Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.675.696
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet

Ti antivirus programi samo usporavaju telefon, ništa korisno.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel ima neka aplikacija gdje upišem ime igre ili programa koji imam na mobitelu i on mi je nađe?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
16 godina
cuspajz kaže...

jel ima neka aplikacija gdje upišem ime igre ili programa koji imam na mobitelu i on mi je nađe?

samo pritisni tipku search i upiši šta tražiš...u opcijama podesiš oćeš da ti traži samo kontakte/aplikacije ili što već želiš. Meni recimo preko toga također traži i rječi u engleskom rječniku pa nemam potrebu za otvaranjem aplikacije.

Stoja
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel znaš neki dobar widget gdje mi se pokazuju domaće vijesti?

U stvari ak imas preporuku za bilo kakav widget reci, nemora imat veze sa vijestima... {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
16 godina
cuspajz kaže...

U stvari ak imas preporuku za bilo kakav widget reci, nemora imat veze sa vijestima... {#}

postoji aplikacija za 24 sata, nisam ju probao pa ne znam da li ima widget

BF:BC2 ingame nick: steve385
15 godina
cuspajz kaže...

horvat andro app.nije widget ali zgodno.

get doooooown !!!!
15 godina
Od kad sam updateao market vise mi nece skida aplikacije. Anyone else has this? Pokusao sam uninstalirati ali nije islo a brisanje cachea nije pomoglo.
16 godina
neaktivan
LIX kaže...
Od kad sam updateao market vise mi nece skida aplikacije. Anyone else has this? Pokusao sam uninstalirati ali nije islo a brisanje cachea nije pomoglo.

Meni radi Market, ali nikako instalirat novi Facebook... Ne ide preko Marketa ni preko Applaneta...

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina

ni meni. mislim da su poceli zezati rootane.

16 godina
Android borbeni komplet

Ja sam jutros updatea-o face bez problema, samo mi je tek sada proradio chat kako spada{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LIX kaže...

A, eno, drugima se updatealo... i na DeFrostu i bez njega...

14 godina
Šef kaže...
LIX kaže...

A, eno, drugima se updatealo... i na DeFrostu i bez njega...

da, meni na defrostu sve ok, i chat radi bez problema...mozda su serveri preoptereceni ili sto..pricekaj do sutra..ili uninstaliraj stari pa onda probaj novi...

16 godina
neaktivan
Probao sam sve sto mi je palo napamet... brisao Root Explorerom tamo u system, probao rucno skinut aplikaciju, probao preko Marketa i ne ide...

Sad mi je pala napamet jedna ideja :)

Da mi napravis backup s Titaniumom, taj backup posaljes (moze mailom) i ja onda taj backup restore-am :)

Moze slobodno i netko drugi (voljan) :D
14 godina
Šef kaže...
Probao sam sve sto mi je palo napamet... brisao Root Explorerom tamo u system, probao rucno skinut aplikaciju, probao preko Marketa i ne ide...

Sad mi je pala napamet jedna ideja :)

Da mi napravis backup s Titaniumom, taj backup posaljes (moze mailom) i ja onda taj backup restore-am :)

Moze slobodno i netko drugi (voljan) :D

ali ako to napravim onda dobivas sve moje podatke (user name i password). inace nebi bio problem...ili nisam u pravu..?

17 godina
neaktivan

U pravu si ;)

Dobar pokusaj sefa ;)

:)
16 godina
neaktivan

Pa sta, pobrise se keš i dejta i onda napravi backup i to je to, ne?

:D
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 21:12 (Proz0r).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

U pravu si ;)

Dobar pokusaj sefa ;)

Nooooo... propao mi plan za svjetsku dominaciju... :(

Igore, ma samo backupiraj bez tvog maila i lozinke (pobrisi data i cache od Faceboo aplikacije)... ;)

14 godina
Šef kaže...
logic kaže...

U pravu si ;)

Dobar pokusaj sefa ;)

Nooooo... propao mi plan za svjetsku dominaciju... :(

Igore, ma samo backupiraj bez tvog maila i lozinke (pobrisi data i cache od Faceboo aplikacije)... ;)

ajde nek ti bude :D salji mail :))

15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Evo uspjesno je stavljen FV 1.7 i mogu rec da mi je dosta brzi mob sad, pa ak nekog nes zanima nek pita  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

EZY-E, welcome aboard! :D

Nešto što sam vidio sad na XDA, radi se 2.6.34 kernel port za Hero. Dosta tog ne radi, ali je fora vidjeti kako ide. Pogledajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

i šefe, nista ne javljas :) radi ili ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Khm, ovo je postala HTC tema :(... moze neko preporuciti neku dobru 3d igru, probao sam sve Gameloftove(osim Uno -.-), onda one glupave 3d igre(toonwarz,mystique...), fifa10,real f.10... sad imam speedx 3d i fifu na mobu(od 3d) i dosadile su. Mozda je neka izasla u meduvremenu a ja neznam za nju... p.s. pocket legends probao...
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

i šefe, nista ne javljas :) radi ili ne ?

Ne radi... :(

Morat cu 'skuhat' svoju verziju DeFrosta, s novim FBom unutra... ili cekat novi DF update...

N3N0 kaže...
Khm, ovo je postala HTC tema :(... moze neko preporuciti neku dobru 3d igru, probao sam sve Gameloftove(osim Uno -.-), onda one glupave 3d igre(toonwarz,mystique...), fifa10,real f.10... sad imam speedx 3d i fifu na mobu(od 3d) i dosadile su. Mozda je neka izasla u meduvremenu a ja neznam za nju... p.s. pocket legends probao...

Deer Hunter 3D, Reckless Racing, Mini Gore, Battle Bears: Zombies

Sve su super!

16 godina
neaktivan

Čekaj, Šefe, reci, kako ne radi? Samo ga vrati na zadnju verziju, prijavljuje FC ili...?

16 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Čekaj, Šefe, reci, kako ne radi? Samo ga vrati na zadnju verziju, prijavljuje FC ili...?

Nece se updatea na zadnju verziju... na to sam mislio...

Mah, nije ni bitno toliko, ionako ga palim samo kad mi je potrebno nekog kontaktirat...

16 godina
neaktivan

Jesi probao Root Explorerom izbrisati stari .apk (ako ti je "upržen" apk u ROM) i zatim restoreati Titanium?

15 godina
protjeran
Proz0r kaže...

EZY-E, welcome aboard! :D

Nešto što sam vidio sad na XDA, radi se 2.6.34 kernel port za Hero. Dosta tog ne radi, ali je fora vidjeti kako ide. Pogledajte.

A što je tako posebno u tom kernelu? E da, cemu sluze opcije: usb debugging i allow mock locations i da li da ih ostavim upaljenima? I jeli bolje spremati appove na sd karticu ili u mobu(znam da kad je neka aplikacija u mobu da je brza, ali jeli primjetna ta brzina?)? 

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

Mock locations nemam pojma, a USB debugging za stvari tipa ADB. Iako kod nekih ROM-ova nisam mogao mountati SD na PC ako sam ugasio USB debugging, neki bug sigurno. A mislim da razlika u brzini nije primjetna. Razlike u kernelu, prakticno gledano, nemam pojma koje bi bile, ali eto, ako nekome znaci to, napisah :)

17 godina
neaktivan

Hej djecaci. Imate teme o desireu pa se premjestite tamo sa romovima jer je bezveze da ostali koji imaju recimo X10 kao ja da o tome citam ovdje gdje se prica o programima za android. Lijepo zamoljavam.

:)
15 godina
Android borbeni komplet

Ne znam dali ga je vec netko stavio, ako je sori ljudi. uglavnom ima novi home replacment Spark ( ima besplatno na marketu), odmah da kazem da  nije dobar  ko launcher pro ili adw, ali  mozda se nekom i svidi. 

jeremija

0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice