[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 599.484
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Keklja kaže...

sa verzijom 8.1. Bas kako pise. I skinem ga i onda mi javi neki error i kaze da probam sa drugom verzijom

skinio si verziju 8.2 ako si skidao ovdje, verzije 8.1 vise nema (ovdje)

i to je ono sto ti najbrzi govori, skoro je sve isto predkraj je razlicito, ne mos fulat

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 15:41 (16OR).
17 godina
neaktivan

Jeli na v-miui 2 rade sve mreže (tele2) i ima li 3G?

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
17 godina
Riba kaže...

Jeli na v-miui 2 rade sve mreže (tele2) i ima li 3G?

Testiraj, ali trebalo bi raditi pošto gotovo svi ROM-ovi imaju ispravne najosnovnije funkcije koje koristimo.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
16 godina
neaktivan

ravno treći dan nisam punio bateriju i još imam 41%, neznam dal je to do os-a, gore imam build three od tejasdj12, al ako je onda svaka čast... morao sam ovo napisat jer nemogu vjerovat da je tako dugo izdržala, obično ga punim svaki dan...

2 0 hvala 0
17 godina
ExE123 kaže...

Zasto nece da mi skine igricu preko trg.playa od 29 mb pise mi da ima premalo mista na mob ,a  ima 204 mb prostora neiskoristenog.............

Probaj ovo: Settings > Applications > Manage applications > All > Google Play Store > Clear cache.

13 godina
GuardianOTB kaže...
Najbrži kaže...
  1. Nope, ali neki koriste Titanium Backup aplikaciju kako bi sačuvali aplikacije i prebacili ih na drugi ROM (ako se ne varam pošto nisam koristio tu aplikaciju, a bilo je govora o njoj u temi)

Crap... ko ce ponovno skidat 30ak aplikacija.. za poludit. morat cu malo istrazit taj Titanium backup. :D

Vratia se s 4.0.4 na 2.3.7 jer me pocea nervirat usporen, a i cuca bat previse. skinia titanium.. backupira sve aplikacije. nakon instalicija 2.3.7 skinio opet titanium backup/restore apps i sve radi!!! Me happy. 

13 godina
Re: [Tutorial] V6 SuperCharger Script Update 9 RC8
Keklja kaže...

Definicija:

V6 SuperCharger je skripta za upravljanje RAM memorijom mobitela.

Praksa:

Brže izvođenje aplikacija, nema lagova i čekanja kod otvaranja aplikacija tj. skoro instantno pokretanje aplikacija.

1. Preuzmite BusyBox Installer sa Trg. Play
  2. Pokrenite i odobrite superuser ovlasti klikom na "Allow"
  3. Odaberite verziju "BusyBox v1.18.2"
  4. Na samom dnu kliknite na "Install"

I tu je problem.. Nece da instalira v1.18.2 na skiptu 8.2.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 3:13 (GuardianOTB).
17 godina
GuardianOTB kaže...

Napravi SS da vidim šta vam javlja. P.S. drži dugo power tipku i imaš izbor screenshot.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 6:17 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

Moj osobni rekord na GT540.

PCFighter CM7 FINAL

GOVERNOR: PERFORMANCE

MIN. FREQUENCY:729 Mhz

MAX.FREQUENCY:806 Mhz

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Najbrži kaže...
GuardianOTB kaže...

Napravi SS da vidim šta vam javlja. P.S. drži dugo power tipku i imaš izbor screenshot.

evo. i da.. imam problem s wifi-em. Nece da mi se spoji?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:30 (GuardianOTB).
17 godina
neaktivan

Evo moja iskustva (ako se može tako nazvat) sa sustavom LewaOS. Sustav je totalno neoptimiziran, digne se (nakon duljeg čekanja) kad ono odmah error da SetupWizard ne radi (ajde dobro, nema veze idemo dalje). Nakon toga prvo što sam htio isprovati je, mogu li dobit poziv, a kad ono mobitel uredno zvoni i sve al opet error, nemogu ni prihvatit poziv, ni odbiti poziv ni ništa (pojavi se neka usr....na žabica kao hoću li problem prijaviti ili ću jednostavno naglo prekinuti program [ŠTA!!!]). Sustav je nakon možda maksimalno 4 minuta zamjenjen novim. Eto htio sam ovo javiti kako bi oni kao ja (kušaći hehe) imali jedan(?) ROM manje na pameti. BTW sad sam na ICS-u CM9 od miroslava_mm. ROM nakon čiste instalacije veoma brz. (PREPORUKA)!

