Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.446.890
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa jer nemas google keyboard, barem ne zadnju verziju.
Kao prvo, ako si imao prije instaliran Google Keyboard to ti je automatski onemogućeno (bar je meni bilo) tako da moraš otići u postavke -> Search i tu omogućiti to. Kao drugo, kada ideš pisati u adresnu traku, ne pojavljuje ti se traka na tipkovnici di je to. Odi pisati poruku pa vidi pojavljuje li ti se G.
Kad sam prije swipeom prolazio po npr M O Z E M O
Ponudio mi je"MOŽEMO"
Sad baš moram proći kroz Ž :(
P.S. znam da radi ako ugasim naša slova, al je prije radilo na oba, što je bilo puno lakše!
koristi li ko nasa patrola app ??? vrlo korisna za izbjegavanje radara i kazni ....mene je spasila par puta, vec se isplatila, mada je free svakako
Your hardware does not support this aplication,sorry
Radi se o Mtk 6735(8 core) i Mali 720 Mp3 grafici te Androidu 6.0
Dali je moguće da je taj hardwer preslab....?

2013 facebook app, messenger ni ne treba, samo skines jedan apk, ima tu na forumu psotavljo sam link vec, koji zavara fejs pa mozes koristiti chat unutar aplikacije..meni na samsung s2 radi sve ko podmazano, nije mi jos palo na pamet skidat novu verziju fejsa + messenger, jede ram, steka, jede podatke i samo glupost ubacuju unutra
moze link? ja ga ne nađem
http://beste-apps.chip.de/android/app/facebook-chat-enabler-reborn-feat-helper-android-app,cxo.74293496/
Odgovor za korisnika OSA a i za sve ostale koje ne žele koristiti na Facebook aplikaciju Messenger
Može preporuka za neku aplikaciju za čišćenje mobitela - tipa CCleaner i da li je potrebna uopće?
Isto pitanje i za antivirus.
Mobitel je M8 i nije rootan.
Može preporuka za neku aplikaciju za čišćenje mobitela - tipa CCleaner i da li je potrebna uopće?
Isto pitanje i za antivirus.
Mobitel je M8 i nije rootan.
Ako želiš osloboditi prostor na mobitelu, možeš koristiti CCleaner. Što se tiče antivirusa, vidi ovo.
CC cleaner mi je toliko stete nanio da sam morao da mobac nosim u servis...pazljivo sa tim aplikacijama, dakle, ne preporucujem
Da nije možda Clean Master bio u pitanju? CCleaner za Android ti nikako ne može nanijeti štetu jer on briše samo ono što se sigurno može obrisati (cache aplikacija, popis poziva, SMS i slično). Kad brišem, uvijek mi je označeno sve i nikad ni najmanjeg problema. S druge strane, Clean Master mi je znao jako usporit mobitel jer on briše apsolutno sve.
Lijep pozdrav
Moj telefon je Xiaomi Redmi note 3 pro
Imam problem sa audio prikljuckom
Kada umetnem slusalice, zvuk na njih je izoblicen, no sa zvučnicima je zvuk jasan.
Probao sam vise slusalica isto tako i zvucnika
Primjetio san da slusalice prepoznajr kao headset
Pokusao sam koristenjem aplikacije Soundabout no bezuspješno
Meni se cini da je ovo problem rekognacije tj softwera
Hvala

Da nije možda Clean Master bio u pitanju? CCleaner za Android ti nikako ne može nanijeti štetu jer on briše samo ono što se sigurno može obrisati (cache aplikacija, popis poziva, SMS i slično). Kad brišem, uvijek mi je označeno sve i nikad ni najmanjeg problema. S druge strane, Clean Master mi je znao jako usporit mobitel jer on briše apsolutno sve.
Da li ima onda smisla koristiti ovu aplikaciju ako već koristim CCleaner? Mobitel je HTC One M8 (ne rootani)
Ta aplikacija ti radi isto što i CCleaner pa ako već koristiš CCleaner nije potrebno koristiti tu aplikaciju.
Jeli ima neka aplikacija koja mob spaja na net? Nekad mi trazi lozinku za wifi... pa pisanje lozinki ide mi na zivce vise.
Lijep pozdrav
Moj telefon je Xiaomi Redmi note 3 pro
Imam problem sa audio prikljuckom
Kada umetnem slusalice, zvuk na njih je izoblicen, no sa zvučnicima je zvuk jasan.
Probao sam vise slusalica isto tako i zvucnika
Primjetio san da slusalice prepoznajr kao headset
Pokusao sam koristenjem aplikacije Soundabout no bezuspješno
Meni se cini da je ovo problem rekognacije tj softwera
Hvala
ja sam taj problem imao sa oba kineza šta sam imao.. rješenje: jednostavno mora sam pronaći slušalice koje rade ok na uređaju
prije su radile, onda odjednom ovo
Pozdrav ekipa, novi sam u temi te trebam par savjeta.
Dakle trebam jednu aplikaciju za snimanje poziva koja bi savršeno radila može biti i free ali bi za kvalitetnu odvojio i koju kunu, te trebam aplikaciju koja bi detaljno pratila kad se spajam na data promet i da mi bilježi koliko sam dugo bio na data prometu i koja potrošnja te koje aplikacije, te da također to isto radi i za WiFi... jer vodim borbu za svojim operaterom, jer na detaljnom mjesečnom ispisu prometa skoro svaki dan imam spajanje na data promet u razdoblju od 22-06h a u tom razdoblje najčešče spavam i dok spavam imam naviku isključiti WiFi i data promet a oni meni uredno bilježe da imam spajanje i skidaju po 5-10Mb prometa. Inaće radi se o Galaxy S7 Edge uređaju
I ja sam danima tražio točno te programe. Za Redmi Note 3 pro.
I onda mi dobri ljudi s foruma napišu da Miui pa defaultu ima snimanje razgovora i kontrolu prometa prema GPRS-u i wi-fi-u. Mislio sam da se ti programi mogu pronaći na netu, ali izgleda da su sistemske aplikacije.
A sve one koje sam prije probao, nisu me baš oduševile :(
Ako ti naletiš na neke koje dobro radi, obavezno javi, vjerojatno ima mnogo zainteresiranih!
Čak i kad pronađeš neke koje ne rade na tvom mobitelu, slobodno javiš, možda nekome uštedi vremena.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm
Molim vas preporuku besplatne aplikacije da kad mobitel dođe do 100 % da napravi bilo kakav zvuk hvala.
link aplikacija radi puno više od toga, detaljne analize o bateriji utemeljenje na znanosti
ovisi koji android ima, mislim da je to dostupno samo na nougat-u, ja na marshmalowu to nemam
I ja sam na marshmalowu pa imam. Možda je do proizvođača. Eto Xperia Z2 to ima.
Nema ja to mobitel je samsung galaxy SM-A510F A5 2016 Marshmallow glupi mob nedaje nikakvu obavjest nema ni lapicu.