Ima li ijedna aplikacija koja stavlja lozinku na mapu sa slikama?
EDIT, Imam SE X10 i android 2.3.3
Ima li ijedna aplikacija koja stavlja lozinku na mapu sa slikama?
EDIT, Imam SE X10 i android 2.3.3
Mislim da ova ima tu mogucnost
https://market.android.com/details?id=com.sp.smartgallery.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcC5zbWFydGdhbGxlcnkuZnJlZSJd
A QuickPic ima mogucnost sakrivanja fotografija u galeriji
Jel mi moze netko preporuciti neku turn-base strategy igru?
I evo preporucam svima koji vole rpg igre pa probaju Inotia3 i neka probaju Great Little War Game koja je turn-base igra
Konačno si se odlučio, ha? Evo moj kompa ima Z, i ne usuđuje se. Reci kako si riješio taj BSOD, pa da mu složim tutorijal (ja naime imam SGS, ali puno bolje se snalazim s tim stvarima pa da mu pomognem).
Reinstalirao sam Windowse..
(iako, to je bilo nužno već neko vrijeme...ovo je bila samo kap koja je prelila čašu)
Ugl., samo sam pratio OVAJ tutorial.
Kao što je u njemu navedeno, downgrade na Froyo sam napravio uz OVAJ tutorial, rootao sam ga i napravio S-OFF prateći wiki. Više informacija o ROM-u ovdje, a flashao sam ga koristeći neki random tutorial (čini mi se za običan Desire) kojeg sam izgooglao...
GL.
Jednom kad počneš s ROM-ovima nećeš moći stati... :P
Ja sam barem stalno isprobavao nove ROM-ove, stalno stavljao i isprobavao nešto novo dok nisam stavio CM (<3).
U početku će te još držati strah da će se nešto dogoditi mobitelu, ali poslije skoro i nestane....
Ma iskreno sumnjam. Mislim da će ići dalje prtljanje po ovom ROM-u...
Prošla me ta faza prevelikog prtljanja po mobu još za vrijeme Nokie, a dobrim djelom i strah (iako, nije ti baš svejedno kad ugledaš BSOD usred flashanja..:P)...
Koji mob imaš ti?
Ma iskreno sumnjam. Mislim da će ići dalje prtljanje po ovom ROM-u...
Prošla me ta faza prevelikog prtljanja po mobu još za vrijeme Nokie, a dobrim djelom i strah (iako, nije ti baš svejedno kad ugledaš BSOD usred flashanja..:P)...
Koji mob imaš ti?
Dobro si prošao ako ti se desio BSOD usred flashanja... Imaš sreće! :D
SGS....
Oh vjeruj mi, dosadit će tebi taj ROM kad tad i onda ćeš tražiti nešto novo.
Šef je upravu, moglo je proći gore :P
Tako je meni jednom ekran samo pocrvenio, nije se mogao upaliti, srce mi stalo. Ali je na sreću ponovno flashanje to riješilo.
Nažalost nisam ništa iz tog naučio i opet po starom bez imalo straha stavljam svakakve ROM-ove na njega.
Da, đubre sam jer neka djeca nemaju za jesti, a ja tako s mobitelom.
Neznam što se svi plašite flashanja, jedino ak niste disleksični pa slučajno zamijeniti fileove. Fail rate je 1/400 po mojoj procjeni.
Pod fail rate mislim baš nepopravljivi brick.
Da je "fail rate" toliki, ne bi nikad flash radio...1/400 je jako riskantno.
ma ja mislim da se neda tolko shebat da se nebi dao ponovno preko odina flashat:D
ma ja mislim da se neda tolko shebat da se nebi dao ponovno preko odina flashat:D
Odin je samo za Samsung uređaje.
I viđao sam takve uređaje koji se ne mogu ni priko odina ni ničega drugog vratit. Npr. SGSII
Jeli može neko preporučit must have aplikacije i igre. Ima tolko toga a neznam šta da skinem.
Jeli može neko preporučit must have aplikacije i igre. Ima tolko toga a neznam šta da skinem.
Prolistaj zadnjih par stranica.Imaš apsolutno sve što ti je potrebno na njima :)
A i must have je širok pojam.Meni su must have aplikacije npr SportsTracker i Endomondo a tebi možda neće biti.Najbolje poznaješ svoj ukus.
I viđao sam takve uređaje koji se ne mogu ni priko odina ni ničega drugog vratit. Npr. SGSII
zasto nejde u dowload mode?
kad sprzis maticnu flashanjem ne ide nigdi.
kad sprzis maticnu flashanjem ne ide nigdi.
Zar je teško mobitel staviti u prozirnu plastičnu foliju i ubaciti u kutiju s ledom?
Uglavnom, probao sam svoj prvi Launcher, to je GO Launcher. Sad mi izgleda kao toliko poželjeni Symbian. Kako da se vratim na staro (a da ne deinstaliram ovo)?
Zar je teško mobitel staviti u prozirnu plastičnu foliju i ubaciti u kutiju s ledom?
