HotSpot Xperia x8 root i Galaxy tab 2 7.0
Dali je moguce napraviti da je xperia x8 kao router za galaxy tab 2 i da se podatkovni racun trosi s xperie ??
Dali je moguce napraviti da je xperia x8 kao router za galaxy tab 2 i da se podatkovni racun trosi s xperie ??
Da ako imaš mogućnost postaviti hotspot na xperiji x8 ali biti će ti brzo paket data potrošen.
Može preporuka neke dobre aplikacija za alarm ??
Može preporuka neke dobre aplikacija za alarm ??
Zna li netko koju aplikaciju za pracenje broja poslanih sms-ova?
iman htc desire 2.2 andoid heh .... pojavia mi se problem kad god uključin imenik ( people ) pojavi mi se force close i kod upisivanja brojeva također .... problem mi je i hitno je molia bi pomoć gugla san al ništa korisno nisan naša reset na tvorničke postavke ne pomaže
iman htc desire 2.2 andoid heh .... pojavia mi se problem kad god uključin imenik ( people ) pojavi mi se force close i kod upisivanja brojeva također .... problem mi je i hitno je molia bi pomoć gugla san al ništa korisno nisan naša reset na tvorničke postavke ne pomaže
Probao si ova dva reseta? Znaš da njime gubiš sve aplikacije i podatke ako ih nisi nekako spremio?
Neznam dal se to može i kod Desirea, probaj ovo:
Restart phone, when "quietly brilliant" appears press the down volume key and keep it pressed until it vibrates, entering safety mode - It works, no problem with calls, but almost no other 3rd party app works.
Ili ovo:
) Go into your settings
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.equalizer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zbWFydGFuZHJvaWRhcHBzLmVxdWFsaXplciJd imas ovo
Hvala ti puno, instalirati ću pa ću vidjeti ima li poboljšanja.
Pozz,
imam jedan problem na mom Galaxy Nexusu (CM 10.1 (Android 4.2.2) ), naime kada probam prikljuciti USB stick sa OTG kabelom on se prikljuci dobro i mobitel ga prepozna, no stick je u read-only modu ili nedostaje neko dopuštenje pa nemogu mijenjati nista na usb-u. Zna li neko kako bi se to moglo rijesiti da mogu stavljati failove na stick sa moba?
Takoder stick na kompu radi dobro i ovo na mobu mi dolazi sa 2 sticka koje sam probao prikljucit.
Pozz,
imam jedan problem na mom Galaxy Nexusu (CM 10.1 (Android 4.2.2) ), naime kada probam prikljuciti USB stick sa OTG kabelom on se prikljuci dobro i mobitel ga prepozna, no stick je u read-only modu ili nedostaje neko dopuštenje pa nemogu mijenjati nista na usb-u. Zna li neko kako bi se to moglo rijesiti da mogu stavljati failove na stick sa moba?
Takoder stick na kompu radi dobro i ovo na mobu mi dolazi sa 2 sticka koje sam probao prikljucit.
stick je formatiran u FAT32 ili NTFS ?
Zanima me gdje se može nabaviti jača baterija za Nexusa? Nisam zadovoljan baš trajanjem baterije, osvjetljenje mi je na minimumu, edge, dakle 2g mrežu koristim za Internet i nema šanse da uz surfanje po Internetu, poziv, poruku, mail mi izdrži cijeli dan. S tim da igrice i ne igram.
jel ikako moguće instalirati google play store nakon brisanja? ili je baš potrebno stavljanje novog ROMA koji ima google play gore? probao instalirati ali ga zatvori iste sekunde kada udjem.
jel ikako moguće instalirati google play store nakon brisanja? ili je baš potrebno stavljanje novog ROMA koji ima google play gore? probao instalirati ali ga zatvori iste sekunde kada udjem.
Upišeš u google "google play apk" i među prvih 5 ti je link
da i kad instaliram se crasha odmah, no riješio sam problem vraćanjem stock roma.
da i kad instaliram se crasha odmah, no riješio sam problem vraćanjem stock roma.
Crasha se jer ju nisi nakon instalacije postavio kao system app.
Imam jedan problem u vezi otkljucavanja mobitela(Htc explorer,android 2.3.5) .
Dakle prijatelj mi se domogao mobitela ,te ga je pokusavao otkljucati do te mjere da se treba unjeti moj emai i password.
Posto mobitel nije spojen na internet,nemogu pristupiti svome Gmail racunu na njemu.
Molio bih za savjet kako ga otkljucati.
P.S. - kada ga sa racunalom spojim putem usb-a ,racunalo ga ne prepoznaje jer se na mobitelu treba odabrati opcija koristenja kao disc drive,umjesto charge only,te se za to treba otkljucati mobitel takoder .
može preporuka neke dobre besplatne aplikacije za glazbu ali da može reproducirati glazbu odmah sa SD kartice kako je poslagano u folderima? jer ovaj default player koji imam prepozna glazbu ali sve pomiješa pa mi je nepregledno, ne mogu otvoriti u playeru po folderiam kako sam i kopirao u uređaj.
može preporuka neke dobre besplatne aplikacije za glazbu ali da može reproducirati glazbu odmah sa SD kartice kako je poslagano u folderima? jer ovaj default player koji imam prepozna glazbu ali sve pomiješa pa mi je nepregledno, ne mogu otvoriti u playeru po folderiam kako sam i kopirao u uređaj.
MortPlayer upravo za takve stvari namjenjen
hvala ali sam instalirao već RocketMusic player i ima to što tražim
Pozz, imam jedan problem, naime kada pokusam instalirati neku aplikaciju uvijek mi dođe error da nemam dovoljno prostora, bez obzira da li ju instaliram preko file managera ili preko Google Playa, ali znam da imam dovoljno prostora jer apk ima 20 mb a ja imam na unutarnjoj memoriji preko 500 mb free.
Dali netko zna dobru aplikaciju koja mijenja lockscreen? imam samsung galaxy s3 mini i onaj default od samsunga je žešče loš, pa ako ima netko kakvu preporuku(na storu našao kao neki iPhone lock screen al tryavo do bola da sam odmah maknuo) ili se može kako unutar moba namjestit onaj defaultni od androida?(bez rootanja i ičega) :)
Dali netko zna dobru aplikaciju koja mijenja lockscreen? imam samsung galaxy s3 mini i onaj default od samsunga je žešče loš, pa ako ima netko kakvu preporuku(na storu našao kao neki iPhone lock screen al tryavo do bola da sam odmah maknuo) ili se može kako unutar moba namjestit onaj defaultni od androida?(bez rootanja i ičega) :)
Probaj si nešto naći ovdje !!!!
LINK; https://play.google.com/store/search?q=go+locker+themes&c=apps
imam pitanje...ako je na mobu windows dal se moze staviti android i jer bu to radilo kak se spada?