Android aplikacije, igre i problemi izdvojena tema

poruka: 3.283
|
čitano: 1.446.697
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Android aplikacije, igre i problemi

HotSpot Xperia x8 root i Galaxy tab 2 7.0 

Dali je moguce napraviti da je xperia x8 kao router za galaxy tab 2 i da se podatkovni racun trosi s xperie ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android aplikacije, igre i problemi
L1nNk kaže...

HotSpot Xperia x8 root i Galaxy tab 2 7.0 

Dali je moguce napraviti da je xperia x8 kao router za galaxy tab 2 i da se podatkovni racun trosi s xperie ?? 

Da ako imaš mogućnost postaviti hotspot na xperiji x8 ali biti će ti brzo paket data potrošen.

Poželjno je stisnuti HVALA
15 godina
neaktivan

Može preporuka neke dobre aplikacija za alarm ??

Samsung Galaxy SIII mini :)
14 godina
goranbm kaže...

Može preporuka neke dobre aplikacija za alarm ??

http://www.bug.hr/appdana/walk-me-up-alarm-clock/540.aspx

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan

Zna li netko koju aplikaciju za pracenje broja poslanih sms-ova?

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

Zna li netko koju aplikaciju za pracenje broja poslanih sms-ova?

mozda ova

13 godina
neaktivan

iman htc desire 2.2 andoid heh  .... pojavia mi se problem  kad god uključin imenik ( people ) pojavi mi se force close  i kod upisivanja brojeva također .... problem mi je i hitno je molia bi pomoć gugla san al ništa korisno nisan naša  reset na tvorničke postavke ne pomaže
{#}

Pokušavan bit razuman ali ti i dalje ne govoriš ono šta želin čut .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
UlsarTheGreat kaže...

iman htc desire 2.2 andoid heh  .... pojavia mi se problem  kad god uključin imenik ( people ) pojavi mi se force close  i kod upisivanja brojeva također .... problem mi je i hitno je molia bi pomoć gugla san al ništa korisno nisan naša  reset na tvorničke postavke ne pomaže
{#}

Probao si ova dva reseta? Znaš da njime gubiš sve aplikacije i podatke ako ih nisi nekako spremio?

1. RESET 2. RESET

Neznam dal se to može i kod Desirea, probaj ovo:

Restart phone, when "quietly brilliant" appears press the down volume key and keep it pressed until it vibrates, entering safety mode - It works, no problem with calls, but almost no other 3rd party app works.

Ili ovo:

) Go into your settings

2) Applications
3) Manage aplications click on the tab that says all and find dialer, contacts (time brišeš sve podatke o kontaktima).
4) Click on it and then click on clear data and clear cache if aplicable 
5) Disconect the battery (take it out) then restart your phone back up
13 godina
neaktivan
Fala ovo cu sigurno sacuvat al sazna san u cem je problem android markt ili google playstore ..kako se vec kome zove , njegov update mi je blokira imenik samo san ga pobrisa i sad sve radi ko prvi dan :) , izgubia san cilu noc trazeci na kraju san pocea brisat sve aplikacije dok nisan pobrisa playstore .
13 godina
neaktivan
Neda mi uredjivat poruke dok san na mobu. inace savjet ako neko bude ima slican problem nemojte brisat nista iz imenika :) ja iz ocaja pobrisa .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pozdrav! Imam Galaxy nexus i zvučnik, tj. zvuk na mobu je po meni jako loš za mobitel koji toliko košta. Imao sam SGS 3 i iste pjesme imam i zvuk je 3 puta bolji na SGS 3. Čitao sam da se puno ljudi žali na zvuk na Nexusu, nijedan defaultni ton za poruku praktički ne mogu čuti pa sam instalirao program sa zvukovima za sms. Ali zvuk nije dobar. Postoji li kakav program a da je dobar za pojačavanje zvuka na mobitelu? Jer bolji je zvuk na maminom mobu Nokia C1 nego na mom smartphoneu, žalosno ali istinito. Hvala na odgovorima.

Stjepan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stjepanzg kaže...
Pozdrav! Imam Galaxy nexus i zvučnik, tj. zvuk na mobu je po meni jako loš za mobitel koji toliko košta. Imao sam SGS 3 i iste pjesme imam i zvuk je 3 puta bolji na SGS 3. Čitao sam da se puno ljudi žali na zvuk na Nexusu, nijedan defaultni ton za poruku praktički ne mogu čuti pa sam instalirao program sa zvukovima za sms. Ali zvuk nije dobar. Postoji li kakav program a da je dobar za pojačavanje zvuka na mobitelu? Jer bolji je zvuk na maminom mobu Nokia C1 nego na mom smartphoneu, žalosno ali istinito. Hvala na odgovorima.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.equalizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmVxdWFsaXplciJd imas ovo

16 godina
neaktivan

Hvala ti puno, instalirati ću pa ću vidjeti ima li poboljšanja.

Stjepan
13 godina

Pozz,

imam jedan problem na mom Galaxy Nexusu (CM 10.1 (Android 4.2.2) ), naime kada probam prikljuciti USB stick sa OTG kabelom on se prikljuci dobro i mobitel ga prepozna, no stick je u read-only modu ili nedostaje neko dopuštenje pa nemogu mijenjati nista na usb-u. Zna li neko kako bi se to moglo rijesiti da mogu stavljati failove na stick sa moba?

Takoder stick na kompu radi dobro i ovo na mobu mi dolazi sa 2 sticka koje sam probao prikljucit.

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Flore kaže...

Pozz,

imam jedan problem na mom Galaxy Nexusu (CM 10.1 (Android 4.2.2) ), naime kada probam prikljuciti USB stick sa OTG kabelom on se prikljuci dobro i mobitel ga prepozna, no stick je u read-only modu ili nedostaje neko dopuštenje pa nemogu mijenjati nista na usb-u. Zna li neko kako bi se to moglo rijesiti da mogu stavljati failove na stick sa moba?

Takoder stick na kompu radi dobro i ovo na mobu mi dolazi sa 2 sticka koje sam probao prikljucit.

stick je formatiran u FAT32 ili NTFS ?

16 godina
neaktivan

Zanima me gdje se može nabaviti jača baterija za Nexusa? Nisam zadovoljan baš trajanjem baterije, osvjetljenje mi je na minimumu, edge, dakle 2g mrežu koristim za Internet i nema šanse da uz surfanje po Internetu, poziv, poruku, mail mi izdrži cijeli dan. S tim da igrice i ne igram.

Stjepan

0 0 hvala 0
12 godina

Blitz Brigade - FTP market igra

ShadowGun DeadZone - FTP market igra

Draw Rider - FTP market igra

Pes 2012

ePSXe Android Emulator

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

jel ikako moguće instalirati google play store nakon brisanja? ili je baš potrebno stavljanje novog ROMA koji ima google play gore? probao instalirati ali ga zatvori iste sekunde kada udjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

jel ikako moguće instalirati google play store nakon brisanja? ili je baš potrebno stavljanje novog ROMA koji ima google play gore? probao instalirati ali ga zatvori iste sekunde kada udjem.

Upišeš u google "google play apk" i među prvih 5 ti je link

17 godina

da i kad instaliram se crasha odmah, no riješio sam problem vraćanjem stock roma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lobotomac90 kaže...

da i kad instaliram se crasha odmah, no riješio sam problem vraćanjem stock roma.

Crasha se jer ju nisi nakon instalacije postavio kao system app.

I'm not crazy, my mother had me tested!
13 godina
neaktivan

Imam jedan problem u vezi otkljucavanja mobitela(Htc explorer,android 2.3.5) .

Dakle prijatelj mi se domogao mobitela ,te ga je pokusavao otkljucati do te mjere da se treba unjeti moj emai i password.

Posto mobitel nije spojen na internet,nemogu pristupiti svome Gmail racunu na njemu.

Molio bih za savjet kako ga otkljucati.

P.S. - kada ga sa racunalom spojim putem usb-a ,racunalo ga ne prepoznaje jer se na mobitelu treba odabrati opcija koristenja kao disc drive,umjesto charge only,te se za to treba otkljucati mobitel takoder .

0 0 hvala 0
17 godina

može preporuka neke dobre besplatne aplikacije za glazbu ali da može reproducirati glazbu odmah sa SD kartice kako je poslagano u folderima? jer ovaj default player koji imam prepozna glazbu ali sve pomiješa pa mi je nepregledno, ne mogu otvoriti u playeru po folderiam kako sam i kopirao u uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:07 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

može preporuka neke dobre besplatne aplikacije za glazbu ali da može reproducirati glazbu odmah sa SD kartice kako je poslagano u folderima? jer ovaj default player koji imam prepozna glazbu ali sve pomiješa pa mi je nepregledno, ne mogu otvoriti u playeru po folderiam kako sam i kopirao u uređaj.

MortPlayer upravo za takve stvari namjenjen {#}

17 godina

hvala ali sam instalirao već RocketMusic player i ima to što tražim {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozz, imam jedan problem, naime kada pokusam instalirati neku aplikaciju uvijek mi dođe error da nemam dovoljno prostora, bez obzira da li ju instaliram preko file managera ili preko Google Playa, ali znam da imam dovoljno prostora jer apk ima 20 mb a ja imam na unutarnjoj memoriji preko 500 mb free.

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel noguće nekakobsamo određenim aplikacijama dopustiti promet na mobilnom internetu?
I dali mogu nekako disejblati automatski daily backup u whatsappu?
16 godina

Dali netko zna dobru aplikaciju koja mijenja lockscreen? imam samsung galaxy s3 mini i onaj default od samsunga je žešče loš, pa ako ima netko kakvu preporuku(na storu našao kao neki iPhone lock screen al tryavo do bola da sam odmah maknuo) ili se može kako unutar moba namjestit onaj defaultni od androida?(bez rootanja i ičega) :)

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stoja kaže...

Dali netko zna dobru aplikaciju koja mijenja lockscreen? imam samsung galaxy s3 mini i onaj default od samsunga je žešče loš, pa ako ima netko kakvu preporuku(na storu našao kao neki iPhone lock screen al tryavo do bola da sam odmah maknuo) ili se može kako unutar moba namjestit onaj defaultni od androida?(bez rootanja i ičega) :)

Probaj si nešto naći ovdje {#}!!!!

LINK; https://play.google.com/store/search?q=go+locker+themes&c=apps

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

imam pitanje...ako je na mobu windows dal se moze staviti android i jer bu to radilo kak se spada?

Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice