Ti antivirus programi samo usporavaju telefon, ništa korisno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel ima neka aplikacija gdje upišem ime igre ili programa koji imam na mobitelu i on mi je nađe?
jel ima neka aplikacija gdje upišem ime igre ili programa koji imam na mobitelu i on mi je nađe?
samo pritisni tipku search i upiši šta tražiš...u opcijama podesiš oćeš da ti traži samo kontakte/aplikacije ili što već želiš. Meni recimo preko toga također traži i rječi u engleskom rječniku pa nemam potrebu za otvaranjem aplikacije.
Jel znaš neki dobar widget gdje mi se pokazuju domaće vijesti?
U stvari ak imas preporuku za bilo kakav widget reci, nemora imat veze sa vijestima...
U stvari ak imas preporuku za bilo kakav widget reci, nemora imat veze sa vijestima...
postoji aplikacija za 24 sata, nisam ju probao pa ne znam da li ima widget
horvat andro app.nije widget ali zgodno.
Meni radi Market, ali nikako instalirat novi Facebook... Ne ide preko Marketa ni preko Applaneta...

ni meni. mislim da su poceli zezati rootane.
Ja sam jutros updatea-o face bez problema, samo mi je tek sada proradio chat kako spada
A, eno, drugima se updatealo... i na DeFrostu i bez njega...

A, eno, drugima se updatealo... i na DeFrostu i bez njega...
da, meni na defrostu sve ok, i chat radi bez problema...mozda su serveri preoptereceni ili sto..pricekaj do sutra..ili uninstaliraj stari pa onda probaj novi...
Sad mi je pala napamet jedna ideja :)
Da mi napravis backup s Titaniumom, taj backup posaljes (moze mailom) i ja onda taj backup restore-am :)
Moze slobodno i netko drugi (voljan) :D

Sad mi je pala napamet jedna ideja :)
Da mi napravis backup s Titaniumom, taj backup posaljes (moze mailom) i ja onda taj backup restore-am :)
Moze slobodno i netko drugi (voljan) :D
ali ako to napravim onda dobivas sve moje podatke (user name i password). inace nebi bio problem...ili nisam u pravu..?
U pravu si ;)
Dobar pokusaj sefa ;)
Pa sta, pobrise se keš i dejta i onda napravi backup i to je to, ne?
U pravu si ;)
Dobar pokusaj sefa ;)
Nooooo... propao mi plan za svjetsku dominaciju... :(
Igore, ma samo backupiraj bez tvog maila i lozinke (pobrisi data i cache od Faceboo aplikacije)... ;)

U pravu si ;)
Dobar pokusaj sefa ;)
Nooooo... propao mi plan za svjetsku dominaciju... :(
Igore, ma samo backupiraj bez tvog maila i lozinke (pobrisi data i cache od Faceboo aplikacije)... ;)
ajde nek ti bude :D salji mail :))
Evo uspjesno je stavljen FV 1.7 i mogu rec da mi je dosta brzi mob sad, pa ak nekog nes zanima nek pita
EZY-E, welcome aboard! :D
Nešto što sam vidio sad na XDA, radi se 2.6.34 kernel port za Hero. Dosta tog ne radi, ali je fora vidjeti kako ide. Pogledajte.
i šefe, nista ne javljas :) radi ili ne ?
i šefe, nista ne javljas :) radi ili ne ?
Ne radi... :(
Morat cu 'skuhat' svoju verziju DeFrosta, s novim FBom unutra... ili cekat novi DF update...
Deer Hunter 3D, Reckless Racing, Mini Gore, Battle Bears: Zombies
Sve su super!

Čekaj, Šefe, reci, kako ne radi? Samo ga vrati na zadnju verziju, prijavljuje FC ili...?
Čekaj, Šefe, reci, kako ne radi? Samo ga vrati na zadnju verziju, prijavljuje FC ili...?
Nece se updatea na zadnju verziju... na to sam mislio...
Mah, nije ni bitno toliko, ionako ga palim samo kad mi je potrebno nekog kontaktirat...

Jesi probao Root Explorerom izbrisati stari .apk (ako ti je "upržen" apk u ROM) i zatim restoreati Titanium?
EZY-E, welcome aboard! :D
Nešto što sam vidio sad na XDA, radi se 2.6.34 kernel port za Hero. Dosta tog ne radi, ali je fora vidjeti kako ide. Pogledajte.
A što je tako posebno u tom kernelu? E da, cemu sluze opcije: usb debugging i allow mock locations i da li da ih ostavim upaljenima? I jeli bolje spremati appove na sd karticu ili u mobu(znam da kad je neka aplikacija u mobu da je brza, ali jeli primjetna ta brzina?)?
Mock locations nemam pojma, a USB debugging za stvari tipa ADB. Iako kod nekih ROM-ova nisam mogao mountati SD na PC ako sam ugasio USB debugging, neki bug sigurno. A mislim da razlika u brzini nije primjetna. Razlike u kernelu, prakticno gledano, nemam pojma koje bi bile, ali eto, ako nekome znaci to, napisah :)
Hej djecaci. Imate teme o desireu pa se premjestite tamo sa romovima jer je bezveze da ostali koji imaju recimo X10 kao ja da o tome citam ovdje gdje se prica o programima za android. Lijepo zamoljavam.
Ne znam dali ga je vec netko stavio, ako je sori ljudi. uglavnom ima novi home replacment Spark ( ima besplatno na marketu), odmah da kazem da nije dobar ko launcher pro ili adw, ali mozda se nekom i svidi.