Kako dići sistem na androidu

poruka: 7
|
čitano: 11.014
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam ZTE Blade Q Maxi (VIPNET) koji se nakon root-a više ne pali.

Neda se uči u skriveni meni, kao da je skroz prazan, na punjaču ili USB kablu kad ga spojim sa računalom svijetli samo crvena ledica.

E sad pošto nemogu uči u recovery mode dali postoji koji način dizanja OS preko SD kartice ili USB kabla, osim servisa jer oni traže cijenu aparata za popravak.

Kad je spojen na računalo non stop traži neke drajvere za (MT65xx Preloader) i svskih desetak sekundi se spoji ps odspoji.

Ima li ko da se kuži kako bih to mogao riješiti bez servisa.

Makar originalni softwer ako ništa drugo.

thanks

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

treba ti alat za flešanje i rom potraži na netu na primjer ovo: http://forum.xda-developers.com/zte-blade/general/zte-blade-q-spflash-cwm-backup-t2926264

ima toga na google-u  samo kucaj  na engleskom jeziku jer na hr neće ti ništa izbaciti  kako si ga uspio ciglirati?   u buduće ako nisi  uvjek prije rootanja moraš napraviti backup

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 14:01 (expert man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kako dići sistem na androidu

hvala na odgovoru, skinuo sam i instaliro "SPflashtool backup for ZTE Blade Q Maxi (Orange Reyo) / made by @vaserbanix" ali se ništa ne događa.

pročitao sam i onaj forum ispod ali nisam ništa našao.

Molio bi Te ako možeš to malo detaljnije objasniti u koracima.

Još jednom hvala na tvojem vremenu.

15 godina
neaktivan

U Device Manager-u se sada non stop pale i gase neki draveri "Media Tek Preloader USB VCOM Port (COM11)"

Nemam pojma kaj je to, a i pri instalaciji sam moro diseblirati anti virusni program.

15 godina
neaktivan

pozzzz

Ako imaš vremena i volje molio bih te da mi to dobro razjasniš, jer več tjedan surfam po netu i nisam ništa uspio napraviti ZTE je i dalje mrtav.

Nisam ga ja cigliro nego moj sin kaj je poslije root-a stavljo drugi softver na njega i sve je prošlo ok osim kad se restarto (mrtav).

Trebo bih baš programe u koracima kako ga oživiti preko USB-a sa računala jer nije postavljen boot sa sd kartice na ZTE-u a nisam baš najbolji u tome.

Ako imaš vremena i znaš šta treba napraviti molio bih te da mi objasniš.

P.S. 

može i netko drugi ko se kuži u to 

thanks

15 godina
neaktivan

Bok

Ako imaš još neku ideju i volje kako dići OS, ali isključivo preko USB-a jer je meni izbrisan cijeli sistem i backap te ne mogu upaliti aparat da stavim kod ponovog pokretanja da buta sa USB-a.

Našao sam drajvere za njega i ja ga sad vidim u Device Manager-u ali ga prepoznaje pod "Media Tek Preloader USB VCOM Port (COM11), a ne kao ZTE.

Surfam več 2 tjedna ali je teško nešto naći da sa tim ne pobereš desetak virusa i spayvera, onda opet čišćenje računala koje traje jer neki programi traže da pogasiš zaštitu, a nikad neznaš jer je pravi program ili ne pa kad upališ sve što si pogasio imaš pol dana posla da sve počistiš.

thanks

P.S.

ako sam dosadan recipa da zatvorimo temu

14 godina

Čemu dizanja novih tema? To meni nije jasno.

Malo listaj u OVOJ TEMI ,ako nema ono što tebi treba napiši post,netko će sigurno odgovoriti.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice