Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.690.609
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li ijedna aplikacija koja stavlja lozinku na mapu sa slikama?

EDIT, Imam SE X10 i android 2.3.3

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 19:34 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mislim da ova ima tu mogucnost

https://market.android.com/details?id=com.sp.smartgallery.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcC5zbWFydGdhbGxlcnkuZnJlZSJd

A QuickPic ima mogucnost sakrivanja fotografija u galeriji

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel mi moze netko preporuciti neku turn-base strategy igru?

I evo preporucam svima koji vole rpg igre pa probaju Inotia3 i neka probaju Great Little War Game koja je turn-base igra

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet
CrnaBitanga kaže...

Konačno si se odlučio, ha? Evo moj kompa ima Z, i ne usuđuje se. Reci kako si riješio taj BSOD, pa da mu složim tutorijal (ja naime imam SGS, ali puno bolje se snalazim s tim stvarima pa da mu pomognem).

Reinstalirao sam Windowse..{#}

(iako, to je bilo nužno već neko vrijeme...ovo je bila samo kap koja je prelila čašu)

Ugl., samo sam pratio OVAJ tutorial.

Kao što je u njemu navedeno, downgrade na Froyo sam napravio uz OVAJ tutorial, rootao sam ga i napravio S-OFF prateći wiki. Više informacija o ROM-u ovdje, a flashao sam ga koristeći neki random tutorial (čini mi se za običan Desire) kojeg sam izgooglao...

GL.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan

Jednom kad počneš s ROM-ovima nećeš moći stati... :P
Ja sam barem stalno isprobavao nove ROM-ove, stalno stavljao i isprobavao nešto novo dok nisam stavio CM (<3).

U početku će te još držati strah da će se nešto dogoditi mobitelu, ali poslije skoro i nestane....

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 20:18 (TheRunner).
16 godina

Ma iskreno sumnjam. Mislim da će ići dalje prtljanje po ovom ROM-u...

Prošla me ta faza prevelikog prtljanja po mobu još za vrijeme Nokie, a dobrim djelom i strah (iako, nije ti baš svejedno kad ugledaš BSOD usred flashanja..:P)...

Koji mob imaš ti?

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ma iskreno sumnjam. Mislim da će ići dalje prtljanje po ovom ROM-u...

Prošla me ta faza prevelikog prtljanja po mobu još za vrijeme Nokie, a dobrim djelom i strah (iako, nije ti baš svejedno kad ugledaš BSOD usred flashanja..:P)...

Koji mob imaš ti?

Dobro si prošao ako ti se desio BSOD usred flashanja... Imaš sreće! :D

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan

SGS....

Oh vjeruj mi, dosadit će tebi taj ROM kad tad i onda ćeš tražiti nešto novo.
Šef je upravu, moglo je proći gore :P
Tako je meni jednom ekran samo pocrvenio, nije se mogao upaliti, srce mi stalo. Ali je na sreću ponovno flashanje to riješilo.
Nažalost nisam ništa iz tog naučio i opet po starom bez imalo straha stavljam svakakve ROM-ove na njega.

Da, đubre sam jer neka djeca nemaju za jesti, a ja tako s mobitelom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 21:04 (TheRunner).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Neznam što se svi plašite flashanja, jedino ak niste disleksični pa slučajno zamijeniti fileove. Fail rate je 1/400 po mojoj procjeni. {#}

Pod fail rate mislim baš nepopravljivi brick.

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da je "fail rate" toliki, ne bi nikad flash radio...1/400 je jako riskantno.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ma ja mislim da se neda tolko shebat da se nebi dao ponovno preko odina flashat:D

AMD-ATI

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mirza64 kaže...

ma ja mislim da se neda tolko shebat da se nebi dao ponovno preko odina flashat:D

Odin je samo za Samsung uređaje. 

I viđao sam takve uređaje koji se ne mogu ni priko odina ni ničega drugog vratit. Npr. SGSII

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Android borbeni komplet

Jeli može neko preporučit must have aplikacije i igre. Ima tolko toga a neznam šta da skinem.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Jeli može neko preporučit must have aplikacije i igre. Ima tolko toga a neznam šta da skinem.

Prolistaj zadnjih par stranica.Imaš apsolutno sve što ti je potrebno na njima :)

A i must have je širok pojam.Meni su must have aplikacije npr SportsTracker i Endomondo a tebi možda neće biti.Najbolje poznaješ svoj ukus.

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
mirza64 kaže...

I viđao sam takve uređaje koji se ne mogu ni priko odina ni ničega drugog vratit. Npr. SGSII

zasto nejde u dowload mode?

AMD-ATI
16 godina
neaktivan
mirza64 kaže...
Mitsuoka kaže...
mirza64 kaže...

kad sprzis maticnu flashanjem ne ide nigdi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
mirza64 kaže...
Mitsuoka kaže...
mirza64 kaže...

kad sprzis maticnu flashanjem ne ide nigdi.

Zar je teško mobitel staviti u prozirnu plastičnu foliju i ubaciti u kutiju s ledom?

Uglavnom, probao sam svoj prvi Launcher, to je GO Launcher. Sad mi izgleda kao toliko poželjeni Symbian. Kako da se vratim na staro (a da ne deinstaliram ovo)?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Zar je teško mobitel staviti u prozirnu plastičnu foliju i ubaciti u kutiju s ledom?

Uglavnom, probao sam svoj prvi Launcher, to je GO Launcher. Sad mi izgleda kao toliko poželjeni Symbian. Kako da se vratim na staro (a da ne deinstaliram ovo)?

{#}

U vezi Launchera. Ili instaliraj home switcher, ili u postavke > aplikacije > go Launcher izbriši default (zadane) postavke.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

...

Ideš Meni-> Postavke (ikona sa ključem)-> Izlaz iz GO Launchera -> Home tipka -> Odabereš neki drugi launcher koji imaš

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Huawei je predstavio 3 nova mobitela, izgledaju vrhunski!

http://www.theverge.com/2012/2/26/2825380/huawei-debuts-ascend-d-quad-the-worlds-fastest-smartphone

Ja sam jako oduševljen, jer tržištu Androida je trebao netko ovakav, kao Huawei. Ooooogroman plus (po mom mišljenju) je to što mobiteli dolaze s stock Androidom, bez nekog posebnog UI-a kao Sense ili Touchwiz. Android kakav bi trebao biti.

I jako mi se sviđa dizajn.

http://www.theverge.com/2012/2/26/2825745/huawei-ascend-d-quad-hands-on-pictures#3054509

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 17:40 (Šef).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

odlican je...jos da mu cijena bude odlicna...poznavajuci huawei nebi trebala bit velika

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Huawei je predstavio 3 nova mobitela, izgledaju vrhunski!

http://www.theverge.com/2012/2/26/2825380/huawei-debuts-ascend-d-quad-the-worlds-fastest-smartphone

Ja sam jako oduševljen, jer tržištu Androida je trebao netko ovakav, kao Huawei. Ooooogroman plus (po mom mišljenju) je to što mobiteli dolaze s stock Androidom, bez nekog posebnog UI-a kao Sense ili Touchwiz. Android kakav bi trebao biti.

I jako mi se sviđa dizajn.

http://www.theverge.com/2012/2/26/2825745/huawei-ascend-d-quad-hands-on-pictures#3054509

Ja sam nekako podijeljen glede tog Huaweia, tj. tih njihovih novopredstavljenih mobitela. S jedne strane, dobro izgledaju, dosta su kompaktni (s obzirom na današnji trend i veličinu ekrana), ima dobre specifikacije, čisti android (što bi trebalo poprilično smanjiti čekanje novih izdanja os-a i nema usporavanja sa raznim dodacima...). No stvari koje su mi zapele za oko, mislim da sam na GSM areni pročitao neku najavu da bi trebali biti 15-20% jeftiniji od Samsunga. Po meni je to dosta puno još uvijek, jer Samsung nije jeftin, a Huawei je ipak još neafirmirana marka (ili da kažem drugim riječima, očekivao sam i nadao se da će bit jeftiniji još xD).

I druga stvar koja mi se ne sviđa toliko je još jedan CPU/GPU na android tržnici... Ovako je to već bilo dosta podijeljeno, sada još više? Huawei svoj, Samsung svoj, pa je tu Nvidia, pa Qualcomm, jel ima još? Koliku će im podršku davati developeri s obzirom da su još nikakvi igrači? OK, oni najavljuju manju potrošnju, bolje performanse... bla bla, vjerojatno im je i bolje (jeftinije?) koristiti vlastite čipove, lakše će sebi (svojim mobitelima) pružati podršku, nema druge ili treće strane koja ih može kočiti... ali opet stoji sve ono što sam prije naveo, koliko će ih developeri podržati?

Ovako na pogled djeluju super mobiteli i sviđa mi se što imaju i XL verziju s jačom baterijom... i nije nemoguće da taj neki bude moj sljedeći izbor. Ako cijena bude OK i podrška dobra, zašto ne? Držim im fige. :)

16 godina
protjeran
Sto vise proizvodjaca komponenata to je bolje.

On topic:

Zasto mi u NRG player-u stopa muzika kad ukljucim equilizer?
Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
17 godina
Android borbeni komplet

PO meni je odlicno sto se ubacio jos jedan proizvodjac high-end mobitela jer samim time natjerat ce ostale ''velike'' igrace ili na snizenje cijena ili barem na bolju ponudu po dosadasnjim cijenama, a nama konacnim potrosacima je to i najvaznije u biti :)
Usput po meni je ovaj D model odlican... 

1 0 hvala 0
16 godina
Mentalist kaže...

On topic:

ne znam, ali probaj N7 Music Player... ja prezadovoljan, a probao sam sve. stavio sam link prije koji dan, ali nitko ne trza ;)

http://goo.gl/hH7Fq

16 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Mentalist kaže...

On topic:

ne znam, ali probaj N7 Music Player... ja prezadovoljan, a probao sam sve. stavio sam link prije koji dan, ali nitko ne trza ;)

http://goo.gl/hH7Fq

Bia je kao i App Dana na bugu, ali ljudi nisu bas pretjerano zadovoljni.

16 godina
Android borbeni komplet

Ma PowerAMP je 2 koplja bolji od svih ostalih...vrhunski player..

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni je baš PlayerPRO najbolji....

2 0 hvala 0
16 godina
Mitsuoka kaže...

Bia je kao i App Dana na bugu, ali ljudi nisu bas pretjerano zadovoljni.

s cime??? vizualno je definitivno najljepsi, ima equilizer, download covera s neta, widget... i jos besplatan. 

16 godina
neaktivan
TheRunner kaže...

Meni je baš PlayerPRO najbolji....

ukusi su različiti... meni soundbest player recimo.

@mrzech eto meni je jedan od ruznijih, EQ nije nesto, a to sa coverima ima svaki, makar su meni svi coveri već ubačeni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 20:12 (Mitsuoka).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice