Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.704.025
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
domac5 kaže...
i ja isto koristim go launcher i ne izgleda mi dobro kao kod tebe... koja je to tema?

Kako je kolega i rekao minimalistic tekst i simi clock.

Skloni sve ikone, napravi ove widgete i to je to. Ako mognem veceras ili sutra napravim mali tut.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
maxy0 kaže...

evo instaliro sam ovaj tsf shell i cini mi se jako dobar i brz mada mi trosi oko 30mb rama... samo me zanima kako da na onom main screenu iliti onoj početnoj prvoj stranici napravim da je manji razmak izmedu onih ikona da mi ih vise stane na jednu stranicu

ne mozes, na prvoj stranici su sve ikone svih aplikacija koje imas instalirane (kao drawer u obicnom launcheru). mozes odvuci ikone na drugi ekran i tamo ih preslagivati, stavljati u foldere i sl (ne zaboravi skinuti temu boxes i pokrenuti je u opcijama da dobijes kutije umjesto nevidljivih foldera, meni izgledaju fora).

ali mozes promijeniti home screen ako zelis, kad ih sve pregledavas (na donji lijevi plavi gumb) imas gore lijevo mali plavi gumbic koji stisnes pa ce se poredati drukcije). 

i ne zaboravi u quick launch s lijeve strane ubaciti najcesce koristene aplikacije :)

pogledaj neki review, naci ces korisnih informacija za lakse privikavanje. npr ovaj:

17 godina
Timetable dobio update -
moj prijevod na hrvatski
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Android borbeni komplet

zasto nemogu igrat gravity project pise da google playu da mi je kompatibilan... pokrenem ga i klikenm za 1. stazu i izbaci iz igrice

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nedavno je bio ovdje link za Miui file explorer da je moguće skinuti sa marketa, sa sad nikako ga nemogu naći ni tu ni na marketu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Osa kaže...

Nedavno je bio ovdje link za Miui file explorer da je moguće skinuti sa marketa, sa sad nikako ga nemogu naći ni tu ni na marketu.

Skini odavde

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
14 godina
neaktivan
od silnih torrent clienta za android postoji li ijedan koji radi??
TD za glupost
17 godina
Da li zna netko, jel smijemo mi u HR prodavat aplikacije?
Jer u Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj i još nekim zemljama se ne može...pa da ne plaćam 25$ za acc gdje ne mogu prodavat jer bih odma otvorio acc na svoju američku adresu ?
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Da li zna netko, jel smijemo mi u HR prodavat aplikacije?
Jer u Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj i još nekim zemljama se ne može...pa da ne plaćam 25$ za acc gdje ne mogu prodavat jer bih odma otvorio acc na svoju američku adresu ?

Postoje aplikacije koje su napravili Hrvati s foruma ,a sad primaju li novce na Hrvatsku adresu trebao bi ih pitati

16 godina
mind_challenge kaže...
Osa kaže...

Skini odavde

Šta se s ovim nemože npr odabrati nešto i poslati nekome kao na astrou?

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
xxxxx kaže...
mind_challenge kaže...
Osa kaže...

Skini odavde

Šta se s ovim nemože npr odabrati nešto i poslati nekome kao na astrou?

Trebao bi moći.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
16 godina
Android borbeni komplet

Ne vidim tu opciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Bok! U vezi navigacija, ima li bolje i detaljnije mape Navigon ili Sygic Aura?

Usput, evo jedne dobre stranice za stock Android i ostale wallpapere: http://www.androidwallpapers.eu/

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 21:34 (jurica_m).

1 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Kako stojite s temple runom? Meni se svako toliko zablokira i moram ugasiti mob i nakon toga mi se izbrisu svi rezultati koje sam do tada postigao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 15:56 (yaga01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
yaga01 kaže...

Kako stojite s temple runom? Meni se svako toliko zablokira i moram ugasiti mob i nakon toga mi se izbrisu svi rezultati koje sam do tada postigao.

igram otkad je izasao, nikad nikakvih problema. stock galaxy nexus.

16 godina
yaga01 kaže...

Nikakvih problema, prilično ga često igram - HTC sensation.

16 godina
neaktivan
yaga01 kaže...

Igram otkad je izaša, danonoćno {#} Samsung Galaxy S II bez problema.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Makon updata na Nexusu S leti...Milja i pol je tu :D 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stalno igram, odlicna igra :P
Sve radi ok, HTC Desire CM7
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Temple run na Arc S nakon updatea steka i rusi se, na Mini Proro stekalo i prije i poslije updatea.

BTW. igra je razlicita na androidu nego na iphone jer na iphonu sam najvise napravio 3 400 000 dok na androidu jedva napravim 500 000.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 19:05 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

jos da su napravili da mozemo i mi s losijim mobovima igrat bilo bi super

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Meni na S2 radi glatko ali svako toliko, nekad nakon sto umrem 5 a nekad nakon sto umrem 20 puta zasteka. Ne znam jel to moze biti do ROMa, a ne da mi ga se mijenjati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni radi super glatko na Defy 4.0.4

Lagg je prisutan samo kad ucitava nove mape na iznad 3000m

Rekord - 2,7 milijuna, 3 ressurectiona, na iPadu - 13 milijuna (11 na iPhoneu)

Sad sam poceo koristit cheat jer me zivcira ovo da nemam sve objectivse...nemoguce dobit ovaj Fort Knox.
15 godina
Android borbeni komplet

bez ikakvog stekanja a poslje updatea vise ne cekam dugo onu pocetnu sliku da prode nego oko 7 sekundi...najvise sam napravio oko 650 000-SE live with walkman

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja sam napravio negdje oko 750 000 prije updatea, sad više skoro ni ne igram... zasitio se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni odlicno radi na Xperii Mini Pro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zamolio bih nekoga komoze da skine ovu aplikaciju da mi posalje :D 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Exkee.WeaponBuilder&feature=nav_result

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Zamolio bih nekoga komoze da skine ovu aplikaciju da mi posalje :D 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Exkee.WeaponBuilder&feature=nav_result

?

Zašto je nemreš skinut?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zato sto nije dostupna za moj tel valjda ali sam htio probati da li moze ako instaliram apk fajl. Posto su mi neke aplikacije tako radile :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Zato sto nije dostupna za moj tel valjda ali sam htio probati da li moze ako instaliram apk fajl. Posto su mi neke aplikacije tako radile :D

Aha. 

Evo, skidam pa šaljem, ako me netko ne preduhitri...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice