Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.682.829
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, uzeo sam prije par dana LG-a X2 i ovaj unlock me iritira, može netko linkat nešto tipa na iphonu unlock. Hvala

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet

http://goo.gl/CKCxg

...ne znam kakav je lock screen na LG, ali mene je smetao na Desire-u pa sam si s ovim riješio situaciju.

14 godina
neaktivan
imba kaže...

Pozdrav, uzeo sam prije par dana LG-a X2 i ovaj unlock me iritira, može netko linkat nešto tipa na iphonu unlock. Hvala

https://market.android.com/details?id=com.jackdoit.lockbot&feature=search_result

A ima toga vjerojatno još podosta... Ima i free verzija. A ovu potraži po forumima predviđenim za to... :)

EDIT: preteko me već netko... :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 0:34 (trap).
15 godina
neaktivan
@imba ako ces ga rootat, ima na XDA mod koji pretvara lockscreen u cisti Android lockscreen, onaj slider.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Neznam dal je netko već spomenuo igru Shadow Guardian. Igra je inace namjenjena za Desire HD ili Samsung 9000 ali meni na obicnom desireu radi skroz ok sa procesorom na 1190MHz i postavkom na performance. Također su dobre i ostale HD igre kao NOVA, NOVA 2, Avatar, Dungeon Hunter 2, FastFive (na početku utrke trza, ali onda "krene")
Inace, vjerovali ili ne, igre imaju od 500-800 MB

Ostale nazive HD igara mozete naci na gameloftovoj stranici http://www.gameloft.com/android-games/top/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako mi se ne sviđa sučelje na mobu, postoje li aplikacije koje mjenjaju sučelje? npr. nesviđa mi se od ideosa i da to promjenim?

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imas razne launchere (GO Launcher, ADW...)

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

A može preporuka nečeg najboljeg?

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Mitsuoka kaže...

To ces pak morat po sebi (o ukusima se ne raspravlja) pa je meni najbolji Sense 2.1 + 3.0 na mome Desireu mada sam kratko vrijeme prije koristio i GO

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Mitsuoka kaže...

Launcher Pro Plus, Zeam Launcher, ADW Launcher, GO Launcher EX... biraj

http://androoolog.blogspot.com/
14 godina
Šef kaže...
Zvjerkan kaže...
Mitsuoka kaže...

Launcher Pro Plus, Zeam Launcher, ADW Launcher, GO Launcher EX... biraj

Može probati i sa slijedjećima;

1 Home ++,

2 Open Home

3 Open Home 6,

4 Tag Home,

5 Launcher 7,

6 Regina 3D launcher,

7 Zeam launcher,

8 Helauncher,

9 Open Home Gingerbread Skin,

10 For 2.2 + Tag Home,

11 Gingerbread Launcher,

12 Gingerbread launcher free

ima ih na bacanje, ali nekako su mi najbolji GO Launcher EX i Open Home 6, meni osobno {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
trap kaže...

Jel koristi tko Tele2 SMS aplikaciju za slanje web SMS-ova preko moba? Pitam jer meni nešto ne radi u zadnje vrijeme (moguće zbog GB-a?).

jel postoji takva app za t-kobile web sms?

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Je uspio ko aktivirat viber i pokrenut ga da radi?
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
14 godina
nsoul kaže...

da, bez problema...

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

mene zanima ako ROOTAM mob i ako promjeni ROM moguli ga vratiti u početno stanje? (pitam gluposti možda, al eto 1. mob s androidom pa eto :S)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

mene zanima ako ROOTAM mob i ako promjeni ROM moguli ga vratiti u početno stanje? (pitam gluposti možda, al eto 1. mob s androidom pa eto :S)

Možeš, vrlo lako vjeruj mi. Odrootao sam svoj mobitel 2-3 puta u zadnja dva tjedna. :)

EDIT: u biti, o kojem mobitelu govorimo? Desire je vrlo lako odrootati. Valjda ni sa drugima nije neka frka...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 0:14 (trap).
15 godina
neaktivan
trap kaže...
Zvjerkan kaže...

Možeš, vrlo lako vjeruj mi. Odrootao sam svoj mobitel 2-3 puta u zadnja dva tjedna. :)

EDIT: u biti, o kojem mobitelu govorimo? Desire je vrlo lako odrootati. Valjda ni sa drugima nije neka frka...

govorimo o malom fora mobu.. onak za zafrkanciju Ideosu, android 2.2 :), a što je s promjenom ROM-a? jer bitno mi je zbog garancije da nešto ne uje...

15 godina

pretpostavljam da se radi o x5, ovo ti je ultimativna tema za njega, kreni redom i citaj, jedina solucija da spoznas di sto kako

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1123

16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
nsoul kaže...

da, bez problema...

kako? instalirao sam viber ali nisam dobio mail s kodom, probao sam s jednim mailom prije mjesec dana a s drugim prije 2 tjedna i nista.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ekipa da li postoji browser za android u kojem se mogu otvorit 2 prozora/taba tako da mi u jednom svira mjuza sa jubitubija a na drugom da mogu normalno surfat?

Koliko sam skuzio ovaj defaultni, kad otvorim jubitubi i idem otvorit drugi prozor, jubitubi se pauzira i ne mogu slusat mjuzu osim ako nisam na tom prozoru :S

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne, uopce se to ne moze izvest... bezveze je da su tako ogranicili Youtube (aplikacija pogotovo nevalja)...
http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
Skini tunewiki pa probaj s njim. Malo eksperimentiranja sa stanicama, pjesmama... Mozda posluzi svrsi.
14 godina
nsoul kaže...
Igor666 kaže...
nsoul kaže...

da, bez problema...

kako? instalirao sam viber ali nisam dobio mail s kodom, probao sam s jednim mailom prije mjesec dana a s drugim prije 2 tjedna i nista.

pa jednostavno, instaliras, upises svoj broj moba, posalju ti activation code sa sms-om, upises code i to je to..ne kuzim gdje je problem. nema nikvi mail u igri..

16 godina
Igore, ali kad tu upisem broj, kaze mi da je Viber u beta fazi i da se registriram, sto jesam, ali nece da mi prihvati broj u aplikaciji i posalje sms.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
LIX kaže...

pretpostavljam da se radi o x5, ovo ti je ultimativna tema za njega, kreni redom i citaj, jedina solucija da spoznas di sto kako

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1123

Ma onaj u bonbonu je, super povoljno bio 450 kn mislim da za početnika u android svijetu čist ok :) No mene najviše zanima ako promjenim ROM mogu li ga vratiti na orginalni, ostalo manje bitno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 11:55 (Zvjerkan).
17 godina

Procitaj si malo na ovoj stranici:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=902061

EDIT:

Na svakom Androidu koji se zeli root-at prvo se stavi RECOVERY (slicno kao kod windowsa kad stavis Acronis i napravis image originalnih Windowsa pa poslije uvijek mozes vratit na pocetnu tocku).

Onda se restarta mob tj. boot-a se u recovery mod i napravi se backup, skine se i stavi se room na mob (u zip formatu),

boot-a se u recovery mod, nadje se taj rom i instalira se.

Ako dodje do zaj*** tj. taj rom ne valja/svidja se korisniku samo se ponovo boot-a u recovery i napravi se restore onog backup-a. 

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 13:39 (djigibao).
14 godina
sardax kaže...
Igore, ali kad tu upisem broj, kaze mi da je Viber u beta fazi i da se registriram, sto jesam, ali nece da mi prihvati broj u aplikaciji i posalje sms.

hm, a jesi upisao broj sa 09xxx ili samo 9xxxx ? znaci gore stavis croatia+385..i onda broj sa nulom. meni je sve proslo iz prve..jedino ako vise ne primaju beta testere...

i sad drugi put sam ga instalirao na drugom ROM-u i u 2 sec mi je dosla poruka i code u njoj...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 13:51 (Igor666).
16 godina
Ma sve sam kombinacije probao i nece. Ponovno cu ga reinstall, pa javim.
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
nsoul kaže...
Igor666 kaže...
nsoul kaže...

da, bez problema...

pa jednostavno, instaliras, upises svoj broj moba, posalju ti activation code sa sms-om, upises code i to je to..ne kuzim gdje je problem. nema nikvi mail u igri..

o ovom ti govorim, bio sam na njihovoj stranici i prijavio se ko tester, prije mjesec dana, i prije 2 tjedna s drugim mailom opet i ništa. možeš mi poslat svoj apk?

16 godina
Ja bih isto bio zahvalan na .apk download linku ili nesto slicno :) Hvala.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice