Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.684.513
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Meni je ovo dosta zgodno jer koristim jednog i na kompu (Classic skin :) ) i imam samo jednu plejlistu koju exportam pa stavim na SD skupa s m3u fileom koji pointa na fileove u tom folderu a dosta playera imaju problema s ovim za razliku od Winampa.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

koliko vas koristi navigaciju ? koju ? ja nazalost nisam imao jos priliku upotrijebiti ju. ne znam ni dali radi onaj "navigation" koji dobijes sa mobom. cuo sam da motonav ne radi lose.

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet

xperia x10. motonav.

:)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

HTC Hero, Navigon. Radi predobro. Karte za Hrvatsku su predobre, nisam vidio detaljnije, dok ne mogu isto reći za Srbiju, u Novi Sad su nacrtali 2 ceste i to je to.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

jesu karte vec u njemu ili moras skidat ? ja sam mijenjao memorijsku pa pretpostavljam da moram skinit.

jos jedno pitanje. imam film na kompu 720p je rezolucija, velicine nekih 4 Gb. Dal bi trebo prvo convertirat film pa onda ga stavit na mob ili da ga samo tako stavim ? hoce li mi stekat kod reproduciranja ? I da imam rock player.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
steve90 kaže...

jesu karte vec u njemu ili moras skidat ? ja sam mijenjao memorijsku pa pretpostavljam da moram skinit.

jos jedno pitanje. imam film na kompu 720p je rezolucija, velicine nekih 4 Gb. Dal bi trebo prvo convertirat film pa onda ga stavit na mob ili da ga samo tako stavim ? hoce li mi stekat kod reproduciranja ? I da imam rock player.

Rađe si konvertiraj na rezu od moba, nećeš izgubiti na kvaliteti a film će raditi kako spada i manje će zauzimati prostora tako da je to win-win situacijaCool

Stoja
16 godina
Android borbeni komplet

imas nesto kao preporuku za konvertiranje ? rock player podzrava titlove ? ne moram ih "lijepiti" na sliku prilikom konvertiranja ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Ja koristim format factory, radio odličan posao za konvertiranje za SE w995, na desire-u još nisam imao potrebe da konvenrtiram video, jer nemam nikakve HD klipove na kompuBelji se

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tetak mi na njegovom herou koristi navigon, odveo ga iz rijeke u dubravu bez probleme, kroz sve ceste i ceszice u dubravi, do njegove kuce...
nemam komentara, ja se vozio s njim...
mislio sam da mobitli nisu tako precizni, ostao sam iznenađen !
50Niggas
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet
steve 90, skini si any dvd converter, i odaberes pod profil- android, odaberes film/filmove i paste-as na mob :)
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja obično koristim Total Video Converter. Osobno volim imati kontrolu nad postavkama. Podesim rezoluciju i framerate, a ostalo ostavim više manje kao i na izvornoj datoteci. Btw. koliko bi uopće trebao/mogao biti framerate? Ja stavim na 24 obično, jeli to ok? Mislim, meni izgleda ok.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Winamp mi nikada nije sjeo, koristio wmp do prije pola godine, sad sam na mediamonkeyu :D

Meni je ovaj stock player od froyoa čist ok.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz

eto novog korisnika androida i desire-a istodobno :)

jucer usao u happy familly, pa se jos totalno gubim i molim za razumijevamje, hvala

ugl, zanima me dal ovaj vPlayer moze ucitat tilove?

mic
16 godina
Android borbeni komplet

u koju vrstu datoteke konvertirate ? u 3gp ili da ostavim u .mkv kako mi je trenutno ?

sto se tice navigacije, sad mi je nekih 10 min trazio signal i nije me pronasao. jel problem to sto nemam pristup internetu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

konvertiraš u mp4 sa h 264 codecom. a za navigaciju, ako si vani onda nije normalno. treba oko minute obično

16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

u koju vrstu datoteke konvertirate ? u 3gp ili da ostavim u .mkv kako mi je trenutno ?

sto se tice navigacije, sad mi je nekih 10 min trazio signal i nije me pronasao. jel problem to sto nemam pristup internetu ?

MP4

Btw. Rock player ne prepoznaje titlove, probao sinoć.

3D Designer
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

EDIT:kriva tema

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 13:02 (Kordy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

konvertiraš u mp4 sa h 264 codecom. a za navigaciju, ako si vani onda nije normalno. treba oko minute obično

Primijetio sam da je konvertiranje sa h264 znatno sporije od mpeg4, dok mi razlika u kvaliteti baš i nije vidljiva na mobu.

3D Designer
16 godina
Android borbeni komplet

Evo upravo rip-ao sve filmove za svoj Desire na 400x240 @ 24Fps-a,

10 filmova je bilo gotovo u manje od 1 sat, kvaliteta je jedva vidljivo losija, a sada svaki zauzima 350mb prostora.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto ne u nativnoj rezi moba?