Uglavnom, probao sam svoj prvi Launcher, to je GO Launcher. Sad mi izgleda kao toliko poželjeni Symbian. Kako da se vratim na staro (a da ne deinstaliram ovo)?
U vezi Launchera. Ili instaliraj home switcher, ili u postavke > aplikacije > go Launcher izbriši default (zadane) postavke.
...
Ideš Meni-> Postavke (ikona sa ključem)-> Izlaz iz GO Launchera -> Home tipka -> Odabereš neki drugi launcher koji imaš
Huawei je predstavio 3 nova mobitela, izgledaju vrhunski!
http://www.theverge.com/2012/2/26/2825380/huawei-debuts-ascend-d-quad-the-worlds-fastest-smartphone
Ja sam jako oduševljen, jer tržištu Androida je trebao netko ovakav, kao Huawei. Ooooogroman plus (po mom mišljenju) je to što mobiteli dolaze s stock Androidom, bez nekog posebnog UI-a kao Sense ili Touchwiz. Android kakav bi trebao biti.
I jako mi se sviđa dizajn.
http://www.theverge.com/2012/2/26/2825745/huawei-ascend-d-quad-hands-on-pictures#3054509
odlican je...jos da mu cijena bude odlicna...poznavajuci huawei nebi trebala bit velika
Huawei je predstavio 3 nova mobitela, izgledaju vrhunski!
http://www.theverge.com/2012/2/26/2825380/huawei-debuts-ascend-d-quad-the-worlds-fastest-smartphone
Ja sam jako oduševljen, jer tržištu Androida je trebao netko ovakav, kao Huawei. Ooooogroman plus (po mom mišljenju) je to što mobiteli dolaze s stock Androidom, bez nekog posebnog UI-a kao Sense ili Touchwiz. Android kakav bi trebao biti.
I jako mi se sviđa dizajn.
http://www.theverge.com/2012/2/26/2825745/huawei-ascend-d-quad-hands-on-pictures#3054509
Ja sam nekako podijeljen glede tog Huaweia, tj. tih njihovih novopredstavljenih mobitela. S jedne strane, dobro izgledaju, dosta su kompaktni (s obzirom na današnji trend i veličinu ekrana), ima dobre specifikacije, čisti android (što bi trebalo poprilično smanjiti čekanje novih izdanja os-a i nema usporavanja sa raznim dodacima...). No stvari koje su mi zapele za oko, mislim da sam na GSM areni pročitao neku najavu da bi trebali biti 15-20% jeftiniji od Samsunga. Po meni je to dosta puno još uvijek, jer Samsung nije jeftin, a Huawei je ipak još neafirmirana marka (ili da kažem drugim riječima, očekivao sam i nadao se da će bit jeftiniji još xD).
I druga stvar koja mi se ne sviđa toliko je još jedan CPU/GPU na android tržnici... Ovako je to već bilo dosta podijeljeno, sada još više? Huawei svoj, Samsung svoj, pa je tu Nvidia, pa Qualcomm, jel ima još? Koliku će im podršku davati developeri s obzirom da su još nikakvi igrači? OK, oni najavljuju manju potrošnju, bolje performanse... bla bla, vjerojatno im je i bolje (jeftinije?) koristiti vlastite čipove, lakše će sebi (svojim mobitelima) pružati podršku, nema druge ili treće strane koja ih može kočiti... ali opet stoji sve ono što sam prije naveo, koliko će ih developeri podržati?
Ovako na pogled djeluju super mobiteli i sviđa mi se što imaju i XL verziju s jačom baterijom... i nije nemoguće da taj neki bude moj sljedeći izbor. Ako cijena bude OK i podrška dobra, zašto ne? Držim im fige. :)
PO meni je odlicno sto se ubacio jos jedan proizvodjac high-end mobitela jer samim time natjerat ce ostale ''velike'' igrace ili na snizenje cijena ili barem na bolju ponudu po dosadasnjim cijenama, a nama konacnim potrosacima je to i najvaznije u biti :)
Usput po meni je ovaj D model odlican...
ne znam, ali probaj N7 Music Player... ja prezadovoljan, a probao sam sve. stavio sam link prije koji dan, ali nitko ne trza ;)
ne znam, ali probaj N7 Music Player... ja prezadovoljan, a probao sam sve. stavio sam link prije koji dan, ali nitko ne trza ;)
Bia je kao i App Dana na bugu, ali ljudi nisu bas pretjerano zadovoljni.
Ma PowerAMP je 2 koplja bolji od svih ostalih...vrhunski player..
Meni je baš PlayerPRO najbolji....
Bia je kao i App Dana na bugu, ali ljudi nisu bas pretjerano zadovoljni.
s cime??? vizualno je definitivno najljepsi, ima equilizer, download covera s neta, widget... i jos besplatan.
Meni je baš PlayerPRO najbolji....
ukusi su različiti... meni soundbest player recimo.
@mrzech eto meni je jedan od ruznijih, EQ nije nesto, a to sa coverima ima svaki, makar su meni svi coveri već ubačeni.