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riba kaže...

Evo moja iskustva (ako se može tako nazvat) sa sustavom LewaOS. Sustav je totalno neoptimiziran, digne se (nakon duljeg čekanja) kad ono odmah error da SetupWizard ne radi (ajde dobro, nema veze idemo dalje). Nakon toga prvo što sam htio isprovati je, mogu li dobit poziv, a kad ono mobitel uredno zvoni i sve al opet error, nemogu ni prihvatit poziv, ni odbiti poziv ni ništa (pojavi se neka usr....na žabica kao hoću li problem prijaviti ili ću jednostavno naglo prekinuti program [ŠTA!!!]). Sustav je nakon možda maksimalno 4 minuta zamjenjen novim. Eto htio sam ovo javiti kako bi oni kao ja (kušaći hehe) imali jedan(?) ROM manje na pameti. BTW sad sam na ICS-u CM9 od miroslava_mm. ROM nakon čiste instalacije veoma brz. (PREPORUKA)!

Ako se nevaram, mislim da je taj problem s pozivima negdje od updatea 27.05. (do onda je sve radilo kako treba) , šta reć nego prestrašno kakav propust...

14 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
ExE123 kaže...

Zasto nece da mi skine igricu preko trg.playa od 29 mb pise mi da ima premalo mista na mob ,a  ima 204 mb prostora neiskoristenog.............

Probaj ovo: Settings > Applications > Manage applications > All > Google Play Store > Clear cache.

Probao sam nece....

Mes que un club!
14 godina
neaktivan

Koji je najbolji rom za igre???

0 0 hvala 0
13 godina

znaci:

Android 2.3.7

Kernel 2.6.32.9 zice@openuse

Mod: 7.2.0-RC1

Wifi se upali, ne mogu dobit IP adresu od mreze.. samo pise: Obtaining IP address i to je to... nikako.

Ikakvih ideja?

17 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

znaci:

Android 2.3.7

Wifi se upali, ne mogu dobit IP adresu od mreze.. samo pise: Obtaining IP address i to je to... nikako.

Ikakvih ideja?

A trebalo bi ti radit, ja sam se sa njim spajao uspješno na WiFi s vrlo malo signala. Pokušaj u recoveryju izbrisat Dalvik Cache ili ponovno flashaj isti ROM.

ANTI_Fejzbukovac
13 godina
Riba kaže...
GuardianOTB kaže...

znaci:

Android 2.3.7

Ikakvih ideja?

A trebalo bi ti radit, ja sam se sa njim spajao uspješno na WiFi s vrlo malo signala. Pokušaj u recoveryju izbrisat Dalvik Cache ili ponovno flashaj isti ROM.

nop... ne radi. ma briga me zasad. Probat cu s nekim drugim ROM-om poslije.. 

13 godina

nesto sam se sjetio... napravia sam beckup Sd kartice pa Format te iste SD kartice (ima sam neke filove sta se nisu dali izbrisat) te ponovno c/p istog. Da li mi je to moglo nesto poremetit?

17 godina

Dosta novosti:

OpenSwift 5.0b4 by Wingrime - brightness fix
+ fix invalid brightness levels sometimes
+ Adjust brightness levels min,max

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.3.7 | CM7 | LewaOS 2.0 by Koloses - recovery

- Updated LeWa to 08.06.12 version

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.0.4 | CM9 | ASIS by DevSwift - recovery

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Najbrži kaže...

sad cu ga malo testirat.. nisam moga napravid advanced restore/backup date - pise MD5 checksum missing?