16 godina
logic kaže...

Zasto ne u nativnoj rezi moba?

Nema se mjesta, a kao sto rekoh kvaliteta je jedva vidljivo losija, sada mi stane duplo vise filmova :)

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
17 godina
neaktivan

Pa koliko ti filomova treba u mobu? Ja stavim dva kad idem u goste na par dana.

16 godina
logic kaže...

Pa koliko ti filomova treba u mobu? Ja stavim dva kad idem u goste na par dana.

Ma pod Vjeronaukom kad se covjek zalaufa o komunistima, titu i bogatasima, onda Glazbeni, Likovni zena uvijek prica cijeli sat.... kada se ide u skolu Busom a nema drustvoa (15min voznje)

Tako da se obavezno svaki dan odgleda barem jedan film, nekada i vise kad stari pop*zdi i stjera me sa kompjutera (zbog buke istoga, 8 1500rpm ventova + 2x 4000rpm na grafi i nekoj Hp-ovoj verziji Delte nisu izrazito tiha kombinacija)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 20:38 (zaki).
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Treba se skinuti i staviti u pripadajući folder na memorijskoj kartici. Pogledaj PP.

15 godina
Android borbeni komplet

Zanima me postoji li koja aplikacija ili pak način da se pokrenu JAR, JAD ili JAVA EMULATOR fileovi? Probao sam instalirati, ali ne želi na HTC Desireu!  Hvala na odgovoru!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj ovo.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

pozz ljudovi....

napiso sam vec da sam nov i postavio jedno pitanje pa me niste bas dozivjeli....

no ugl, procito sam svaki post u ovih 19 strana i sastavio listu aplikacija koju zelim, a sad trebam samo vasu kratku pomoc, posto vi vec sa svakom imate iskustva tj znate ono sto me zanima....

dakle, ja cu nabrojat zeljene aplikacije, a vi bi mi samo trebali rec dal je ona potpuno besplatna (cijela) na marketu ili se treba skinut shemom google pa apk da bi dobio full opcije...

fakat bi mi usparali puuuuno vremena a odgovor je skoro pa tipa DA/NE....

pa ajmo:

1. Locale (ono za ton, jacinu svjetla itd na jednom mjestu)

2. battery life

3. ringdroid (zvono dolaznih ili alarma) --dal moze i zvono poruke?

4. silentmode (brz odabir silent/vibra/normalno)

5. fring (msn, skype....)

6. dolphin hd

7. quick settings (najcesce postavke na jednom mjestu, ide u status bar)

8. documents to go

9. nimbuzz (razgovori prek skypea)

10. google translate

11. handcent sms (sms manager)

12. ona navedena aplikacija za TELE2, da se mogu slat free poruke s neta (dakle kak se zove tocno ta app)

13 imdb

14. appmonster (app manager) --- dal trebam to ako bih skinuo i system panel

15. system panel

16. rock player (video player)

17. floating image (picture viewer)

18. smart measure (udaljenost i visina pomocu kamere)

19.paintjoy

20. real calac

21.ebuddy (omogucava razne chatove fejs, msn, bla)

22.camera360

23.launcherpro

i nest igara.

24.hero of sparta

25. nfs shift

26. angry birds

27. robodefence

eto, i nije tolko OT posto je to (bit ce) ujedno i moj android borbeni komplet....

fala unaprijed ljudi

mic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobar ti komplet ;)

Imaces 10 programa za podesavanje jednih te istih stvari i pet programa za chat ;) A ostalo su playeri i programi za kameru ;)

Mislis li ti telefonirati ;)

16 godina
neaktivan
the55mic kaže...

pa ajmo:

1.

2.

3.

4.

5. fring (msn, skype....) -> MSN Droid, FREE je, a Skype je izašao za android

6.

7.

8.

9.

10.

11. handcent sms (sms manager) -> FREE (ja sam skinuo sa XDA foruma)

12.

13

14.

15.

16. rock player (video player) -> FREE

17. floating image (picture viewer) -> FREE

18.

19.

20.

21.

22.camera360 -> NIJE FREE, DEMO verzija je u potpunosti funkcionalna ali ima adove

23.

i nest igara.

24.

25.

26. angry birds -> FREE

27.

Ostalo ne znam.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:13 (Minoza).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

hehe, pa tu i tamo :P

mislim ova lista je isto tako otvorena i za prijedloge posto nezz tocno sta svaki od tih programa radi osim ono sto znam iz vasih postova...

dakle logic, i ostali, ako ima npr 3 app-ova za iste stvari, slobodno velite, bzvz 2. 8. i 4. su ti skoro pa za iste stvari od tog ti je najbolji 4. otvoren sam za prijedloge,

no PRIMARNA stvar koja me zanima je ovo free/google.apk :))))

mic
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice