio postavke, bio bi mu stvarno zahvalan..
14 godina
neaktivan
Keklja kaže...

Dal netko koristi delphi browser?? Stavio sam ga i sve super izgleda al nemam pojma kako se zumira sa njim :/

ja ali imam mini betu il kako vec, sta nije zoom kao i na origigi browseru +- tač :)

mini mi je bolji jer ima za back tipku ne moram stiskat po onoj pucketavoj

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 10:29 (16OR).
16 godina
neaktivan
16OR kaže...
Keklja kaže...

Dal netko koristi delphi browser?? Stavio sam ga i sve super izgleda al nemam pojma kako se zumira sa njim :/

ja ali imam mini betu il kako vec, sta nije zoom kao i na origigi browseru +- tač :)

mini mi je bolji jer ima za back tipku ne moram stiskat po onoj pucketavoj

meni toga   jednostavno nema :/

Moguće da je problem u ovoj 2.2 verziji. Morat ću se vratit na Operu mini. Šteta, baš mi se sviđao ovaj browser

14 godina
neaktivan

koji je najbrzi browser ? :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

ma evo sredio sam se ovaj dolphin browser. Moro sam restartat mob. Sad radi kako treba. On mi je ok. Lijep je i dosta je brz. Imas i neki add on da radi brže. To nisam još probao

14 godina
neaktivan
Keklja kaže...
fakEEE kaže...

ma evo sredio sam se ovaj dolphin browser. Moro sam restartat mob. Sad radi kako treba. On mi je ok. Lijep je i dosta je brz. Imas i neki add on da radi brže. To nisam još probao

ja sam ga prie koristio, ok je, mozda ga opet snimim :D

15 godina

evo opet sam instalirao sve drivere i prvo mi pise daemon not running il kak vec jer nisam bas paznju obraco...pa ga je ukljucio i onda mi izbaci ovaj error , a sve drivere sam instaliro i ukljucio usb debugging...to se dogada kad zelim stavit app2sd

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 12:36 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nocio, i ja sam imo taj problem i pokusho sam sve i sva i nisam to uspio reshit i na kraju sam instaliro 2.2.. jedino kaj nisam probo je disejblat modem pa onda probat..
15 godina
cagliostro13 kaže...
nocio, i ja sam imo taj problem i pokusho sam sve i sva i nisam to uspio reshit i na kraju sam instaliro 2.2.. jedino kaj nisam probo je disejblat modem pa onda probat..

i s tim sam pokusavo pa nista...sacekat cu nekog do 2...ak ne dode , izgleda da cu se ipak vratit na 2.2 :(

14 godina
neaktivan

kaj fali 2.2?

0 0 hvala 0
15 godina

bio sam opsio negdje sta mi se dogadalo , neznam dal je bilo u ovoj temi il drugoj...al eto odo probat jos jednom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni se nekda zna restartat i biti forse close, ali to samo kad ga opteretim....neznam ak se ne uspije popravit 2.2 onda cu se vratit na ofiš 2.1

16 godina
neaktivan
Baterija na ovoj ver traje krace :(
Stvar je u starijoj verziji sustava, ja ovaj mod temljim na sustavu 4.2 jer je po meni brzi, ali ima nekih bugova kao ova baterija :(
Budem to sredio, kad stignem (ovih dana nemam puno vremena).
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

meni jebacki dugo traje baterija na ovom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

meni jebacki dugo traje baterija na ovom

da, ali ti radis na drugoj verziji...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

pa oke , kolko moze krace trajat baterija ne valda duplo ?

ma najvaznije je da normalno radi, da ima sve opcije kao i na 2.1  i da se ne restarta i tak, nemora bit nes posebno

16 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

pa oke , kolko moze krace trajat baterija ne valda duplo ?

ma najvaznije je da normalno radi, da ima sve opcije kao i na 2.1  i da se ne restarta i tak, nemora bit nes posebno

mora! :P  Nemože baterija trajati 1 dan i da je na 10%, mora barem 2 dana preživjeti...

14 godina
neaktivan

da ti bar nekak mozemo pomoc, a jbga kada sam n00b, ali ucim :D

ma bit ce ok, sada wikend dolazi :D

ja cu probat dekodirat jedan svoj SE mob ovog wikenda

16 godina
neaktivan
2.3 na gt540

evo par novosti o 2.3:

Joestone (mađarski developer) uspio je sklepati 2.3 za GT540.
Za sada ne radi:
- GSM/2G/3G
- OpenGL (3D)
- Bluetooth
- Sound
- App2SD (nativni)
- SD card
- Camera
- GPS (možda)

14 godina
neaktivan
RE: 2.3 na gt540
max1919 kaže...

evo par novosti o 2.3:

Za sada ne radi:
- GSM/2G/3G
- OpenGL (3D)
- Bluetooth
- Sound
- App2SD (nativni)
- SD card
- Camera
- GPS (možda)

mozda  do ljeta bude 2.3 i to fankšnl :D

15 godina

imam pitanje :D kak na 2.2 stavit da bude zakljucavanje ko na 2.1?? jer odem pod settings pa lication & security settiings pa change screen lock i imam "none" , "pattern" , "pin" i "password" a ako je ikako moguce , zanima me dali je moguce postavit da izgleda ko na 2.1 :))

zahvaljujem unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...
max1919 kaže...

evo par novosti o 2.3:

Za sada ne radi:
- GSM/2G/3G
- OpenGL (3D)
- Bluetooth
- Sound
- App2SD (nativni)
- SD card
- Camera
- GPS (možda)

Riešit će on to za mjesec dana..

16 godina
neaktivan
zele87 kaže...
Pri3s7 kaže...
max1919 kaže...

evo par novosti o 2.3:

Za sada ne radi:
- GSM/2G/3G
- OpenGL (3D)
- Bluetooth
- Sound
- App2SD (nativni)
- SD card
- Camera
- GPS (možda)

Riešit će on to za mjesec dana..

ako se požure za par mjeseci imamo gorov 2.3 ;)

za 2.2 je trebalo oko 4 mjeseca

16 godina
neaktivan

Ok, imamo malo novosti, ovako:

-sistem se zapravo ne prevodi, prevode se aplikacije

-sve što imate na mobu su aplikacije, čak i onaj settings nije dio sistema, već aplikacija

-nemoramo prevoditi sustav, biti će doboljno srediti aplikacije i sustav će izgledati kao da je preveden ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pokusao sam napraviti app2sd po uputstvima sa prve strane i nisam uspeo, problem je sto mi mobitel vise ne prepoznaje sd karticu a na kompu ona normalno radi...nisam valjda pokvario citac na mobitelu?(kartica je 2GB, a particije FAT32 1,5GB i Ext2 400)...pomoc!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
barbarosa82 kaže...

Pokusao sam napraviti app2sd po uputstvima sa prve strane i nisam uspeo, problem je sto mi mobitel vise ne prepoznaje sd karticu a na kompu ona normalno radi...nisam valjda pokvario citac na mobitelu?(kartica je 2GB, a particije FAT32 1,5GB i Ext2 400)...pomoc!!!

probaj sa drugom karticom ili hard reset

14 godina
neaktivan

Hard reset sam vec probao i nista ostaje mi da probam sa drugom karticom...u svakom slucaju hvala na brzom odgovoru!

14 godina
neaktivan

jel zna neko i jel se kome desi ( jedini problem koji zaista iritira na 2.2 ) je da usred pisanja poruke se kao spusti tipkovnica, i jednostavno dalje kad zelim nastavit pisat ( znaci kliknem okvir za pisanje ) mi vise ne prikazuje slova koja pisem nego ih vidim tek kad posaljem por, odnosno ne spustim tipk. opet ?? to se popravi rebootom no svejedno ne mogu stalno rebootat :S plz pomoc !!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice