Jel si siguran da to ne przi hardver, msm kad mu menjas podesavanja cpu i ogranicavas zagrevanje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav momci.
Uskoro bih i ja trebao postati vlasnik LG G3, kupujem polovan 32GB/3GB model. Cijena je malo sumnjiva pa me zanima kako da provjerim da je sve u redu sa mobitelom, da nije otvaran radi neke zamjene, da nije kopija i slično?
Znači na šta bih trebao obratiti pažnju tokom kupovine?
Unaprijed zahvalan.
Jel si siguran da to ne przi hardver, msm kad mu menjas podesavanja cpu i ogranicavas zagrevanje?
da, jer to je mod koji sprijecava przenje hardvera, a ne obrnuto
Mozes da mi postavis link za cloudy na xda ima 3 linka sa 75c?
Mozes da mi postavis link za cloudy na xda ima 3 linka sa 75c?
Zahvaljujem kad uvatim vremena danas, isprobacu :)
netocno.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467
cloudyfa ga je uvijek navodio pod opcionalno; addons
0. iskljuceno
to ne znaci da je sadrzano u romu, nego navedeno pod opcije.
pa i on je sabi flashao ovu verziju koju sam linkao, a koristi taj cloudy rom. pitao sam ga.
ne bi onda odgovarao ljudima koju ver. da flesaju na cloudy ako rom to vec ima..
netocno.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467
cloudyfa ga je uvijek navodio pod opcionalno; addons
0. iskljuceno
Nisu samo animacije u pitanju :)
Ima toga puno vise, odjednom je sistem "turbo" :)
Ja danas kupio verziju sa 32GB storage i 3GB rama, nov. Mogu reci da sam jako zadovoljan. Nego je li istina da aplikacija McAfee usporava i grije svaki G3 uređaj? Kako mogu provjeriti da li navedena aplikacija pravi probleme i na ovom uređaju? Hvala vam.
Meni je to njesra od McAfee najviše trošilo bateriju poslije zaslona i nakon roota aj ća McAfee i ostali bloatware. Za grijanje mislim da nije on problem.
*** Prodajem ***
Pozdrav svima !
Ako koga zanima, prodajem svoj LG G3 2gb/16gb mobitel. Star je 8.mj. Od prvog dana u cvrstom caseu i na displayu tempered staklo kao zastita. Stanje mint. Niti jednom nije pao ni sa visine od 5cm. Pazen i mazen kao oko u glavi. Dobijen kao poslovnu mobitel, inace je iz T-Coma ali je odmah otkljucan na sve mreze. Uz njega prilazem i taj kod za otkljucavanje sto sam dobio i naravno garanciju i njegovu original kutiju i sve sto pripada njemu. Cijena 2000kn
Ako je tko zainteresiran neka mi se javi na mail dani2you@gmail.com.
Pozdrav !
Android 6.0 Marshamallow potvrđen za LG G3 i G4 navodno dolazi jako uskoro jer je vec spremna dokumentacija za 6.0
http://phandroid.com/2015/10/02/lg-g3-g4-support-docs-show-android-60-marshmallow/
Vecer,
Mozete li mi reci koja je zadnja verzija softvera za ovaj mobitel? Trenutno mi pokazuje v20i, a LG PC Suite javlja da je upravo ta verzija i posljednja verzija. Mobitel je fabricki otkljucan. Na sammobile.com mogu provjeriti zadnje verzije softvera za Samsung uređaje. Ima li neka stranica gdje mogu provjeriti zadnju official verziju za LG uređaje i da li postoji mogucnost manualne nadogradnje official roma, kao npr. flashanje pomocu Odin-a kod Samsunga? Unaprijed hvala za info. :)
Android 6.0 Marshamallow potvrđen za LG G3 i G4 navodno dolazi jako uskoro jer je vec spremna dokumentacija za 6.0
http://phandroid.com/2015/10/02/lg-g3-g4-support-docs-show-android-60-marshmallow/
Znaci 6.0 stize i prije nego smo se svi nadali
Vecer,
Mozete li mi reci koja je zadnja verzija softvera za ovaj mobitel? Trenutno mi pokazuje v20i, a LG PC Suite javlja da je upravo ta verzija i posljednja verzija. Mobitel je fabricki otkljucan. Na sammobile.com mogu provjeriti zadnje verzije softvera za Samsung uređaje. Ima li neka stranica gdje mogu provjeriti zadnju official verziju za LG uređaje i da li postoji mogucnost manualne nadogradnje official roma, kao npr. flashanje pomocu Odin-a kod Samsunga? Unaprijed hvala za info. :)
Manualno nadogradiš Rom preko LG Flash Tools-a.
Korisnik sam G3-a cca 2 tjedna, kako sam ga kupio polovnog starog godinu dana, primjetio sam da mi se baterija jako brzo trosi naspram G2 koji sam imao prije, imao sam ga na KitKat-u bila je ista prica, sad sam azurirao lollipop stock rom, te je jos gore, rooto sam ga, preko titaniuma freezo dosta aplikacija, koristim i greenify, ali i dalje mi je baterija dosta losa, recimo jucerasnji dan, 16h iskoristenje baterije sa 4h 25min rada zaslona i bio sam na 12 posto baterije tu, a danas od jutra 6h iskoristenje baterije te zaslon 3h i baterija na 40 posto. Meni se to cini da on prebrzo cucla bateriju, pa sta vi preporucate, kupnja druge baterije, neka kalibracija, custom rom ?
Ja nikad nisam došao ni blizu 4h SOT-a tako da to nije loše uopće. Pruni ga do pola sata nakon što prikaže da je pun jer nije pun skroz (laže).
Korisnik sam G3-a cca 2 tjedna, kako sam ga kupio polovnog starog godinu dana, primjetio sam da mi se baterija jako brzo trosi naspram G2 koji sam imao prije, imao sam ga na KitKat-u bila je ista prica, sad sam azurirao lollipop stock rom, te je jos gore, rooto sam ga, preko titaniuma freezo dosta aplikacija, koristim i greenify, ali i dalje mi je baterija dosta losa, recimo jucerasnji dan, 16h iskoristenje baterije sa 4h 25min rada zaslona i bio sam na 12 posto baterije tu, a danas od jutra 6h iskoristenje baterije te zaslon 3h i baterija na 40 posto. Meni se to cini da on prebrzo cucla bateriju, pa sta vi preporucate, kupnja druge baterije, neka kalibracija, custom rom ?
To su jako dobri razultati. Evo ja sam kupio nov prije dva dana i baterija traje isto kao kod tebe uz intenzivno koristenje. Pozdrav.
Btw preporucite neki case, a da nije onaj na preklapanje. Ima li sta da nije previse glomazno jer je mobitel sam od sebe malo veci. Kakav case koristite i kako ste zadovoljni? Imate li tempered glass?
ja sam neki dan dosao na 2,5h SOT i bio sam sretan ko djete kad dobije lizaljku...
inace 1,5-2...
V10j
Ugl., zadovoljan sam.

16h iskoristenje baterije sa 4h 25min rada zaslona i bio sam na 12 posto baterije
6h iskoristenje baterije te zaslon 3h i baterija na 40 posto
A koliko bi ti čovječe? 2K display i 4x2.5Ghz na 3000 mAh. Dajte se malo urazumite.
Čovječe samo pitam cisto informativno, bez panike, nisam mislio da je tako velika razlike izmedu G2 i G3 no ipak je..
A pa jači procesor kao prvo, a kao drugo 2K display kao glavni potrošač.
Čovječe samo pitam cisto informativno, bez panike, nisam mislio da je tako velika razlike izmedu G2 i G3 no ipak je..
Pa sta si sa G2 imao 10h sot-a? Ovih 4h:25min koliko si dobio je iznad svakog prosjeka, cak ni uređaji koji imaju 1080p zaslon ne dobiju toliko.