LG Wing 8GB/128GB
- poruka: 11
- |
- čitano: 4.271
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LG je zadnji telefon izbacio 2021, a ovaj je iz 2020.
LG je imao dosta dobrih inovacija. Nekih koji mi trenutno padaju na pamet su ThinQ modeli i dual screen, G serija sa vertikalno blago zakrivljenim ekranom tada i tipkama za glasnoću straga, G5 kao modularan mobitel, Velvet sa jedinstvenim dizajnom kamera u obliku kapljica. Wing (koji je zabio zadnji čavao u kofer)... Nisu se bojali inovacija, a to ih je koštalo, ljudi su teško prihvaćali tako nešto.
Umjesto da su problem priznali pokušavali su se izvući na sve načine dok napokon se nije dignula tolika hajka da su morali priznat da su zasrali.
To ih je mislim koštalo dosta korisnika.
Ja sam davno od prijatelja kupio neki polovan LG (ko bi se sad sjetio modela) i taj telefon je imao toliko jak izražen ghosting (ne burn-in) ekrana da je to bilo čudo. Tipa gledaš nekih 20ak sekundi na početni ekran i on ti istog zapeče.
Efekt bi nestao nekih 10ak minuta nakon što bi ugasio ekran.
G2 majka mob, pogotovo developer scena za njega tad...
imali su i prvi dual core android mob Optimus 2x koji je uz sve to imao i mini hdmi izlaz...
šteta kaj su otišli kvragu
Umjesto da su problem priznali pokušavali su se izvući na sve načine dok napokon se nije dignula tolika hajka da su morali priznat da su zasrali.
To ih je mislim koštalo dosta korisnika.
Ja sam davno od prijatelja kupio neki polovan LG (ko bi se sad sjetio modela) i taj telefon je imao toliko jak izražen ghosting (ne burn-in) ekrana da je to bilo čudo. Tipa gledaš nekih 20ak sekundi na početni ekran i on ti istog zapeče.
Efekt bi nestao nekih 10ak minuta nakon što bi ugasio ekran.
Nexus 5x, mislim da ih je LG radio. Preteča pixela.
Imao sam ga par mjeseci i otišla matična. Kamera je bila show, dan danas vrhunske fotke dok ih gledam, posebice noćni uvjeti.
G4 je imao vrhunsku kameru, ručni način a još uvijek bi išao uz bok nekim današnjim "kamera" telefonima, posebno uvjeti slabijeg osvjetljenja.
Generalno G3/G4 su imali problema sa matičnim pločama, G3 jer je bio grijalica (SD808?), imao sam ga a i jedan od mobitela koji mi je ostao u dobrom sjećanju, možda zato što je bio prilično podržan od strane custom ROM-a i zajednica je bila jaka pa se stalno nešto novo instaliralo.
Huawei i LG su bili daleko najinovativniji u mobilnoj industriji