di su dobri stari osnovni playeri..

Ja ne mogu bez toga. Tagovi su najbolja stvar sta postoji. Coveri mi ne trebaju toliko, ali tagovi su must have.
Uz njega će ići i kamionski akumulator? xD
Uz njega će ići i kamionski akumulator? xD
Baterija od 2000mAh, kao i kod Notea, ali uz daleko manji ekran, a sam projektor ne troši toliko. Imam jedan takav prenosni projektor od Acera, traje on masu.
Najvjerojatnije greška. Al ko zna, vidit cemo.
Evo ovdje i o ostalim Samsungovim uređajima: Galaxy Note 10.1 i Tab 2
Sve je to ok ali imam osjecaj da sljedi tuzba od Apple-a jer telefon krsi njihov patent o nacinu prikazivanja projektovane slike XD
Sve je to ok ali imam osjecaj da sljedi tuzba od Apple-a jer telefon krsi njihov patent o nacinu prikazivanja projektovane slike XD
Ovo nije prvi ovakav samsungov uređaj. Procitaj onaj link sto sam dao.
Zapravo, taj widget je od LauncherPro.a.
Da ne kopiram cijeli tekst, evo mog kompleta:
imam ja huawei u8650 i bilo je to sto trazim i sad sam stavio launcher pa se maknulo... jel si mogu to kako vratit na ovaj launcher
kako se zove ovaj widget al da pokazuje i sms poruke i pozive
Go widget sa transparency temom i dobiješ slično tome.
koji mobitel preporučate do 1400 kuna ?
koji mobitel preporučate do 1400 kuna ?
Od rabljenih su tu SGS, Desire, mozda da se malo protegnes za Nexus S.
hvalaa
Motorola Defy ?
Motorola Defy ?
da zaboravih totalno na nju.
Neloš mobitel, gledaj prvo Nexus S, onda Defy, SGS, a Desirea zadnjeg od te ekipe.
Kako koristit T-Wisepilot aplikaciju?
Kad je pokrenem piše da nemam ispravno konfigurirane internet postavke i samo tako stoji a imam mobilni internet koji normalno radi.
Koji točno broj sa xice triba upisat za aplikaciju xica?
Motorola Defy ?
da zaboravih totalno na nju.
Neloš mobitel, gledaj prvo Nexus S, onda Defy, SGS, a Desirea zadnjeg od te ekipe.
Nexus S ili Defy, ostale odbaci iz izbora...Nexus S ima sve kao SGS ali i više..., Desire ni blizu više nije...
Ja bi možda rađe išao na Nexusa, ali samo zbog prednje kamere, NFC-a i official ICS-a...
Kako koristit T-Wisepilot aplikaciju?
Kad je pokrenem piše da nemam ispravno konfigurirane internet postavke i samo tako stoji a imam mobilni internet koji normalno radi.
Koji točno broj sa xice triba upisat za aplikaciju xica?
Pa onaj broj sa xice: 003518.... i JMBG
Ma na mojoj ide xxxxxx xx xxxxxxxxxx x. Ja mislim da triba ova treća kolona ali piše mi greška u podatcima.
Zna li neko rješenje za T-Wisepilot?
za ovu aplikaciju GRemote Pro sta trebam upisati u profil name i address da dodam komp?
zasto ja s ovim power amp playerom nemogu pustat pola pjesama sa sd kartice? samo mi pise to many failed files
koristim trial verziju s marketa
za ovu aplikaciju GRemote Pro sta trebam upisati u profil name i address da dodam komp?
Ides samo na setings-> add computer i klikneš find. On bi morao automatski nači komp. Neznam dal i prek kabla radi (rekao bi da ne). Ja koristim za laptop jer on ima wlan. A mozes i preko bluetootha ako imas na kompu.
zasto ja s ovim power amp playerom nemogu pustat pola pjesama sa sd kartice? samo mi pise to many failed files
koristim trial verziju s marketa
Zato jer ti nevaljaju ID tagovi. Skini ID-TagIT 3 pa to sredi. Prebaci sve tagove na v2.3
Koju navigaciju koristite a da je besplatna? Ne treba mi nista posebno, samo da radi i da mogu tu i tamo nac koju ulicu koju trazim.