Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.929
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
x18x05x kaže...
Kakve sad veze ima koja je mreža? Nebo me začudilo da ih tuze.

pa zato jer svaki provider ima svoj code. i sad je pitanje za koji code su oni enable-ali paid aplikacije...

mozda za ostale dođe kasnije, tko zna sto izvađaju.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Imam novi market al vise nemam paid apps,tako da pripazite sto vam je bitnije,ili je to samo kod mene? Samsung Galaxy S2 na t-mobile-u.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

ja sam instalirao novi Market i sve je prošlo u redu na instalaciji,ali sada kad pokrenem Market on se samo sruši.Dali se još kome ovo događa? sad sam vratio na stari Market.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
djigibao kaže...

Evo nastavak testova antivirusnih programa za android:

AVG

Dr. Web

Eset (NOD)

Lookout

Norton

Webroot

Za one koji nisu pogledali evo rezultata:

1. Dr. Web: 22/22 (100%)
  2. BitDefender: 21/22 (95.5%)
  3. Webroot: 20/22 (91%)
  4. AVG: 19/22 (86.4%)
  5. Lookout: 19/22 (86.4%)
  6. ESET: 14/22 (63.6%)
  7. Norton: 1/22 (4.5%)

Nisam gledao kako ih testira, na koji način, jer ovih dana ne stižem ništa, pa možeš li, molim te, ukratko opisat?

Stavio sam dr. Web, no ne nudi mi ono što ima Lookout - pronalazak izgubljenom mobitela, lock i wipe podataka u slučaju nestanka/krađe. Zasad imam dr. Web podešen za te viruse i sl. a Lookout za slučaj nestanka, no jedan (vjerojatno dr. Web) ću izbrisati.

Trololololololo
16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
Imam novi market al vise nemam paid apps,tako da pripazite sto vam je bitnije,ili je to samo kod mene? Samsung Galaxy S2 na t-mobile-u.

Gle, stvarno...

Jesi li probao restartat?

Hm, sad nemam ni na web Marketu paid apps...

Sranje!

Prelijepo izgleda, no eto, moram na staro... :(

Trololololololo
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 18:33 (Šef).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Ako ste dobili paid aplikacije, instalacijom novog marketa ih gubite
hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
15 godina
Probajte panoscan live, panoramski 360° pogled na wallpaperu.
14 godina
DwightSchrute kaže...

antimadridista kaže...

ja sam instalirao novi Market i sve je prošlo u redu na instalaciji,ali sada kad pokrenem Market on se samo sruši.Dali se još kome ovo događa? sad sam vratio na stari Market.

Šef kaže...
DwightSchrute kaže...

Gle, stvarno...

Jesi li probao restartat?

Hm, sad nemam ni na web Marketu paid apps...

Sranje!

Prelijepo izgleda, no eto, moram na staro... :(

nsoul kaže...
Ako ste dobili paid aplikacije, instalacijom novog marketa ih gubite

S velikim zadovoljstvom vas mogu sve demantirati što se tiče paid apsa {#}!

Kao 1, kada sam instalirao po dojavi novi market, blenuo sam, a gdje su "moje aplikacije", i tako cijeli dan, dok nisam dotaknuo gumb   "menu", i gle čuda, ima tamo mojih apsa, tko kaže da nema! Sada se pitate, kakve to veze ima s paid apsima, e, pa ima  {#}!

Kao 2, do paid apsa možete doći, bar sam ja na HTC DHD-u došao, na slijedjeći način; tražite nešto konkretno, po pojmu, ja sam tražio "diving", ronjenje. I mam mi je izbacio i free apa i paid aps, u istom taksativnom nizu, jedne ispod druge {#}!!

Jedna opaska; na HTC DHD-u imam 2.3.3 Gingerbread i najnoviji Broj software-a, javljeno već u temi HTC DHD, tako, možda i ovi detalji imaju nešto s tim u svezi  {#}!?  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
A jesi li i kupio nesto s novog Marketa? Mozes li kupovati s Web Marketa ista? Imas li Top Paid listu kad otvoris Market?

???
Trololololololo
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Nestajale su placene aplikacije nakon instalacije novog marketa, ali sad sam ih dobio i mogu kupovat.

1 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Šefe, zar od tebe TD, ajooj, pa što sam ti skrivio bidan ja  {#}????

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam čemu ta briga o TU-ovima i TD-ovima? I tako ne utječu ni na što (samo Hvala utječe na zvjezdice), to je samo jednostavniji način da se kaže "Slažem se s tvojim postom." i "Ne slažem se s tvojim postom."

Inače, vezano za Market, i meni su stigle aplikacije koje se naplaćuju, uređaj kupljen u slobodnoj prodaji, T-Mo SIM.

I evo jedna fora igra, kao Tiny Wings, ali za Android.

~
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Nestajale su placene aplikacije nakon instalacije novog marketa, ali sad sam ih dobio i mogu kupovat.

Ali vratio si na stari Market?

ATJLučko, nisi mi odgovorio na pitanje

Trololololololo
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:12 (Šef).
14 godina
Šef kaže...
nsoul kaže...

Šefe, drag si mi bez obzira na TD, ali sada si malo i naporan he he he he {#}, idem ćorka, dižem se u 6 ujutro, imam muy posla za pomagati prijatelju, a još voziti 30 kilometara k njemu biciklom {#}!

