LG G6- Rasprava

poruka: 907
|
čitano: 237.976
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Dostupna je i Google HDR+ kamera za wide angle. Od danas počinje novi život za wide angle. :) 

Pogledajtexda thread, tamo je i download link.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
LG G6- Rasprava

Napokon sam stavio novi softver v11g, bio sam na neki v10b iz 03.2017, nadam se da ce bit bolji mob :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

vi koji imate SOT po 6-7-8h, kako koristite mob? koliko snycova? koliko duho od 100% do ~0% vam traje? koliko dugo 3g? koliko wifi? ja nemogu preko 4h nikad...

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Pozz jel ima netko UAG masku za g6 za prodaju ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

ako netko ima UAG za g6 placam punu cijenu maske 40 dolara...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: LG G6- Rasprava
Dino s7edge kaže...

ako netko ima UAG za g6 placam punu cijenu maske 40 dolara...

A zasto ne narucis sam s Amazon.uk 

https://www.amazon.co.uk/Urban-Armor-Gear-Feather-Military-Ash/dp/B01N7KCJ7F/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1517180028&sr=8-1&keywords=UAG%2BLG%2BG6&th=1

People who boast about their IQ are losers - Stephen Hawking
9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Dugo trebam cekati, a i nemam racun  :D 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dino s7edge kaže...

Dugo trebam cekati, a i nemam racun  :D 

A neces cekati duze od 7-8 dana . Ako ti je bas toliko zapela za oko onda uvijek mozes pitati nekoga da ti naruci . A i cisto sumnjam da ovdje netko ima UAG pogotovo za G6 jer koliko vidim vlasnici istoga se na prste mogu nabrojati :) 

Iskreno , 40 € za masku...nope . 

9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Mislis samo tolko da se ceka ? 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dino s7edge kaže...

Mislis samo tolko da se ceka ? 

U Irsku mi dodje za 2-3 dana ( max 4 ako je nekakav praznik izmedju ) 

Uvijek mozes platiti 3 € vise za expedited delivery i stici ce ti do cetvrtka . Sad sam bas pogledao za takvu mogucnost slanja za jednu adresu u Hr . 

Evo cijena 

9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Kolega hvala ti na pomoci i trudu tvom. Sutra narucujem 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dino s7edge kaže...

Kolega hvala ti na pomoci i trudu tvom. Sutra narucujem 

Da, otprilike za 7 dana dođe. Budi slobodan naručiti.

10 godina
LG G6- Rasprava

jel kome još našao neki novi update..nisam ni vidio kae ..samo se počelo skidat..a možda je oreo došao? 

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 /
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
LG G6- Rasprava

Evo skida upravo i meni!

AMD Ryzen™ R7
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

I meni oko 500 mb.

0 0 hvala 0
10 godina
LG G6- Rasprava

To je sigurnosna zakrpa ocigledno...

AMD Ryzen™ R7
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 15:57 (Extrime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

skida i meni :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

Eto i onda neki seru kako LG ne radi često update-ove. Ma daj molim te, a doći će i taj Oreo, za sada ga ima samo na par uređaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Eto i onda neki seru kako LG ne radi često update-ove. Ma daj molim te, a doći će i taj Oreo, za sada ga ima samo na par uređaja.

Nije da sam rekao da ne radi cesto, vec je pisalo da ce oreo doc u lipnju ili tako nesto. S obzirom da je ovo flagship trebao bi brze dobivat android nadogradnje.

Dino s7edge  ispricavam se sto te prozivam, ali zasto toliko para za maskicu kada se da naći za puno jeftinije tako nesto?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 18:18 (Deutsch).
10 godina
LG G6- Rasprava

Napokon rijesili problem sa Hotspot... Od ljeta mi nije htjelo raditi sve uredno se spoji ali nije internet djelio.

Sad sa ovim azuriranjem i to radi ;) (odmah sam provjeravao)

Nije da mi je trebalo, al vec kad imaš tu mogucnost šteta da je softverski zablokirano.

AMD Ryzen™ R7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

ne kuzim kako si imao blokirano, meni radi od 1. dana, spajam bez beda radio u autu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
RuskeGTT kaže...

ne kuzim kako si imao blokirano, meni radi od 1. dana, spajam bez beda radio u autu

Da nije radilo, probao sam i reset i sve i na kraju sam nasao da je Hotspot bio problem do softwera.

Nesta je blokiralo internet inace sve je radilo savrseno.

AMD Ryzen™ R7
15 godina
Deutsch kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nije da sam rekao da ne radi cesto, vec je pisalo da ce oreo doc u lipnju ili tako nesto. S obzirom da je ovo flagship trebao bi brze dobivat android nadogradnje.

Dino s7edge  ispricavam se sto te prozivam, ali zasto toliko para za maskicu kada se da naći za puno jeftinije tako nesto?

Gle, LG G6 redovno svakih mjesec i pol do dva dobiva redovite zakrpe od izlaska u 05/2017, Oreo će kasnit, ali mislim da će najkasnije doći u ožujku što meni nije strašno, jer ni sam točno ne znam šta ću to dobiti sa Oreom, a što već sa Nougat-om nemam, a da ću koristiti i da mi to sada fali. Za sada je možda 10 uređaja dobilo Oreo (kao nadogradnju) tako da nema mjesta panici, i sigurno neće LG pustiti Oreo u 06/2018 u to možeš biti 100% siguran.

15 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

Evo jedan camera test comparison

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

ljudi se sjecate one nagradnjace za sve G6 koji su bili kupljeni prosle godine u odredenom periodu? one slusalice BT? e pa danas ugodno iznenadenje, susjeda veli da mi dostavljac ostavio nesto, gledam pise LG, kazem nemam blage sta je to, neki promo materijal, otvorim i PAF...obavio 1. probni razgovor - VRH!!!!!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
I meni danas stiglo iako je mob bio kupljen u rujnu. Hvala LG-u :)
A prvo mi nije uopće bilo jasno kaj mi to stiže iz Mađarske jer nisam imao nikakve narudžbe, pogotovo nešto što bi gls dostavio, sve dok nisam otvorio, a kad ono slušalice :)
15 godina
LG G6- Rasprava

hvala LG-u sta su zazmirili na 1 oko, posto sam ja kupio u hg spotu, a kao akcija samo za mobove kupljene u vipu, tcomu i tele2...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G6- Rasprava

Pa moram reći da je ovaj novi firmware v11i stvarno dobar i baterija mi je definitivno još bolja (ne može čovjek vjerovati da je to moguće), a i poboljšao se Antutu score - nije da je bitno, ali nije ni loše

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
LG G6- Rasprava

Evo i mene u klub, danas narucen G6 platinum za 380€ 

Vise nego dostojna zamjena za G2 

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G6- Rasprava

UAG narucen  u utorak na amazon. Dosao kod mene u petak. 300kuna . 5 funti vise za brzu dostavu. I stvarno su me iznenadili. Vrijedi svake lipe.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice