Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.446.896
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molio bih da mi predložite nekoliko zanimljivih igara sa marketa, zbilja mi bude ponekad dosadno a ne znam šta da igram haha :D
Molio bih da mi predložite nekoliko zanimljivih igara sa marketa, zbilja mi bude ponekad dosadno a ne znam šta da igram haha :D
Badland - ovo mi je osobno najbolja igra dosad na androidu
Geometry Dash - svaka greška se skupo plaća, ovo je Dark Souls casual igara
Reaper - akcijski RPG s odličnim kontrolama
Ekipa, treba mi neki dobar kalkulator, ali da ima mogučnost widgeta.
Ako itko zna kakav, zlata bi vrijedilo ?
Možeš probati moju igru na play-u : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nik02.raceme&hl=en
Ukoliko ti se svidi , učinio bi mi dobro da šeraš link na kakvoj društvenoj mreži ukoliko si aktivan na kojoj.
Ili možda :
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nik02.SMASHHH
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nik02.TicTacToe
Pozdrav i uživaj !
Pozdrav,imam mobitel samsung galaxy s duos i kupio sam memorijsku karticu za njega..Problem je u tome što mi ne "sejva" aplikacije,slike,igre itd. na memorijsku,nego na mob.
Tako da nemogu niš skinut jer mi odma dolazi obavjest da je memorija telefona puna,a na memorijsku mi neće da prebaci.
Novi sam u andorid sistemu pa ako može pomoć :)
Pozdrav,imam mobitel samsung galaxy s duos i kupio sam memorijsku karticu za njega..Problem je u tome što mi ne "sejva" aplikacije,slike,igre itd. na memorijsku,nego na mob.
Tako da nemogu niš skinut jer mi odma dolazi obavjest da je memorija telefona puna,a na memorijsku mi neće da prebaci.
Novi sam u andorid sistemu pa ako može pomoć :)
Postavke - Pohranjivanje - Zadano Mjesto pohranjivanja - SD Kartica
Ekipa, treba mi neki dobar kalkulator, ali da ima mogučnost widgeta.
Ako itko zna kakav, zlata bi vrijedilo ?
Ja sam koristio ovoga na loockscreenu, mislim da ima i za normalan widget onda Widget Calculator
A imas ih dosta za isprobati :)
https://play.google.com/store/search?q=widget%20calculator
Ja sam koristio ovoga na loockscreenu, mislim da ima i za normalan widget onda Widget Calculator
A imas ih dosta za isprobati :)
https://play.google.com/store/search?q=widget%20calculator
Tnx man!
Ima ih, probao sam nekolicinu, ali mi ne daje widget.
Ovaj se čini ok.
Ma dovoljan mi je i onaj stock, ali mi ne daju opciju za postotak na widgetu.
jel postoji ikakav način da se backup sony xperie z1 prebaci na samsung galaxy s5? jel postoji kakva aplikacija? pokušavao sam preko smart switcha, samsung kiesa, ali bezuspješno. jel ima tko kakvu ideju?
S5, m-zaba, android aplikacija.
Gospođa na šalteru mi je dala sve podatke, ali kad dođem do dijela kada moram pin izabrati imam tipkovnicu na zaslonu (u aplikaciji), te što god pritisnem ne vrijedi.
Brojeve ne prima, OK ne radi, BACK ne radi, stisnem na mjesto gdje moram pisati, ali ni to ne radi.
Morati ću ih zvati, ali ne vidim moguće rješenje osim da updateaju aplikaciju, jer očito je softverski problem.
EDIT: Nakon razgovora sa osobama zaduženima za aplikaciju zaključeno je sljedeće:
Nove verzije androida imaju neku zaštitu od aplikacija koje imaju mogućnost vidjeti što se događa na screenu, te zbog toga nije radila PIN tipkovnica. Uklanjanjem te aplikacije (Lux auto brightness), tipkovnica je proradila. Također postoji još par aplikacija koje imaju tu mogućnost: gesture launcher, echo lockscreen te softbuttons lite.
http://mob.hr/here-mape-dostupne-i-na-androidu/
HERE Nokia beta mape na Androidu 4+. Skidajte dok je

Može li mi netko objasniti u čemu je problem ako se 3G oznaka pokazuje na mobitelu(mobilni internet), a spojen je samo na wi-fi i sve ostalo je isključeno?
(Tele2 - signal je pun, a Android je v4.2.1)
Može li mi netko objasniti u čemu je problem ako se 3G oznaka pokazuje na mobitelu(mobilni internet), a spojen je samo na wi-fi i sve ostalo je isključeno?
Probaj ugasiti pa ponovno upaliti uređaj.

Probaj ugasiti pa ponovno upaliti uređaj.
Nije mobitel kod mene, ali to je napravljeno i opet ista stvar. Doticna osoba mi je spomenula da je taj 3G malo veci font size i da stalno stoji upaljen bez obzira sto je podatkovni i roaming off. Kada ukljuci podatkovni onda se pojavi manji 3G i može koristiti mobilni internet, a dok je samo ovaj veliki 3G onda ne i uz njega zna stajati H+. Ne znam šta bi taj veci 3G trebao predstavljati. Inace mobitel je dual sim i sim je ubacen u prvi utor WCDMA pa možda ima neke veze s tim.
Imate kakvu preporuku za costum ROM za galaxy s3?
Cyanogenmod, LeWa OS, MIUI...
Recimo kada sam vani na poslu u blizini kuće, recimo uhvati na rubu dometa wifi ali on jednostavno ne radi. Da bi wifi radio trebam ici 5-8 metara bliže.
Stvar je u tome sto mi mob automatski pogasi 3g i prelazi na wifi koji ne radi. Dali se može kako u postavkama odrediti da prelazak sa 3g na wifi prijede kada bude signal nesto bolji.
Jel ima neka aplikacija da nedozvoljava automatko pokretanje aplikacija, npr meni dođe sms poruka i odmah mi pokrene Fac.Mesenger,Mireo navigaciju,,,,,
Znam za Greenify, a jel ima još neka slična a da nije potreban root.
AOSP NEAT ROM :)
Nakon stavljanja Nova Launchera, sada više nemam Acu Weather Widget, jel se može kako ponovo postaviti ?
Pozdrav!
Dakle, ovako. Skinuo sam igru FIFA 15 sa Google Playa, instalirao i sve, i kada igram igra mi uzasno steka, osim kada bude poluvrijeme kad igraci idu u svlacionicu, btw u menu-u je sve super. Postoji li nacin da mi igra ne steka? Mobitel je Sony XPERIA miro. ;)
Pozdrav!
Dakle, ovako. Skinuo sam igru FIFA 15 sa Google Playa, instalirao i sve, i kada igram igra mi uzasno steka, osim kada bude poluvrijeme kad igraci idu u svlacionicu, btw u menu-u je sve super. Postoji li nacin da mi igra ne steka? Mobitel je Sony XPERIA miro. ;)
Xperia Miro je slaba za tu igricu...
Pozdrav!
Xperia Miro je slaba za tu igricu...
A recimo jel bi mi radile neke druge igre koje su oko 1GB velike?
Ne
Apollo, Rocketplayer, Google Music.. probaj :)