Dobio sam jednu preporuku za xda forum i rješenje problema, kada stignem prvi si, makar na PP, dobiješ izvješće {#}, već lagano ćohohohorkam, ku noć!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 0:26 (ATJLučko).
15 godina

opet nije odgovorio na pitanje XD

dunno what to say, paid apps na curinom desireu gdje nisam se igrao sa market enablerom ne prikazuje paid apps, ni u kunama, ni u eurima. a meni prikazuje ovisno o operateru kojeg stavim, tmobile US, AU... na tele 2 smo oboje.

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Šef kaže...

...

Moje pitanje još uvijek stoji, a ti još nisi odgovorio.

LIX kaže...

dunno what to say, paid apps na curinom desireu gdje nisam se igrao sa market enablerom ne prikazuje paid apps, ni u kunama, ni u eurima. a meni prikazuje ovisno o operateru kojeg stavim, tmobile US, AU... na tele 2 smo oboje.

Pređite na TMobile  {#}{#}

Ili Bonbon, na njemu imate paid apps :)

Trololololololo
17 godina
Šef kaže...
ATJLučko kaže...
Šef kaže...

...

Moje pitanje još uvijek stoji, a ti još nisi odgovorio.

LIX kaže...

Pređite na TMobile {#}{#}

Ili Bonbon, na njemu imate paid apps :)

Nikad više Šefe, nikad više...

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
nsoul kaže...

nisam, novi market je ostao, i dobio sam paid aplikacije, samo kaj ih nemam u meniju negi moram trazit odredenu aplikaciju i onda mi ju prikaze s cijenom u kunama

15 godina
nsoul kaže...

nisam, novi market je ostao, i dobio sam paid aplikacije, samo kaj ih nemam u meniju negi moram trazit odredenu aplikaciju i onda mi ju prikaze s cijenom u kunama

ali nemas gumb za kupnju. barem ne na tele2.

16 godina
Android borbeni komplet

Ja sam T-mobile, pa još ništa...

Inače, uređaj iz slobodne prodaje, a kod T-mobile-a, simpa (prepaid) korisnik.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
nsoul kaže...

ali nemas gumb za kupnju. barem ne na tele2.

nemam

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Instaliran novi market i sve mi je tu Top Paid, Top New Paid, Top Free, Top New Free sve je tu osim filmova i knjiga. Mogli su barem knjige besplatne i besplatne filmove da puste jer ih ima :(

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne razumijem. Vip ima direktan ugovor sa Googleom preko Vodafonea (partnerstvo), a T-mobile samo sa Appleom za plaćanje.

Strašno čudno, mislim da bi tu mogla past i žalba od Austria Telecom-a, jer ni Austrijanci pod tom mrežom nemaju Paid apps...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Postavio sam još jučer pitanje android supportu.

Naravno, još se nitko nije udostojao javiti...
Ako se jave bacit ću ovdje odgovor.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Instaliran novi market i sve mi je tu Top Paid, Top New Paid, Top Free, Top New Free sve je tu osim filmova i knjiga. Mogli su barem knjige besplatne i besplatne filmove da puste jer ih ima :(

Wow! Imas i paid apps na webu?

Blago ti se... :)

redrum781 kaže...
Postavio sam još jučer pitanje android supportu.

Naravno, još se nitko nije udostojao javiti...
Ako se jave bacit ću ovdje odgovor.

Ja sam ih jucer pitao, nakon instalacije novog Marketa sam izgubio paid apps... Danas mi je odgovorio, cudo koliko moze teksta napisati samo da bi mi rekao da "rade na rjesavanju/istrazivanju problema"...

Trololololololo
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Yeap imam i na web-u Paid apps i na novom marketu sve radi odlicno 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Kako u ovaj stock widget News upogoniti vijesti? Do sad sam imao od sportneta, znaci napisao sam pod Add from url:www.hrsport.net/rss i funkcioniralo je. Kad sam htio updejtat vijesti, samo sam refreshao widget i mogao sam procitati. No, od jucer mi ne zeli refreshati vijesti. Mene zanima sto treba utipkati da on nadje rss? Ima li kakav program da on sam nadje koji je rss od stranice jer negdje ide rss.blabla.hr, a negdje www.blabla.hr/rss
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
Android borbeni komplet
evo jedna preporuka za sve koji nisu znali za ovo,a koriste Dolphin HD browser.Dakle, svima koji koriste Dolphin HD toplo preporučujem da si nabave add-on koji se zove "Browse Faster".Ime add-ona vam sve govori,znači donosi još brže surfanje internetom na već ionako superbrzom pregledniku,ali s ovim add-onom je još brži i ugodniji za korištenje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što točno radi?

~
17 godina
antimadridista kaže...
evo jedna preporuka za sve koji nisu znali za ovo,a koriste Dolphin HD browser.Dakle, svima koji koriste Dolphin HD toplo preporučujem da si nabave add-on koji se zove "Browse Faster".Ime add-ona vam sve govori,znači donosi još brže surfanje internetom na već ionako superbrzom pregledniku,ali s ovim add-onom je još brži i ugodniji za korištenje.

Da li to radi na sličnom/istom principu kao i fasterfox za mozillu?

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 22:31 (denix).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice