Evernote.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evernote.
Hvala, kao što sam i spomenuo prije Evernote, u međuvremenu sam ga isprobao i to je upravo ono što tražim :)
Usput, preporuka svima koji trebaju slično, Evernote ima to sve, ali i više :)
Seeder - konačna pobjeda nad laggom?
Seeder je aplikacija koju je razvio jedan xda developer (a tko može drugi).
U principu, ona treba ubrzati rad starijih Android uređaja (koji nemaju Jelly Bean, a time ni Project Butter).
Treba ubrzati rad samog uređaja bez overclocka.
Koliko je to istina, probajte sami.
PlayStore (1,39$) i xda-developers (0,00$)
Za više detalja > [link]
Javite dojmove.
Znam da nije prava tema za pitati, ali je najaktivnija sa slicnom "tematikom"...
Zanima me, ako naprimjer... Kupim iz Kine ili SAD-a Nexus 4 (android 4.2), hocu li ja moci koristiti svoju tele 2 karticu na njemu?
Znam da nije prava tema za pitati, ali je najaktivnija sa slicnom "tematikom"...
Zanima me, ako naprimjer... Kupim iz Kine ili SAD-a Nexus 4 (android 4.2), hocu li ja moci koristiti svoju tele 2 karticu na njemu?
Ovisi.
Operateri u SAD-u uglavnom imaju svoje verzije (Verizon, AT&T, T-Mobile, itd.) koji sigurno ne odgovaraju u naše.
Za kineske ne znam. Ali prije će kineski raditi nego američki.
Ako znaš model točan model (mora biti internacionalna verzija) - onda će biti lakše.
Seeder - konačna pobjeda nad laggom?
Seeder je aplikacija koju je razvio jedan xda developer (a tko može drugi).
U principu, ona treba ubrzati rad starijih Android uređaja (koji nemaju Jelly Bean, a time ni Project Butter).
Treba ubrzati rad samog uređaja bez overclocka.
Koliko je to istina, probajte sami.
PlayStore (1,39$) i xda-developers (0,00$)
Za više detalja > [link]
Javite dojmove.
https://plus.google.com/115049428938715274412/posts/GWr72W9zmY2
Ovisi.
Operateri u SAD-u uglavnom imaju svoje verzije (Verizon, AT&T, T-Mobile, itd.) koji sigurno ne odgovaraju u naše.
Za kineske ne znam. Ali prije će kineski raditi nego američki.
Ako znaš model točan model (mora biti internacionalna verzija) - onda će biti lakše.
Mislim si uzeti ovaj, preko ove stranice kada bude u zalihama i kada se uvjerim u sigurnost stranice... 300 dolara
Nisam rekao da radi.
I stavio sam upitnik "?" na kraj prvog reda. Što će reći da nije potvrđeno.
Mislim si uzeti ovaj, preko ove stranice kada bude u zalihama i kada se uvjerim u sigurnost stranice... 300 dolara
http://www.fastcardtech.com/goods-7838-LG-E960-Nexus-4%288GB%29-47-inches-1280x768-Quad-Core-Qualcomm-APQ8064-15GHz-RAM2GBROM8GB-Android-OS-42.html
Ta stranica nije sigurna (vidiš).
Netko je na forumu već pisao o njoj, ako se ne varam.
P.s. E960 je internacionalna verzija i trebala bi raditi kod nas.
Taj će model kada dođe kod nas, biti u našim trgovinama.
Nije me nas* ni najmanje briga za naše trgovine kada će staviti cijenu od 400-500 eura.
Trenutno nabaviti za 300 dolara i ako je potrebno, platiti 25% carine bilo bi mi taman... Ikakva stranica odakle je moguće to? (Ne Ebay...)
Tipa tu što je napomenuo, samo da nije scam site... Naravno govorimo o famoznom Nexus-u
Nije me ni najmanje briga za naše trgovine kada će staviti cijenu od 400-500 eura.
Trenutno nabaviti za 300 dolara i ako je potrebno, platiti 25% carine bilo bi mi taman... Ikakva stranica odakle je moguće to? (Ne Ebay...)
Tipa tu što sam napomenuo, samo da nije scam site...
Nećeš čekati S IV?
P.s. netko je pričao (e sada ubij me, ne mogu naći) na forumu baš da ima neka provjerena stranica.
...sear...searching...
Nećeš čekati S IV?
P.s. netko je pričao (e sada ubij me, ne mogu naći) na forumu baš da ima neka provjerena stranica.
...sear...searching...
Iman neki osjećaj da će cijena biti puno viša od 300 dolara :D
Nisam rekao da radi.
I stavio sam upitnik "?" na kraj prvog reda. Što će reći da nije potvrđeno.
Nisam ni ja rekao da ne radi, ali Ricardo zna šta priča. ;)
Hvala, znam za dropbox, ali mislio sam više nešto kaj bilješke, ne radi mi se sad neka recimo txt datoteka da upišem link pa spremam i onda uploadam, mislio sam da li postoji nešto "jednostavnije", baš neka app da bude ko bilješke, upišem npr novu bilješku, pa da se to sinkronizira na kompu i obratno, da se osvježi kad upalim app na mobu.
Ako neko zna, bio bih zahvalan :) radi se najviše o spremanju linkova i nekih podsjetnika
Tasks u gmailu
Koji vam je najbolji player za muziku (može i 2u1 muzika+video)
Ovaj mi se čini OK
PowerAMP definitivno.
Koji vam je najbolji player za muziku (može i 2u1 muzika+video)
Ovaj mi se čini OK
meni je ovaj super, a izgled pogotovo
jetAudio svakako.
Po meni bolji od PowerAMP-a, jer ima sve njegove funkcije i user-friendly(!) sucelje. A i ljepsi je :)
I prijedlog kolege iznad n7Player je po meni najbolji izbor ako ti ne treba EQ i ostalo.
jetAudio svakako.
Po meni bolji od PowerAMP-a, jer ima sve njegove funkcije i user-friendly(!) sucelje. A i ljepsi je :)
I prijedlog kolege iznad n7Player je po meni najbolji izbor ako ti ne treba EQ i ostalo.
O ukusima se ne raspravlja, ali meni i PowerAMP ima čisto lijepo sučelje i user friendly (po meni). jetAudio nisam probao doduše.
jetAudio svakako.
Ja ga isto koristim. odličan je i besplatan, ima sve šta mi treba. Prije njega sam isproba razne playere uključujući i poweramp koji je isto odličan, ali ovaj mi je nekako bolje sjeo
pozdrav, može preporuka aplikacije za navigaciju (android) koja ima najdetaljnije karte za Hrvatsku i BiH?
pozdrav, može preporuka aplikacije za navigaciju (android) koja ima najdetaljnije karte za Hrvatsku i BiH?
NAVIGON Europe
zmooth - aplikacija koja vam omogućuje da i na gingerbreadu imate zamjenu za fizičke tipke (home, menu i back), kao na ICS-u ili JB-u. Ovdje ne dobijete tipke na dnu, nego gestama upravljate.
Preporuka za one koga tipke povremeno živciraju ili mu ne rade. Ako zna netko neku app koja bi baš imala tipke na dnu, neka javi.
Jel ima koji ereader koji je besplatan a omogućuje sinkronizaciju?
Da mi knjige stoje negdje na serveru a čitam ih sa više uređaja?
Pozz , trebao bih pomoc oko odabira dobrog video playera za android ( moze i da se plača ) i imam jedno pitanje u vezi pravljenja foldera na mobitelu , imam Sony Xperiu S i imam dosta aplikacija i igri na mobitelu pa jel moguce napraviti neki folder u meniu ( ne na home screenu ) da se rijesim te guzve , ako ima neka aplikacija da mi je preporucite ...
Hvala
Od MXplayera bolje nema, a što se foldera tiče, treba ti launcher koji to podržava. Mislim da GO Launcher ima opciju foldera u draweru.
Od MXplayera bolje nema, a što se foldera tiče, treba ti launcher koji to podržava. Mislim da GO Launcher ima opciju foldera u draweru.
Ili Nova Launcher, oba su odlicna.
Ja imam vec 4. mobitel po redu iz kine i kartice rade i sve je super,a za SAD ti nebi preporucio da narucujes.
pozz
Može li se u Taskeru narediti da kod svakog reboota odradi Automatically choose preferred network?
S ovim rom-om to moram svaki put ručno moram, a ne bih ga želio mjenjati.
Izgleda da nije moguće.