Drugačiji fIle sistem koji Windows ne prepoznaje.
Barem ne bez vanjskih programa.
Ako si početnik na Linuxu ,bolje je NE DIRATI i NE MJENJATI bilo što u Linux particiji iz Windowsa!
Drugačiji fIle sistem koji Windows ne prepoznaje.
Barem ne bez vanjskih programa.
Ako si početnik na Linuxu ,bolje je NE DIRATI i NE MJENJATI bilo što u Linux particiji iz Windowsa!
pitanje:
pošto bi za mjesec dana izašao novi ubuntu 10.04....dali postoji neki automatski upgrade sa verzije 9.04 na novo bez gubljenja ostalih aplikacija ili sve mora ic ponovo
Možete li mi reči zašto u WIndowsu ne vidim HDD na kojem mi je instaliran LInux MInt?
zato jer windows nema driver u sebi da bi čitao linuxov datotečni sustav. Ako koristis Ext3/2 imas na netu za skinuti a za noviji ext4 bojim se da nema.
Možete li mi reči zašto u WIndowsu ne vidim HDD na kojem mi je instaliran LInux MInt?
- ext3, ext4 i ostale ne-MS particije nisu čitljive iz windowsa (osim posebnih alata/drivera).
-zato se za 'share disk' koristi NTFS na kojem držiš podatke.
Da li mi može netko reći kako instalirati Ubuntu preko Wubi-a unutar WIndowsa ? Dakle, zasad sam nasnimio ISO file na CD i skinuo Wubi. pretpostavljam da cd treba pokrenuti pod Windowsima.
Pokreni Wubi.exe na Windowsima i prati upute.
Nikakav .iso file nije potreban.
Kliknem na Wubi.exe, otvori se dialoški okvir na kojem kliknem "Run", ali se ne želi pokrenuti.. zašto???