13 godina
GuardianOTB kaže...
Najbrži kaže...

sad cu ga malo testirat.. nisam moga napravid advanced restore/backup date - pise MD5 checksum missing?

wifi radi, bt radi, mrvicu je sporiji od trejesovog. Svidja mi izgled menija. NIkakvih problema kod snyca preko google acc.

Kod restorea aplikacija iz Astro file managera rusi se (astro) nakon 2 aplikacije koje updateam. MOram ulazit u jednu po jednu za restore.. Nemogu zakljucati ekran??

edit2: ekran se sam zakljucava - ne mogu (ili ne znam naci) vise zakljucat kad stisnem Power button. Kada treba otkljucat taj isti se Power b.  mora drzati 1-2sec. malo nervira. Datum na kineskom - boring :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 18:51 (GuardianOTB).
13 godina
Najbrži kaže...

Za sada jako funkcionalan ICS. Koristit cu ga par dana pa cemo vidit....

Preko gallerya ne ulazi u slike: "No external stroage available". Quickpic rijesio taj problem, ali: "Unable to opan datebase file"...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 21:01 (GuardianOTB).
17 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
Najbrži kaže...

Evo ti kroz ovaj ili idući tjedan izlazi Miroslav_mm - ov ICS s nekim poboljšanjima pa bi ti preporučio njega.

ANTI_Fejzbukovac
13 godina
Riba kaže...

Evo ti kroz ovaj ili idući tjedan izlazi Miroslav_mm - ov ICS s nekim poboljšanjima pa bi ti preporučio njega.

Proba sam miroslavovog zadnjeg 4.0.4. i nije bio dobar. Prespor. Ovaj je osjetno brzi i stabilniji.

Jedino problem: Ne mogu napravit restore aplikacija iz Astra? ne prepoznaje mi apps. ponovno skidanje svega. :(

17 godina
Riba kaže...

Citiram:

On this week I will publish new version:

CM9:
Android updates (IMM76L)
CM updates
Kernel updates
Gaps updates
Camcorder
VoiceSearch
Boot sound
edits in WiFi
edits in BT & libaudio
add Gtalk, FileManager by default, del RootExp (warez)
and more

CM7 (SDSL 2.1)
CM updates
Kernel updates
edits in WiFi
and more.....

Lewa update (08/06/12)... base on SDSL 2.1

13 godina
Najbrži kaže...
Riba kaže...

Citiram:

On this week I will publish new version:

CM9:
Android updates (IMM76L)
CM updates
Kernel updates
Gaps updates
Camcorder
VoiceSearch
Boot sound
edits in WiFi
edits in BT & libaudio
add Gtalk, FileManager by default, del RootExp (warez)
and more

CM7 (SDSL 2.1)
CM updates
Kernel updates
edits in WiFi
and more.....

Lewa update (08/06/12)... base on SDSL 2.1

Sve cemo ih probat. :D

13 godina
GuardianOTB kaže...
Najbrži kaže...

Preko gallerya ne ulazi u slike: "No external stroage available". Quickpic rijesio taj problem, ali: "Unable to opan datebase file"...

Trebalo se rucno mountat sd card. Međutim sada imam prvi "veci" i jedini problem, a to je nemogucnost spajanja moba s kompom odnosno ne moze mountat SD.

14 godina
neaktivan

Zasto kada snimam na mobu ili slikajem priblizim kameru na max i akda slikam vrati nazad na pocetnu?

Mes que un club!

0 0 hvala 0
17 godina
ExE123 kaže...

Zasto kada snimam na mobu ili slikajem priblizim kameru na max i akda slikam vrati nazad na pocetnu?

Bug kod nekih/većine ROM-ova.

14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
ExE123 kaže...

Bug kod nekih/većine ROM-ova.

Moze li se ikako popraviti?

Mes que un club!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice