LG G5 - Rasprava

poruka: 554
|
čitano: 185.413
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: LG G5 - Rasprava
Ako ti ne treba širokokutna kamera, ir i ostale điđe uzmi S7.
16 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Imam ga vec 7 dana. Prezadovoljan sam. Nema nikakav defekt sto se tice izrade. Sve poravnato. Uz mobitel dobio i CAM Plus.

Odluka za LG je pala zbog zamjenjive baterije, microsd podrske, wide camere i Quick charge 3.0.

Kada je izasao i kada sam poceo gledati recenzije na YT, priznajem, malo mi je cudno izgledao sa straznje strane. Kao nekakav vanzemaljac. Plus mnogo negativnih recenzija. Posebno za izgled i izradu. Ali, vremenom mi se poceo svidjati. 

Medjutim, telefon uzivo izgleda mnogo ljepse. Kome god sam ga pokazao u ovih prethodnih 7 dana, izazvao je jako pozitivne reakcije.

U ruci dobro lezi, solidan grip ima. Nabacio sam masku, cisto iz razloga da ga ne zagrebem negdje u slucaju kakvog pada. Zaslon odlican, na jakom suncu solidan.

Brz, fluidan, perfektno radi, kamera je fenomenalna. Sami vrh trenutne ponude. Wide mode je fantazija. Baterija sasvim ok. Oko 22h mi ostane 25-35% kod jaceg intenziteta koristenja. Par dana sam ga slabije koristio i znao sam ostati na 50-55%. 

Ostavim ga preko noci i ujutro prije posla na punjac 40-50 minuta i napuni se.

Ukratko, mene je zadovoljio u 90% stvari i mislim da nudi zaista mnogo. 

Win 10 Pro, F Secure Safe, Hitman Pro, OpenDNS
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Nautilus kaže...

Imam ga vec 7 dana. Prezadovoljan sam. Nema nikakav defekt sto se tice izrade. Sve poravnato. Uz mobitel dobio i CAM Plus.

Odluka za LG je pala zbog zamjenjive baterije, microsd podrske, wide camere i Quick charge 3.0.

Kada je izasao i kada sam poceo gledati recenzije na YT, priznajem, malo mi je cudno izgledao sa straznje strane. Kao nekakav vanzemaljac. Plus mnogo negativnih recenzija. Posebno za izgled i izradu. Ali, vremenom mi se poceo svidjati. 

Medjutim, telefon uzivo izgleda mnogo ljepse. Kome god sam ga pokazao u ovih prethodnih 7 dana, izazvao je jako pozitivne reakcije.

U ruci dobro lezi, solidan grip ima. Nabacio sam masku, cisto iz razloga da ga ne zagrebem negdje u slucaju kakvog pada. Zaslon odlican, na jakom suncu solidan.

Brz, fluidan, perfektno radi, kamera je fenomenalna. Sami vrh trenutne ponude. Wide mode je fantazija. Baterija sasvim ok. Oko 22h mi ostane 25-35% kod jaceg intenziteta koristenja. Par dana sam ga slabije koristio i znao sam ostati na 50-55%. 

Dobar mali review,još se premišljam dali da ga uzmem te imam par pitanja. Koju si masku uzeo? Da li se na suncu vidi ekran te često li pomičeš screen adjustment? I zadnje i najbitnije, budžet mi je oko 2900, za te novce je dobar mob? 

16 godina
neaktivan
AMD boy kaže...
Nautilus kaže...

Dobar mali review,još se premišljam dali da ga uzmem te imam par pitanja. Koju si masku uzeo? Da li se na suncu vidi ekran te često li pomičeš screen adjustment? I zadnje i najbitnije, budžet mi je oko 2900, za te novce je dobar mob? 

Uzeo sam ovu crnu i odlicno izgleda.

http://www.olx.ba/artikal/21949569/neo-hybrid-maska-za-lg-g5-siva-i-crna/

Kad sam u zatvorenom brightness mi je na oko 55%.  Na suncu se vidi ekran fino. Na bas jakom suncu stavim na automatic ukoliko ima potrebe i sve je opet ok. Nije savrseno ali radi. Ipak sam vise unutra nego vani. Ja sam ga uzeo za 800 KM (3080 Kn), ti bi ga dobio za jos manje.

Win 10 Pro, F Secure Safe, Hitman Pro, OpenDNS
13 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Evo stiglo azuriranje...

Intel Core™ i7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G5 - Rasprava

recite mi, da li je LG popravio onaj gap izmedju baterije i telefona? mislim da sam čitao da je to valjda kod uredjaja prije ofisl releasea, da li je to istina, jer evo nadam se da cu ovih dana uspjeti ugrabiti novu G5icu

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Mislim da to ovisi koliko imas srece. Vjerojatno veci dio nema nikakvu rupu. A onaj manji ima mozda neku sitnu sitnu. Ali to je nebitno jer ce svatko tko trazi premium feeling da kompenzira mali penis ionako shvatiti da to ne pomaze.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G5 - Rasprava

ako uspijem doći do telefona ionako je nebitno, jer cu ga ja koristiti i svjestan sam šta dobijam. al eto, samo sam htio upitati reko da nije lg to ispravio.

0 0 hvala 0
12 godina
LG G5 - Rasprava

Dajte mi recite koje zastitno staklo koristite za G5. Negdje sam procitao da na g5 ne moze ici zastitno staklo pa me zanima jel to istina?

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Par stvari.

Prvo kako izgasiti ovaj sat i datum na zakljucanom ekranu?

Drugo kako na njemu naci trazilicu (da lakse nadjem nesto u sadrzaju telefona)

Trece primjeceno je da se svjetlo ne gasi na viber razgovoru nego stalno gori?Zar nebi trebalo da se gasi ako je telefon na uhu?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Par stvari.

