Problem kod nadogradnje RAM

poruka: 12
|
čitano: 3.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem kod nadogradnje ram memorije

Profesori,studenti,đaci,penzioneri,cuke,mace ako ste online pomozite mi da rijesim problem...

Kupio sam danas u trgovini ram memoriju Kingston 2GB 1333Mhz ddr3 10666 PC a u kompu imam Kingston 2GB 1333Mhz ddr3 10700 i stavim ja nju u 3. slot posto mi je iste boje kao 1. uključim komp i crno ne dize se sistem, iskljucim, izvadim, uključim radi...šta ne štima? po izgledu je ova sto sam kupio uza od ove sto imam u kompu eto ako to nesto znaci...

qQqQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem kod nadogradnje ram memorije
Šemso poplava kaže...

Profesori,studenti,đaci,penzioneri,cuke,mace ako ste online pomozite mi da rijesim problem...

Kupio sam danas u trgovini ram memoriju Kingston 2GB 1333Mhz ddr3 10666 PC a u kompu imam Kingston 2GB 1333Mhz ddr3 10700 i stavim ja nju u 3. slot posto mi je iste boje kao 1. uključim komp i crno ne dize se sistem, iskljucim, izvadim, uključim radi...šta ne štima? po izgledu je ova sto sam kupio uza od ove sto imam u kompu eto ako to nesto znaci...

Uslikaj ako ti nije problem. Može bit uža zbog heatsinka ako ga ima eventualno, inače ne bi trebala biti.

P.S.   Kakav ti je to smiješan ulet.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
14 godina
neaktivan
Re: Problem kod nadogradnje ram memorije
Caesar et Brutus kaže...
Šemso poplava kaže...

Uslikaj ako ti nije problem. Može bit uža zbog heatsinka ako ga ima eventualno, inače ne bi trebala biti.

P.S.   Kakav ti je to smiješan ulet.

A i pogledaj mu ime {#}

OT: probaj u neki drugi slot, i ispusi prasinu.

Ofc.
16 godina
neaktivan

taj novi stavi na mjesto starog a stari na mjesto novog modula

ja sam imao na starom kompu slican problem nekomptabilnost ram-a sa ostalim

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hvala ljudi, izgalamio sam se na komp i dvije vaspitne za neposlušnost i eto napokon je shvatio da moze i sa dvije da radi :D 

Salu na stranu, zamjenjivao sam mjesta, izduvavao prasinu mada sumnjam da nisam dobro ubacivao ovaj mali da ga nisam gurao do kraja kad sam prosli put probavao :D

jos jednom hvala za pomoc

qQqQ
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
imam i ja isti takav problem imam vec na komp. 2 gb RAM-a i kupio sam jos 2 gb RAM-a....ja sam svasta probo trazio na internetu, mjenjo im mjesta ali jos nece da mi ocita 4 gb isad mi pokazuje samo 2 gb (a u komp. su i jedan i druga) pomozite poludit cu !!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem kod nadogradnje RAM
Assass kaže...
imam i ja isti takav problem imam vec na komp. 2 gb RAM-a i kupio sam jos 2 gb RAM-a....ja sam svasta probo trazio na internetu, mjenjo im mjesta ali jos nece da mi ocita 4 gb isad mi pokazuje samo 2 gb (a u komp. su i jedan i druga) pomozite poludit cu !!!!!!!!!!!!!!!!

Za početak, calm down. Smiri se i polako diši.

Moguće je čak da ti matična ne podržava baš taj modul, koliko god male šanse bile za to.

Isprobavaj još, više puta tako, šta drugo da ti kažem. Možeš provjerit na službenoj stranici matične koji su moduli podržani, makar najčešće tu nedostaje njih velik broj još.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
17 godina
Assass kaže...

Prvo 2 aspirina, da se smiriš da te ne lupi herc {#}

A onda provjeri na stranici od proizvođača dali tvoja ploča podržava tvoju memoriju.

Jel ti ti novi moduli rade kad su sami unutra ili uopće ne rade?

edit: vidim da večeras presporo pišem, svi govore istu stvar kao i ja prije mene{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 22:29 (rooswelt1991).
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Assass kaže...

Za početak, calm down. Smiri se i polako diši.

Moguće je čak da ti matična ne podržava baš taj modul, koliko god male šanse bile za to.

Isprobavaj još, više puta tako, šta drugo da ti kažem. Možeš provjerit na službenoj stranici matične koji su moduli podržani, makar najčešće tu nedostaje njih velik broj još.

Nek flasha BIOS.

Ofc.
13 godina
neaktivan

Ćesto je problem da ljudi ne stave RAM dobro, odnosno ne "uguraju" ga do kraja. Onda se ne diže OS.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice