pa zato jer svaki provider ima svoj code. i sad je pitanje za koji code su oni enable-ali paid aplikacije...
mozda za ostale dođe kasnije, tko zna sto izvađaju.
pa zato jer svaki provider ima svoj code. i sad je pitanje za koji code su oni enable-ali paid aplikacije...
mozda za ostale dođe kasnije, tko zna sto izvađaju.
ja sam instalirao novi Market i sve je prošlo u redu na instalaciji,ali sada kad pokrenem Market on se samo sruši.Dali se još kome ovo događa? sad sam vratio na stari Market.
Evo nastavak testova antivirusnih programa za android:
AVG
Dr. Web
Eset (NOD)
Lookout
Norton
Webroot
Za one koji nisu pogledali evo rezultata:
Nisam gledao kako ih testira, na koji način, jer ovih dana ne stižem ništa, pa možeš li, molim te, ukratko opisat?
Stavio sam dr. Web, no ne nudi mi ono što ima Lookout - pronalazak izgubljenom mobitela, lock i wipe podataka u slučaju nestanka/krađe. Zasad imam dr. Web podešen za te viruse i sl. a Lookout za slučaj nestanka, no jedan (vjerojatno dr. Web) ću izbrisati.
Gle, stvarno...
Jesi li probao restartat?
Hm, sad nemam ni na web Marketu paid apps...
Sranje!
Prelijepo izgleda, no eto, moram na staro... :(
ja sam instalirao novi Market i sve je prošlo u redu na instalaciji,ali sada kad pokrenem Market on se samo sruši.Dali se još kome ovo događa? sad sam vratio na stari Market.
Gle, stvarno...
Jesi li probao restartat?
Hm, sad nemam ni na web Marketu paid apps...
Sranje!
Prelijepo izgleda, no eto, moram na staro... :(
S velikim zadovoljstvom vas mogu sve demantirati što se tiče paid apsa !
Kao 1, kada sam instalirao po dojavi novi market, blenuo sam, a gdje su "moje aplikacije", i tako cijeli dan, dok nisam dotaknuo gumb "menu", i gle čuda, ima tamo mojih apsa, tko kaže da nema! Sada se pitate, kakve to veze ima s paid apsima, e, pa ima !
Kao 2, do paid apsa možete doći, bar sam ja na HTC DHD-u došao, na slijedjeći način; tražite nešto konkretno, po pojmu, ja sam tražio "diving", ronjenje. I mam mi je izbacio i free apa i paid aps, u istom taksativnom nizu, jedne ispod druge !!
Jedna opaska; na HTC DHD-u imam 2.3.3 Gingerbread i najnoviji Broj software-a, javljeno već u temi HTC DHD, tako, možda i ovi detalji imaju nešto s tim u svezi !?
Šefe, zar od tebe TD, ajooj, pa što sam ti skrivio bidan ja ????
Ne znam čemu ta briga o TU-ovima i TD-ovima? I tako ne utječu ni na što (samo Hvala utječe na zvjezdice), to je samo jednostavniji način da se kaže "Slažem se s tvojim postom." i "Ne slažem se s tvojim postom."
Inače, vezano za Market, i meni su stigle aplikacije koje se naplaćuju, uređaj kupljen u slobodnoj prodaji, T-Mo SIM.
I evo jedna fora igra, kao Tiny Wings, ali za Android.
Ali vratio si na stari Market?
ATJLučko, nisi mi odgovorio na pitanje
Šefe, drag si mi bez obzira na TD, ali sada si malo i naporan he he he he , idem ćorka, dižem se u 6 ujutro, imam muy posla za pomagati prijatelju, a još voziti 30 kilometara k njemu biciklom
!
Dobio sam jednu preporuku za xda forum i rješenje problema, kada stignem prvi si, makar na PP, dobiješ izvješće , već lagano ćohohohorkam, ku noć!
opet nije odgovorio na pitanje XD
dunno what to say, paid apps na curinom desireu gdje nisam se igrao sa market enablerom ne prikazuje paid apps, ni u kunama, ni u eurima. a meni prikazuje ovisno o operateru kojeg stavim, tmobile US, AU... na tele 2 smo oboje.
...
Moje pitanje još uvijek stoji, a ti još nisi odgovorio.
dunno what to say, paid apps na curinom desireu gdje nisam se igrao sa market enablerom ne prikazuje paid apps, ni u kunama, ni u eurima. a meni prikazuje ovisno o operateru kojeg stavim, tmobile US, AU... na tele 2 smo oboje.
Pređite na TMobile
Ili Bonbon, na njemu imate paid apps :)
...
Moje pitanje još uvijek stoji, a ti još nisi odgovorio.
Pređite na TMobile
Ili Bonbon, na njemu imate paid apps :)
Nikad više Šefe, nikad više...
nisam, novi market je ostao, i dobio sam paid aplikacije, samo kaj ih nemam u meniju negi moram trazit odredenu aplikaciju i onda mi ju prikaze s cijenom u kunama
nisam, novi market je ostao, i dobio sam paid aplikacije, samo kaj ih nemam u meniju negi moram trazit odredenu aplikaciju i onda mi ju prikaze s cijenom u kunama
ali nemas gumb za kupnju. barem ne na tele2.
Ja sam T-mobile, pa još ništa...
Inače, uređaj iz slobodne prodaje, a kod T-mobile-a, simpa (prepaid) korisnik.
ali nemas gumb za kupnju. barem ne na tele2.
nemam
Instaliran novi market i sve mi je tu Top Paid, Top New Paid, Top Free, Top New Free sve je tu osim filmova i knjiga. Mogli su barem knjige besplatne i besplatne filmove da puste jer ih ima :(
Instaliran novi market i sve mi je tu Top Paid, Top New Paid, Top Free, Top New Free sve je tu osim filmova i knjiga. Mogli su barem knjige besplatne i besplatne filmove da puste jer ih ima :(
Wow! Imas i paid apps na webu?
Blago ti se... :)
Ja sam ih jucer pitao, nakon instalacije novog Marketa sam izgubio paid apps... Danas mi je odgovorio, cudo koliko moze teksta napisati samo da bi mi rekao da "rade na rjesavanju/istrazivanju problema"...
Yeap imam i na web-u Paid apps i na novom marketu sve radi odlicno
Što točno radi?
Da li to radi na sličnom/istom principu kao i fasterfox za mozillu?