Trece primjeceno je da se svjetlo ne gasi na viber razgovoru nego stalno gori?Zar nebi trebalo da se gasi ako je telefon na uhu?

0 1 hvala 0
12 godina
Djevojka123 kaže...

Par stvari.

Jedna stvar.Nema potrebe za duplim postovima nemoj spamat netko ce ti vec odgovoriti.

1.To je Always ON zaslon.

2.Postoji ti hrpa alata za to a imas i opciju u samom meniu za pretrazivanje aplikacija.

3.Malo nam objhasni koji svjetlo? Mislis na svjetlo ekrana ili neko drugo svjetlo.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
13 godina
neaktivan
keki kaže...
Djevojka123 kaže...

Par stvari.

Jedna stvar.Nema potrebe za duplim postovima nemoj spamat netko ce ti vec odgovoriti.

1.To je Always ON zaslon.

2.Postoji ti hrpa alata za to a imas i opciju u samom meniu za pretrazivanje aplikacija.

3.Malo nam objhasni koji svjetlo? Mislis na svjetlo ekrana ili neko drugo svjetlo.

U hladnjaku kad zatvori vrata ne gasi se svjetlo. Znači misliš da se ugasi, al otvoriš vrata i vidiš da je uključeno :D

youtube.com/mislavbusic
9 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Zabranjeno mi je skidanje sa nepoznatih izvora.Gdje mogu naci da dopustim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo nabavio g5 nakon s7 i s7 edge i iphonea 6s, mob je brz otisak prsta radi bolje od svih ovih tj brza je ,, sada me zanima koje ste kaljenl staklo stavili da lipo pristaje jel ja imam foliju sada i odlicno stoji.... I zanima me jel se isplati minjat za s7 edge i 900kn doplate ovo je novo jos folijena njemu racun garancija i camplus novi zapakirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Imal si S7E i sad bi G5 mijenjal opet za S7E? Čemu?
9 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

S7 ima bolju kameru od g5.Iz prve ruke pricam

Sta se desava sa mojim g5 da li je problem do telefona ili do fb aplikacije? Naime kada s g5 gledam fb i u nekoj temi slike koje su postavljene nijednu na mogu da otvorim.Vidi se onako minimalna ali da kliknem na nju i skinem je ne mogu-na svakom ranijem telefonu sam mogla.Sta je u pitanju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

g7 samo sto moze ispod mora ,,, a da vas pitam jel ima ko od vas kaljeno staklo jucer sam u splitu dva proba i uvik u donjem dsenom kantunu i gore ostane zrak ne moze se istisnit ko i na youtubeu to je greska neka .. i da vas pitam jel se isplati minjat ovaj g5  star 1 dan jos folije na njemu i cam plus nova zapakirana nekorištena i dodat 500kn za 6 mjeseci star iphone 6s kao novi je 16gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Pa mislim da to ovisi najviše o tebi i o tom kaj ti više odgovara, android ili ios.
9 godina
Ja bih ostavio G5.
13 godina
neaktivan
augi80 kaže...

g7 samo sto moze ispod mora ,,, a da vas pitam jel ima ko od vas kaljeno staklo jucer sam u splitu dva proba i uvik u donjem dsenom kantunu i gore ostane zrak ne moze se istisnit ko i na youtubeu to je greska neka .. i da vas pitam jel se isplati minjat ovaj g5  star 1 dan jos folije na njemu i cam plus nova zapakirana nekorištena i dodat 500kn za 6 mjeseci star iphone 6s kao novi je 16gb

Točka zarez i to...to kod tebe nema.

Ja ne znam koji je to mob g7...

Ni jedan mob nije predviđen da ide u more!!

10 godina
odjavljen

G7 ne podržava točku i zarez i ima puno tipfelera, još nema updatea za to. Oprosti čovjeku

15 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

ne g7 sry mislio sam s7 , sada se dvoumin izmedu da dam g5 i 500kn za iphone 6s 16gb 6miseci  star

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ukoliko ti ne treba storage, razmisli, ali po meni je 16gb iPhone veliki "no-go". Da je 1 za 1, možda, ali ovako, od oka, dosta loša ponuda.
15 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

ostajem na g5 jel je fenomenalan narucena danas maska  ova zlatna i folije neke pro ,, jel niti jedno kaljeno nisam moga zalipit da u dnu ne ostane ako ko ima koje kaljeno da zna da moze neka javi hvala vam ljudi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
augi80 kaže...

ostajem na g5 jel je fenomenalan narucena danas maska  ova zlatna i folije neke pro ,, jel niti jedno kaljeno nisam moga zalipit da u dnu ne ostane ako ko ima koje kaljeno da zna da moze neka javi hvala vam ljudi 

Ma zamjeni ga za 6s...

15 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

ima sam i 6s i sve iphone do sada i s7 edge i s7 i s6edge i edge plus i od svega mi se cini najbrzi dsaleko g5

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
LG G5 - Rasprava

Imal si sve iphone i zadnje galaxye i onda tu ispitivaš jel se isplati mijenjat ovo za ono?!   Pa valjda sam to vidiš ako si već koristil sve mobitele

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2016 16:05 (kbenzema).

0 0 hvala 0
14 godina
LG G5 - Rasprava

pa kad ti neko uleti sa komentarom da li bi mijenjao jedan telefon poput G5 za iPhone 6s onda znaš koliko je sati

don´t feed the troll

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Ja nikad nebih dala g5 ni za Samsung S7(mada on ima malo bolju kameru)a posebno NE za Iphone 6s.Imala sam ga.

Ne znam ako si imao Samsung i Iphone sad imas g5 valjda znas iz prve ruke da li bi se opet vratio na neki od ranijih(ja nebih nikad)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice