Dostupna je i Google HDR+ kamera za wide angle. Od danas počinje novi život za wide angle. :)
Pogledajtexda thread, tamo je i download link.
Dostupna je i Google HDR+ kamera za wide angle. Od danas počinje novi život za wide angle. :)
Pogledajtexda thread, tamo je i download link.
Napokon sam stavio novi softver v11g, bio sam na neki v10b iz 03.2017, nadam se da ce bit bolji mob :)
vi koji imate SOT po 6-7-8h, kako koristite mob? koliko snycova? koliko duho od 100% do ~0% vam traje? koliko dugo 3g? koliko wifi? ja nemogu preko 4h nikad...
Pozz jel ima netko UAG masku za g6 za prodaju ?
ako netko ima UAG za g6 placam punu cijenu maske 40 dolara...
ako netko ima UAG za g6 placam punu cijenu maske 40 dolara...
A zasto ne narucis sam s Amazon.uk
Dugo trebam cekati, a i nemam racun :D
Dugo trebam cekati, a i nemam racun :D
A neces cekati duze od 7-8 dana . Ako ti je bas toliko zapela za oko onda uvijek mozes pitati nekoga da ti naruci . A i cisto sumnjam da ovdje netko ima UAG pogotovo za G6 jer koliko vidim vlasnici istoga se na prste mogu nabrojati :)
Iskreno , 40 € za masku...nope .
Mislis samo tolko da se ceka ?
Mislis samo tolko da se ceka ?
U Irsku mi dodje za 2-3 dana ( max 4 ako je nekakav praznik izmedju )
Uvijek mozes platiti 3 € vise za expedited delivery i stici ce ti do cetvrtka . Sad sam bas pogledao za takvu mogucnost slanja za jednu adresu u Hr .
Evo cijena
Kolega hvala ti na pomoci i trudu tvom. Sutra narucujem
Kolega hvala ti na pomoci i trudu tvom. Sutra narucujem
Da, otprilike za 7 dana dođe. Budi slobodan naručiti.
jel kome još našao neki novi update..nisam ni vidio kae ..samo se počelo skidat..a možda je oreo došao?
Evo skida upravo i meni!
I meni oko 500 mb.
skida i meni :)
Eto i onda neki seru kako LG ne radi često update-ove. Ma daj molim te, a doći će i taj Oreo, za sada ga ima samo na par uređaja.
Eto i onda neki seru kako LG ne radi često update-ove. Ma daj molim te, a doći će i taj Oreo, za sada ga ima samo na par uređaja.
Nije da sam rekao da ne radi cesto, vec je pisalo da ce oreo doc u lipnju ili tako nesto. S obzirom da je ovo flagship trebao bi brze dobivat android nadogradnje.
Dino s7edge ispricavam se sto te prozivam, ali zasto toliko para za maskicu kada se da naći za puno jeftinije tako nesto?
Napokon rijesili problem sa Hotspot... Od ljeta mi nije htjelo raditi sve uredno se spoji ali nije internet djelio.
Sad sa ovim azuriranjem i to radi ;) (odmah sam provjeravao)
Nije da mi je trebalo, al vec kad imaš tu mogucnost šteta da je softverski zablokirano.
ne kuzim kako si imao blokirano, meni radi od 1. dana, spajam bez beda radio u autu
ne kuzim kako si imao blokirano, meni radi od 1. dana, spajam bez beda radio u autu
Da nije radilo, probao sam i reset i sve i na kraju sam nasao da je Hotspot bio problem do softwera.
Nesta je blokiralo internet inace sve je radilo savrseno.
Nije da sam rekao da ne radi cesto, vec je pisalo da ce oreo doc u lipnju ili tako nesto. S obzirom da je ovo flagship trebao bi brze dobivat android nadogradnje.
Dino s7edge ispricavam se sto te prozivam, ali zasto toliko para za maskicu kada se da naći za puno jeftinije tako nesto?
Gle, LG G6 redovno svakih mjesec i pol do dva dobiva redovite zakrpe od izlaska u 05/2017, Oreo će kasnit, ali mislim da će najkasnije doći u ožujku što meni nije strašno, jer ni sam točno ne znam šta ću to dobiti sa Oreom, a što već sa Nougat-om nemam, a da ću koristiti i da mi to sada fali. Za sada je možda 10 uređaja dobilo Oreo (kao nadogradnju) tako da nema mjesta panici, i sigurno neće LG pustiti Oreo u 06/2018 u to možeš biti 100% siguran.
ljudi se sjecate one nagradnjace za sve G6 koji su bili kupljeni prosle godine u odredenom periodu? one slusalice BT? e pa danas ugodno iznenadenje, susjeda veli da mi dostavljac ostavio nesto, gledam pise LG, kazem nemam blage sta je to, neki promo materijal, otvorim i PAF...obavio 1. probni razgovor - VRH!!!!!!!!
hvala LG-u sta su zazmirili na 1 oko, posto sam ja kupio u hg spotu, a kao akcija samo za mobove kupljene u vipu, tcomu i tele2...
Evo i mene u klub, danas narucen G6 platinum za 380€
Vise nego dostojna zamjena za G2
UAG narucen u utorak na amazon. Dosao kod mene u petak. 300kuna . 5 funti vise za brzu dostavu. I stvarno su me iznenadili. Vrijedi svake lipe.